Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Pánikbeteg vagyok! fórum

Pánikbeteg vagyok! (beszélgetés)

❮❮ ... 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 ... ❯❯
43506. 099c0bed40 (válaszként erre: 43501. - Regin_a)
2013. júl. 11. 08:17

Na ezt az utolsó mondatod ne feledd ha legközelebb jön egy hasonló felkérés...

Biztosan tudnál olyan melókat is csinálni amihez nem kell segítség, elbütykölgetsz vele egymagad, ott legalább nincs az a feszkó az emberben hogy talál-e segítséget pont akkorra amikorra kell.

43505. 099c0bed40 (válaszként erre: 43499. - Dudi5)
2013. júl. 11. 08:12

Nem bátor vagyok, nálam ezt váltja ki ha bepánikolok, nem ledermedek hanem ellenkezőleg, mint a vulkűn kitörök...közben meg úgy félek mint a franc, belülről ráz a hideg az idegtől de akkor is ezt teszem, ösztönből jön, nem bírok magamra szólni.

Én csak azt tudom tanácsolni Neked hogy a bejárati ajtótok folyamatosan legyen kulcsra zárva nappal is, nem tudsz mást tenni ezek ellen a mocsadékok ellen.

43504. 099c0bed40 (válaszként erre: 43502. - Macskanita)
2013. júl. 11. 08:07
Szia, igen, mehet, nem zavarják egymást, csak igyál a bevételkor legalább egy nagy pohár vizet hogy a gyomrodat ne készítse ki még jobban.
43503. karamella12 (válaszként erre: 43502. - Macskanita)
2013. júl. 11. 00:23
Szerintem miért ne?
43502. Macskanita
2013. júl. 10. 22:49

sziasztok!

kérdeznék...ha szabad, ha tud vki segítsen légyszike. van itthon cerucal tablettám...hányinger, hányásra kaptam anno, xanaxot szedek...mehet a kettő együtt szerintetek? SOS lenne:-( köszike!

43501. Regin_a (válaszként erre: 43497. - 099c0bed40)
2013. júl. 10. 19:02

Éppen hivogattam két régi havert

Nem elérhetők telefonon most

Ha kész vagyok péntek délutánig, akkor lehet lesznek akik felviszik az emeletre, de a beállitáshoz akkor is kell segitség

A tetőn levőröl fogalmam sincs hogy állitom, be

Oda +2 ember kellene beemelni

Holnap még festegetek és úgy tűnik kész

Ha élve megúszom, soha többet ilyen munka

43500. Dudi5 (válaszként erre: 43485. - Regin_a)
2013. júl. 10. 17:08
Na azért ne gondold azt,hogy egyértelműen volt odairva.Egy fogrtg volt becsomagolva egy papirosba és úgy volt ráirva ha ránézel azt hiszed ,hogy a fogaidról van szóKész vagy a melóval?
43499. Dudi5 (válaszként erre: 43486. - 099c0bed40)
2013. júl. 10. 17:05
Bátor nő vagy!Lehet,hogy megdermedek.Annak nagyon örülők,hogy a lányom nem jött ki pont akkor,még bánthatta volna brr rágondolni is rossz
43498. Dudi5 (válaszként erre: 43489. - Springtime)
2013. júl. 10. 16:53
Azt beszéltük a szomszéd nénivel,hogy miért pont az első emelet ezen része van kipécézve csak?!Sajnos velem már másodszor történt meg ,kb 8 éve szintén elvitték a pénztárcám.De volt olyan esett is,hogy a lányom mosta a kezét a fürdőszobában-a bejárat közel van hozzá-és azt látja,hogy nyomódik le a kilincs.Mikor szólt én rögtön kinyítottam-be volt zárva akkor-kirontottam,hogy elkapom a dögöt de senkit nem láttam,leloholtam a kapu előtt állt egy kocsi és kérdeztem nem látott-e valakit kijönni de nem.Mikor kiloholtam nem lehetett hallani kapu csukodást. és ráadásul mindig a szomszéd néni és az én hatalmas virágunk tűnik el a folyosóról.És idegen hogy merne hisz a másik ajtó egy méterre van tőlünk ,honnan tudja,hogy ott per pillanat nincs otthon,a másik néni meg ilyenkor pihen.Az az érzésem,hogy mindez akkor zajlott le mikor zuhanyoztam,mivel valami neszt hallottam,és ezért nem volt ideje lenyúlni a pénzt a kártyámról,mivel a tusolás és észlelés között max negyedóra telt el.Ma is ahogy takarítás után tusoltam,elfogott egy érzés,hogy nem egyedül vagyok a lakásban.Ez a szemét elérte,hogy ne érezzem magam biztonságban,de ezt nem hagyom!Ja és vasárnap hajnalban valaki próbálgatta a kulcsát a szomszéd néninél,és mikor hallotta,hogy köhög elloholt és hallotta a földszinti néni a kaput becsapódni.Az a baj,hogy sok az albérlő,elvileg rendes egyetemisták de az ördög tudja.Álmomban se gondoltam volna pl,hogy az alattam lakó halk szavú kedves srácról kiderül,hogy kábitószer és tiltott fegyverkereskedelem bűntettében bűnős és csupán tiz éve csücsül a hűvősön és még van hátra egy pár év.Azt a mozgásérzékelőt megnézem,köszi az ötletet.Tényleg eb kellene dehát nem bírom levinni.
43497. 099c0bed40
2013. júl. 10. 11:57

