Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Nem, egyértelműen azt mondta, hogy az embrió nem volt egészséges és hogy mielőbb menjünk és próbáljuk újra, de most Clexane-nal.
Van itt a hoxán olyan sorstárs, akinek több beültije ( donoros) is elindult, 5-6 hétnél mind megállt. Nekik utoljára a Sandimmun+lipid kombó hozott sikert. Ezúton is küldök nekik : ❤❤❤🍀🍀🍀
Sajnálom, minél később van baj, annál nehezebb feldolgozni...
Engem 5+5-nél látott doki, akkor volt 8 mm szabályos petezsák, de én azt gondolom, hogy már látni kellett volna benne szikhólyagot is..
Aspirin protectet is szedtem a Clexan mellett. Az én immunológusom 10 mg prednisolont adott kezdésnek, amit a pozi teszt után 2-3 héttel kellett volna csökkenteni 7,5 mg-ra a 24. hétig, majd tartósan 5 mg.
Plaquenilt vagy Sandimmunt nem javasolt Neked?
Nekem is hasonlóan alakult 1 éve, csak mi a 9. hétig jutottunk, amikor az uh-n kiderült, hogy megállt a babesz szíve.
Az itthoni lombiktámogató - háttér nődokim ( Martonos A) azt mondta, hogy valószínűleg az embrió nem volt egészséges. Legközelebbre ua. a protokollt javasolta, csak az Aspirin protect mellé vagy helyett Clexane-t. Én még azon vacillálok, hogy esetleg tovább szedném a szteroidot, kis adagban és nem hagynám abba a 12. hétig, folyamatos leépítés mellett. Máson én sem fogok változtatni, ha egyszer odajutunk, hogy újból megpróbáljuk.
Immunológiailag rendben vagyok, annyi, hogy van egy antifoszfolipid szindrómám, de arra szúrom a clexant, van egy cöliákiám, de évek óta szigorú diétán vagyok, ez is ellenőrizve.
Kaptam plaquenilt, szteroidot is.
Sok más ötletem már nincs.
A klinika sem érti, hogy mi történhetett, nagyon bíztató volt szerintük is.
Van még fagyink szerencsére, azt mondta az orvos legjobb lenne azonnal a következő natív ciklusban megpróbálni, mert szerintük így jobb lehet.
FET volt. Van ERA tesztem, annak az idejét betartottam, de más progival, mint amivel teszt volt.
Sajnálom nagyon! ilyen szép hcg-vel általában jól szoktak alakulni a terhességek, ki gondolta. :( Van még embriótok, tudjátok folytatni?
Friss beültetés volt amúgy és ERA-s ablakban?
Köszönöm, de sajnos nem lett jó vége.
Visszaesett a HCG, mára 344 lett ☹️
Abbahagytam a gyógyszereket, várom, hogy megjöjjön.
De mindenkinek nagyon köszönöm a a drukkokat!
Én végül is kihagytam az Emma/Era/Alice tesztet, de amikor még úgy volt, hogy megcsináltatjuk, már előre megírtam a Reprofitnak, hogy csak altatásban vagyok hajlandó alávetni magam. Nyammogtak rajta, hogy ígymegúgy nem kell, de ragaszkodtam hozzá. Nekem nem hátrahajló a méhem, de egyszer volt egy missed ab műtétem, ahol a tágító felrakásakor majd elájultam a fájdalomtól (pedig én aztán bírom a fizikai kínt, de ez valami iszonytató volt). Hallani sem voltam hajlandó arról, hogy valami hasonló eszközzel még egyszer altatás nélkül közelítsenek felém.
Állítólag azon is múlik a fájdalomérzet, hogy mennyi érzősejt (vagy hogy hívják) van a méhszájban. Akinek sok, annak ez a procedúra kínszenvedés.
Sziasztok ezek közül van amit NEM csinálnak itthon?
Blood counts 5 eur
NK, NKT, Treg cells 110 eur
IgG, IgM, IgA 6,2 eur
Fosfatidyletanolamin 7,10 eur, annexin V 9,30 eur, fosfatidylinozitol 8,3 eur, fosfatidylserin 8,3
MIF 90 eur
Intracellular cytokines 70 eur
Celiakia 17 eur
vitamin D 15,60 eur
Hát, ez nekem új, de attól függetlenül biztos létezik.
Arról már hallottam, hogy az ERAt altatásban kérték és ezért úgy is végezték ( talán Orsinak hívták a lányt, akinek szervátültetése is volt, biztos emlékszel rá, Ivcsi, itt a fórumon) , - mert az ERA tényleg nem kellemes, de hát túl kell rajta esni. Akkor 1 hónap múlva újra pŕóbáljátok, most altatásban?