Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Lányok ha bebizonyosodik hogy pozitív vagyok , kedden kell hcg vv menni, a kérdésem hogy uh-ra mikorra kellene jelentkezni?
Jövő hét vagy utána ?
Lehet még j.héten nem lát semmit?
Köszi !!
A mienk is félig kivolt bújva😃😃
Ez sima legolcsóbb Rosmannos teszt ….
Lányok beülti után hány nappal teszteltek??
Ma vagyok 8. napon
Mensi sehol🙏🙏tegnap - tegnapelőtti teszt nagyon nagyon haloványka☺️☺️
Fantasztikus,hogy milyen tudást nyer itt az ember.
Sajnos sokmindenen át kellett itt mennie az embernek,hogy tapasztalatból ìrjon.
És a Ti tanácsaitok sokmindenkinek itt meghozta az kis csodát.💗🥰
Lányok!
Az EMMA teszt kapcsán.
Nekem úgy találtak bacit ennél a vizsgálatnál, hogy se előtte se utána nem volt a hüvelykenetben semmi! Tehát teljesen negatív volt mindig a hüvelykenet, mégis volt baci a méhemben.
Én Klion hüvelykúpot használtam miután megjött az eredmény, de ez ugye attól függ mit találnak, nekem ezt írta fel az orvos.
Én egyébként a komplett ERA+EMMA+ALICE-t csináltattam meg 2 évvel ezelőtt, mert akkor azt javasolta a Versys-ben Vereczkey.
Megcsináltattuk mert hittünk ebben a vizsgálatban, de nem ezen múlt, ezt biztosan tudom.
Azóta szerintem már sok helyen elérhető és külföldön talán nem is nyerészkednek annyit mint korábban itthon tették.
170 ezer most az Emma és meglehet egy jó anti-biotukum kezelés olcsóbb és kevésbè időigényes.
Pony a fogorvostól jövök és ciszta van az ínyemen így ugyanazt kaptam mint te ès feltárja,hogy kitisztítsa majd és a anti-biotikum kúra reméljük jó lesz.
De
Ez még a kissebb rossz...van 3 ciszta térdemben is amit nem akar az orvos leszívni pedig mondtam,hogy mire készülök.Így nem is tudom mennyi esémyem lenne a beágyazódásnak...gondolom nem sok
Minél pontosabb adagolás a jó persze. Nem jó,ha túlságosan hullámzó a hormonszint.
Az emmarol próbáltam én is itt infót szerezni, hátha volt vki, akinek tényleg találtak káros baktériumokat odabent. De ahhoz mondjuk először a huvelyben is kellett volna lennie , onnan jut fel.
Valakinek az orvosa meg azt mondta,h ez tipikusan az a vizsgálat,aminek a kezelése sokkal egyszerűbb és olcsóbb, mint maga a vizsgálat. Szóval a széles spektrumu antibiotikum kezelés amúgy megoldja a helyzetet. Nekem a nyáron volt egy dalacin antibiotikum kuram, a fogam miatt. Aztán még augmentin is. Azt tuti nem éli túl semmi odabent sem. Ha volt bent egyáltalán bármilyen baci.
Ès mit gondoltok az Emma tesztről?Mert csak azt "támogatja" az orvosom az ERA tesztben nem hisz😐
Ès igen szerintem is aznap reggel a progi pótlásnak menni kellene.Mivel mindég reggel csinálják a beültetést így meglehet,hogy progi spray jobb lenne?A gyorsabb felszìvódàs miatt így nem tudnék feküdni előtte.
Általàban reggel 7fele teszem fel a progit,de a beültetés olyan 8körül van mindég semmi személyes időzítès.Ès ha reggel 4kor teszem fel a progit a gáz?Kicsit feküdnék mielőtt elindulok.
Fontos a progi pótlàsnàl,hogy minden nap ugyanabban az időpontban adagoljam vagy 1-2óra +/- az nem számít?
Igen, igen, egyetértek Veled; sőt mikor reggel volt az ET, a koordinátor részletesen le is írta, hogy korai kelés, kúp fel, 30-45 percre vissza az ágyba és utána lehet készülni, indulni, a lényeg felszívódik. Ami vivőanyag bent marad, azt a doki törli ha szükséges.
De az hogy a beülti napján csak este menjen progi, az elég meredek.. és biztosan nem jó, sztem..
Megjött a progeszteron eredmény: <0,159 nmol/l
Ez jó ugye?
Nem volt domináns tuszo, illetve semmilyen tuszo sem volt.