Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Tessék pihenni! Muszáj!
Nagyon vigyázzatok magatokra!
Én Prolutex szurit kapok reggel, meg este Crinone gélt. Ezeket nem tudom emelni.
Szerintem nem pihentem az utóbbi napokban eleget (ugye itt a karácsony, férjem reggeltől estig dolgozik, egyedül kell mindent csinálni), meg ket napja este csip a hüvelyes is, abban bízok, hogy csak a gél kezdte ki. Meglátom, holnap mi a helyzet. Zuhany óta nem volt semmi, mondjuk fekszem is..
Mindenkinek köszönöm, hogy értünk is aggódtok!
Mondjuk a tüneteim nem múltak el, ennek azért örülök...
Aerdna, jol ertem,hogy a hasad nyomogatasa utan kezdtel el verezni?
Ez egy vadallat doki,mit muvelt??
Kulonben nem lehetne vmi masik gyogyszerre cserelni az espumisant? Hatha masik jobban hatna Neked.
Rita,
Kimondhatatlanul sajnalom. Egyszeruen ez felfoghatatlan.
Nagy oleles Neked a gyaszban.
Babett, Aerdna
Nem a progit lenne erdemes vmennyivel novelnetek?
En azt hallottam ezt kell tenni barnazas eseten.
Nagyon sajnálom! Nem is tudok mit mondani, ilyenkor nem is lehet. Nincs igazság.
Remélem legközelebb sikerülni fog!
Remélem neked is minden rendben lesz!
Ugyan az a tanácsom, csak fekvés!
A fene vinné el ezeket a barnázásokat!
Jaj, remélem minden rendben lesz!
Tudod, én még véreztem is a 11. héten.
A legfontosabb, hogy pihenj, csak fürdés, WC-re szabad felkelni és akkor még ne hagyd abba az Utrogestant se.
Igen, nagyon szeretem nézni cicizés közben, és olyan Édes amikor bealszik rajta. Azért hagyom ám Én is :D
Csak ne fájna annyira a cicim, már megedződhetne.
Mesélj, Te hogy vagy Lisie?
Aerdna szorítok nagyon!!!
Nálam most delutan kezdődött egy kis barnázás, hát most én is be vagyok ijedve rendesen.
Ha rosszabbodik, szerintem mi is az ügyeleten fogunk kikötni ;(
Most fekszem, jobbat ugy sem fogok tudni...
Kitartás! Nem lesz semmi baj!
Most már tényleg tessék pihenni!
Köszönöm lányok a válaszokat!
Tegnap estére nagyon felpuffadtam, az Espumisan sem nagyon enyhítette a fájdalmat, ezért bementünk a körzeti orvosi ügyeletre.Jól megnyomkodta a hasamat ,de nem írt fel semmit. Amikor kijöttem bementem wc-re, és észrevettem hogy véres pecsételés kezdődik.Gyorsan átmentem a nőgyógyászati ügyeletre.Megvizsgáltak, kaptam Szemicilint meg Rutascorbint és most itt fekszem a kórházban.A baba jól van.Fenyegető vetélés a diagnózis.Reggere elmúlt a vérzés, de görcsölök mindig.Reménykedem, hogy csak rám ijeszett babuci, hogy vegyek vissza a tempóból karácsony előtt.
Szia Lulluly!
Örülök, hogy minden rendben van veletek!
Szerintem ha evett a babuci eleget, akkor nem baj ha elalszik. Hisz annál megnyugtatobb nincs, mint anya karjában cicizés közben, tele pocival elaludni❤️❤️
Én éjjszaka mindig így csináltam. Mindketten elaludtunk😂😂
Jó babázást! 😘 és puszika Nektek!
Köszi. Nektek is jó egészséget kívánok!
Azt mondta a védőnő hogy később rossz lesz ha megszokja hogy cicin alszik el. Van benne valami 😆
De legtöbbször még úgy kifárad a cicizésben hogy tényleg elalszik.
Szia!
Fokozatosan kell abbahagyni az Utrogestant.
Èn csak a 12. héttől kezdtem, mert a 11.-en még véreztem.
A 2x4 golyót asszem így csökkentettem:
2 napig 4-3, majd 2 napig 3-3, majd 2 napig 3-2 és így tovább lassan csökkentve.
Közben az Estrofemet is csökkentettem először 2 szemre, majd 1-re. Meg a Prednisolont is csak 2 naponta és az Aspirin protectet.
Azt szeretnem megkerdezni,h van itt olyan,aki vizben szult Bp-en?
Mert ilyen szemleletu dokit es korhazat keresek. Szeretnem ha a kitolasi szakasz is vizben tortenne. Engem a melegviz jol el tud lazitani.
Draga Leányzók!
Mindenkinek nagyon koszonom a tanacsokat a szekrekedes megelozesere, hasznositani fogom oket.
Aerdna,nem tudtam h szekrekedes miatt vesztettel el babat. Hanyas posztban irtad ezt,mert akkor visszaolvasnam.
Ez regebben volt? Vagy most a fagyikad elott kozvetlenul? Nem szeretnem a sebeidet felszakitani, de megkerdezhetem,hogy honnan tudod,hogy a szekrekedes miatt volt? Bocsanat,de ez teljesen kiesett.
En szerencsere mar nem puffadok annyira erosen. Az elejen en is nagyon puffadtam,de az inkabb a hcg vv elott volt.
Mondjuk en a kaverol fel ev alatt leszoktam.
De azt tudod h a tejeskave is nagyon puffaszt?
Malnahoz Te hogy jutsz ilyenkor?
Almat nem ertem miert ne lehetne enni,en szoktam.
A barna cukorrol regen en is azt hittem,h egeszseges,de az mero megtevesztes. Ugyanolyan artalmas mint a fehercuk. csak melasszal van szinezve. Szoval nem erdemes bedolni neki. En eritritet es steviat hasznalok,vagy ezek kevereket. Nekem a dietetikus ezt ajanlotta amikor IR-t allapitottak meg nalam tavaly. A xilit azaz nyirfacukor meg szinten kevesbe karos,mert csak fele akkora a glikemias indexe mint a cukore.
Nem ismerem a kiwis ivotasakot. Hol lehet kapni? Milyen marka?
Melyik reszlegen van a boltban?