A régi haverok-ismerősök közül senki se akad aki elmenne segíteni?

Én úgy gondoltam, találsz állandó embert , olyan valakit akit régről ismersz és akiről tudod hogy megbízható.

43496. Regin_a (válaszként erre: 43495. - 099c0bed40)
2013. júl. 10. 09:07

Én mindig védtem a közelmultig, ha azt mondták nem karnak dolgozni a munkanélküliek

A jómultkorában, hasonló szituban körbeautóztam, hogy keressek egy csövest, aki segít forgatni a rácsot

Semmi más, csak üljön és ha kell fogja meg az egyik végét

100 kérdés merült fel, hogy mekkora, hogy, miért, hol

Nagy nehezen jött el az egyik, miközben űcsörögtek a padon

A másik, pár orára adtam 3ezret, aztán részegen pár nap mulva még neki állt feljebb, hogy én a szegíííny csövest kihasználom

Na, helyreraktam rendesen. Azóta is ott keresi a munkát a sarkon egy táblával a kezében

Most is talán körbeautózok, mert kell egy hasonló segitség

43495. 099c0bed40 (válaszként erre: 43493. - Regin_a)
2013. júl. 10. 09:01
Na ezt nem értem én sem, annyi ember jajgat hogy se melója se lóvéja, ha meg lóvés meló lenne kilátásban, inkább elfordítják a fejüket és nem látnak meg nem hallanak. Persze nyavalyogni nyilván könnyebb mint a nehéz vasajtót a helyére illeszteni.
43494. 099c0bed40 (válaszként erre: 43491. - Springtime)
2013. júl. 10. 08:57

:))) Értem a viccet és kösz az érdeklődést, a hátam gyógyulgat, csak a benne lévő varrat olyan mintha egy százas szög lenne jó alaposan beleverve, nem bírok ülni és hanyatt feküdni sem, annyira nyom.

2 nap és kiszedik, utána remélhetőleg könnyebb lesz a mozgás meg az ülés is.

Ami jó az az hogy nem fáj úgy mint előtte, és járni is tudok a lábamon, szerintem maximálisan elégedett lehetek, minden jel szerint jól raktak össze a doktorok . :)

43493. Regin_a (válaszként erre: 43488. - 099c0bed40)
2013. júl. 10. 08:41

Ez a lakatos munka korábban egy-emberes volt, mert birtam fizikálisan, csak a beszereléshez kellett segitség, de az mindig megvolt

Nem tudom mi történt a régi segítőkkel

Napi 7ezer, de pl. egy ajtóbeállitás sem több takaritással együtt mint 5 óra, de akkor már sokat mondok, akkor valami koplikáció van

És sírnak hogy nincs pénz, de eltünnek.

43492. Springtime (válaszként erre: 43483. - Xido)
2013. júl. 10. 08:24

Iszol elég vizet? Én ilyenkor mindig, kötelezően berakom a vizet a táskámba, megy lehet egy kis kekszet is, mert azt tapasztaltam, hogy ha jön valami pocsék érzés a melegtől, és iszom vizet, meg belekapaszkodok a vizesüvegbe, akkor jobb lesz. A víz viszi felfele a vérnyomást. És egészséges is.

Ha meg kekszet is eszel, akkor abszolúte meg tudod nyugtatni magad, hogy fizikálisan mindent rendbetettél, nem lehet más, csak a pánik.

Tényleg hervasztó ez a nyomorult meleg, én is nagyon utálom. Le van engedve a kocsiban az összes ablak, mert különben behalnék.

43491. Springtime (válaszként erre: 43487. - 099c0bed40)
2013. júl. 10. 08:21

Ez tök jó ötlet. :)

Csak nehogy rabszámnak nézzék. :) :)

Ez ám kizárólag vicc volt. Hogy van a hátad?

43490. Springtime (válaszként erre: 43481. - Regin_a)
2013. júl. 10. 08:20
Szerintem is állandó társ kéne melléd, egy haver, akinek kell a lé. Furcsa, ilyen nehéz gazdasági helyzetben milyen zizi ember az, aki meglóg a meló elől, ahelyett, hogy a zsozsóra hajtana, és örülne, hogy van valaki, aki melóra hívja. Lehet, hogy ha nincs az ismeretségi körödben ilyen, érdemes feladni egy hirdetést, és kiszűrni egy megfelelő hapsit, aki megbízható. Mert teljesen jogos, hogy kell a pénz. De a határaidat érdemes betartanod, mert azért a lényeg mégis csak az egészség és az élet, a pénz sajnos másodlagos. Ezt felejtik el az emberek, a pénz csak a második helyen lehet, az egészség az első, anélkül semmi nem működik. :)
43489. Springtime (válaszként erre: 43484. - Dudi5)
2013. júl. 10. 08:16

Olvasom mi történt, együttérzek veled. Ilyenkor érdemes szétnézni, hogy milyen mozgásérzékelők vannak. Nekünk van otthon egy kis mozgásérzékelő, akkora, mint egy termosz, vagy még kisebb. Be kell kapcsolni, odarakni a nyílászárók közelébe, de úgy, hogy ne legyen feltűnő, és ennek van egy hatósugara. Ha azon keresztül csasztázik az a disznó manus, akkor megszólal, és akkor már nem tud észrevétlenül ténykedni. Azt te is meghallanád, akkor is, ha épp másik helyiségben tartózkodsz, és lenne esélyed meggyimálni a fejét. De jobb az ilyennek nem nekimenni, hanem lefújni valamivel. Én Pin kódnak kreestem egy könyvet régebben, amíg meg nem szoktam az új számot, abba beleraktam, és akkor onnan mindig elő tudtam venni. Vagy tartsd a táskád egy másik titkos rekeszében. Vagy még egy jó, a férjed vagy a lányod küldje el neked sms-ben, és akkor mindig ott lesz a telefonodon.Csak egy fontos, hogy még véletlenül se legyen egy helyen a kártyával. Az azért nem a legtutibb ötlet. :) :)

A vasrács az ajtóra nagyon jó ötlet, azt nemigen tudja leszedni záros határidőn belül senki. Azzal az ajtó teljesen védve van, szellőztetni is lehet, mert lyukacsos. Ha ablakot tör, azt meg úgyis meghalljátok.

Kicsit merész, ha a házból valaki. Azért az baromi nagy kockázatot vállal, mert mekkora leégés lesz neki, ha elkapjátok, és nyilvánosan leég. Gyanakszol valakire?

43488. 099c0bed40 (válaszként erre: 43480. - Regin_a)
2013. júl. 10. 07:49

Lehetne csinálni, ha volna egy állandó társad aki segít olyankor amikor két emberes meló van.

Én is nehezen fogadom el hogy nem bírok annyit mint 30 éve, de rájöttem hogy ikább leállítom magam még mielőtt ismét a szívem vagy a gerincem állítana le, hülyeség volt megvárni egyszer is hogy az egészségem menjen rá a sok idegeskedésre de utólag már marha okos az ember.:(

A pénzt megértem, én is azért dolgozom hogy meg tudjunk élni, nem pedig mert olyan igen jólesik a meló vagy nem találnám fel magam itthon.

43487. 099c0bed40
2013. júl. 10. 07:39

A pin kódomat én se tudtam soha megjegyezni, ha pénzt kellett levennem, a csuklómra írtam le nem kopó filctollal oda ahol az óraszíjam takarta, így okés volt.

Most már még okésabb, mert egy ideje nincs pénzforgalom a bankszámlámon,így aztán nem kell bajlódnom a pin kóddal sem.

43486. 099c0bed40
2013. júl. 10. 07:34

Jaj Dudi, nagyon sajnálom ami Veletek történt!

Rohadt mocsok hitvány emberekkel van teli a világ, akiknek már semmi nem számít csak az hogy munka nélkül szerezzenek pénzt----a bajban a nagy szerencse az hogy nem esett bajotok és hogy az iratok meglettek, meg a kártyádat le tudtad tiltatni még időben.

Egyszer én is jártam hasonlóan még télen, a szobában voltam és az előszobából halk motoszkálást hallottam, azt hittem a férjem jött haza.( tök egyedül voltam itthon)

Aztán csak nem szólt semmit-- pedig szokása hogy mindig beköszön ha érkezik--gondoltam kimegyek megnézem mi van.

Azt hittem elájulok, egy vadidegen "rézbőrű" ipse éppen bőszen kotorászott az előszobánan lógó télikabátjaink zsebeiben, addigra már a kezében volt a buszbérletem meg a bizsus dobozom.(ékszerem nincs, azokkal a szarokkal semmire se ment volna)

A piszkavas esett kézre, felkaptam és akkorát vágtam vele a kezére meg ordítottam rá hogy takarodjon, kifele menet a kerítésen ugrott át, félt hogy ha a kaput használja, netán utolérem és megölöm. ( képes lettem volna rá, szerencséje hogy elinalt)

Azóta szigorúan zárva tartjuk a kapunkat és a lakásunk bejárati ajtaját is, a kabátaink zsebében és az előszobában meg nem tartunk semmit.

Rohadt mocskos emberek vannak, remélem nem okoztak ezzel egy életre szóló traumát Neked, más már nem is hiányozna mikor amúgy se egészséges az ember pszichéje. :(

43485. Regin_a (válaszként erre: 43482. - Dudi5)
2013. júl. 10. 07:32

Hijnye a mindenit!

Nagyon észnél kell lenni

Sok ilyen esetet tudok

Pont ilyen miatt készitettem/készitek vasrácsos ajtót, mert délelött akkor törtek be, amikor otthon volt a tulaj

És nem eldugott kis falú Bp.Belváros

Én is csak becsaptam idáig az ajtót, azóta ráforditom a kulcsot is

B.nőm elég majrés

Van egy 10kg-os hosszú nyelü kalapácsom, ő azt támasztotta éjjel az ajtóhoz

Kinevettem

Most én is keresztbe teszek egy combos vasat, azon nem lehet észrevétlenül "átjönni"

Ugyanakkor, 4 számot mint pin kódot nem megjegyezni, hanem felírni és ott tartani a bukszában?

Háááát..

43484. Dudi5
2013. júl. 9. 20:42
Ja és a legszebb az egészben,hogy a pénztárcámban a bankkártya és a kód is benne!Szerncsére le tudtam tiltatni,még nem vett le róla.Mondjuk a kód kicsit fifikásan volt leirva nem csak úgy simán
43483. xido
2013. júl. 9. 20:39
Na eddig tartott az "azt hittem,hogy megszoktam a nyári napokat" érzés..és most olyan szépen jön rám órák óta a nyúlós,minden bajom van meleg a fejfájós szédüléssel,szorítással,vérnyomás ingadozós lábrogyadozós,hogy öröm érezni és munkában lenni közben...
43482. Dudi5
2013. júl. 9. 20:39
Teljesen kiakadtam!Kiraboltak,elvitték a pénztárcám és a lányom táskáját,benne az összes irata pénze. Atáskát később megtaláltuk a pince lejáróban szerencsére az igazolványokat is benne hagyta.Mikor délelőtt oda volt vásárolni,véletlenül nem zárta be a lakást.De a kapu zárva!Micsoda merész ember lehetett!Sarok lakás vagyunk honnan tudhatta,hogy nem jön ki senki a másikból?! Ráadásul én egész addig a konyhában voltam és semmit nem hallottam.Iszonyú érzés,hogy egy vadidegen bejött és rossz szándékkal ráadásul,végig az előszobán!Egyszerűen kiráz a hideg.Mi van ha lányom pont akkor kijön?! és bántja?? mert ha én találom szembe vele hát én kinyírom annyíra feldühitene.Amilyen hirtelen természetem van,ráadásul itthon nem majrézom.De mi van ha házbeli?! erről is beszéltünk a szomszéd nénivel.Még szerencse,hogy a kulcsokat nem kapta felTényleg kellene egy kutya
43481. Regin_a (válaszként erre: 43479. - 099c0bed40)
2013. júl. 9. 17:39

fel kell mérnünk hogy hol vannak a határaink"

Éreztem én, de egyszerűen nem tudtam elfogadni, hogy megvénültem és elment az energiám, az erőm.

Ugyanmár, majd azért bírom!

Hát nem!

:(

43480. Regin_a (válaszként erre: 43479. - 099c0bed40)
2013. júl. 9. 17:37

Mert hülye vagyok

Sokszor megfogadtam, de ugye a pénz

Most tényleg elhatároztam hogy ha ezt befejezem, vége, soha többet ilyen vagy hasonló munkát

43479. 099c0bed40
2013. júl. 9. 13:48

Hallo Regin, csak azt nem értem, miért vállalod folyamatosan túl Magadat, ha tetszik ha nem be kell látnunk hogy nem vagyunk már huszon meg hermincévesek.

Meg ne sértődj, nem azért írtam, de fel kell mérnünk hogy hol vannak a határaink, és csak addig lehet feszíteni a húrt, különben csúnyán visszaüt a bumeráng, ráadáasul nem csak testileg, hanem lelkileg is.

43478. Regin_a (válaszként erre: 43476. - Springtime)
2013. júl. 8. 08:58

Jó reggelt!

Valamikor régen, amikor még volt kedvem humorizálni, azt aszoktam irni, hogy olvass

Regin_a összest

:))

Én erős fél év kivételével '93 óta főállás nélküli vagyok, azért nem munkanélküli, mert mindig kerestem a munkát, hosz meg kellett élni igy átnyergeltem a lakás/üzlet felújításra

Alaphelyzetben elektrotechnikus vagyok, de a foglalkozásom messze állt ettöl a területtöl

De elsajátitottam az ehhez tartozó követelményeket és mellette gipszkarton, lakatosmunka, kis parkettázás, alap festési munkákat.

Nyelvismeretemnek köszönhetően kapcsolatba kerültem külföldi körökkel és nagyon sok jólfizető munkát kaptam hosszú évekig

Persze mellette minden mást is bevállaltam, fővállalkozók nemegyszer szóltak ha villanyrol volt szó

Tehát nem volt és nincs állásom, akkor hagyom abba amikor akarom

Viszont mégsem. Ha bevállalok egy munkát határidőre, akkor ha törik-szakad megpróbálom teljesiteni

Korábban nem is volt gond, max. "normálisan" elfáradtam, mint más

Vagy 3 éve kezdődött, hogy rosszul lettem a fáradtságtol és kiszáltam egy munkábol amit soha nem tettem

Azóta megyek lefelé ilyen tekintetben

Már ha csak egész nap talpon vagyok, nem normálisan fáradok el

Megfogadtam hogy soha többet nem vállalok munkát

Megtehetném, mert nyugdíjas vagyok, de a pénznek mindig van helye

Aztán "elfelejtem" hogy miért is nem vállalok és ha beesik valami persze belemegyek

Most két nagyon nagy darab vasrácsos ajtót vállaltam, de számitottam a haver segitőre, mert örökké sírt hogy nincs munkája, pénze

A 4 napbol egyszer jött, azóta egy telefon sem

Én nem hívom, inkább belegebedek

Most várok egy jó ismerőst, csak azért jön oda hogy az ajtószárnyat fel tudjam tenni a zsanérokra. Lehet a szárny vagy 80kg, egyedül már mozditani is alig tudom

Hogy fognak ezek a helyükre kerülni, még magam sem tudom.

Majd megoldom valahogy

Jómultkorában ugyanez a szitu volt

Rács kész, hogy kerül a 2. emeletre?

Segitő sehol.

Hívtam egy költöztető céget, 7ezerért felvitték, ott meg egyedül már beállítottam

Az egészben az a szép, hogy az a rács a szomszéd házba kellett

Ezek a mostaniak meg a mi házunkba és a pincében melózok

Tehát jelen esetben még el sem kell mennem

Lehet mondani, befoghatnád a szádat, lazithatsz, míg mások pánikkal utaznak, pontos időre

Volt régen egy főnölöm, egy nagy állami cégnél, kötetlen munkaideje volt, de sokszor hajnalban ott volt és ő ment el később mint más

Mondtam neki, ha nekem ilyen lenne, lazán döglenék reggel stb.

Ez a legrosszabb, mert a munkabecsület hajt, mondta

És így is van!

Naaa, idézet volt a Regina_ összesböl

:)

43477. Springtime (válaszként erre: 43473. - Dudi5)
2013. júl. 7. 17:54

Akkor vagy te rossz ember, amikor piros hó esik. :)

A többit megírtam privben, és te egy nagyon jó ember vagy.Azt hiszem, túl jó is. :)

❮❮ ... 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook