Fogsor kényelmetlenné vált (beszélgetés)
17. Boch (válaszként erre: 16. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 14. 23:01
Egy vagyonba lenne ha újat csináltatnék. "
Ne parázz!
Fogsor nélkül is lehet tátott szájjal nevetni..-)
16. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 15. - Liliom10)
jún. 14. 14:58
Nekem is gyanús, szerintem fizetni kell mindenért is. Csak nem mindegy hogy mennyit. Nekem az alsó hátsók koronások felül meg elöl hidam van, hátsó fogaim már kihúzták. Egy vagyonba lenne ha újat csináltatnék. Pedig előbb.utóbb kelleni fog.
15. liliom10 (válaszként erre: 14. - Spann)
jún. 14. 10:42
A műfog garnitúra a fehér fogakat jelenti. A rózsaszín fogsorba teszik bele. Ha elmész a boltba műfog garnitúrát venni, attól még nem lesz fogsorod ! Szerintem itt nagy a félreértés !
14. spann (válaszként erre: 10. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 14. 08:59
A körzeti fogorvoshoz menjél, ott 3913 Ft ha minden igaz.
Egyéb orvosoknál horror árak vannak, több százezer Ft.
13. spann (válaszként erre: 12. - Boch)
jún. 14. 08:57
Sajnos ez itt nem az a bizonyos.
12. Boch (válaszként erre: 4. - Zsoffka002)
jún. 14. 05:17
Tényleg ingyen?
Az élet bizonyos országokban sokkal jobb mint nyugaton..-)
11. Regin_a (válaszként erre: 4. - Zsoffka002)
jún. 13. 18:26
"a fogtechnikai költségek kivételével"
10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 9. - Liliom10)
jún. 13. 18:17
Köszönöm,mindenképp felkeresem a fogorvosom, eza pótlás jó ötlet.
9. liliom10 (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 13. 17:38
Kérdezd meg a fogászatot, hány évente készítenek kedvezményesen fogsort, mert azt nem tudom, hogy 3 vagy 4 évente.
Olyan is van, hogy csak lenyomatot vesznek a mostani fogsoroddal, és azt a kihúzott fogat rápótolják.
8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Liliom10)
jún. 13. 16:40
3 éve készült, de csak 6 fog elöl. Sajnos egyet ki kellett húzni ami tartotta, ezért is lötyög annyira.
7. liliom10 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 13. 16:22
Hány éve készült ez a fogsorod ?
6. liliom10 (válaszként erre: 4. - Zsoffka002)
jún. 13. 16:21
Biztos, hogy nem ! Csak orvosi munkadíj nincs, és a fogtechnikai díj felét kell fizetni, mint 62 éves kor alatt. De kérdezd meg a fogászatot, hátha nem jól mondták nekem !
5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Zsoffka002)
jún. 13. 16:05
Tényleg? Ez biztos?
4. zsoffka002
jún. 13. 15:41
62 év feletti állampolgárnak ingyen készítenek protkót!
3. Imisz (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 13. 12:02
Fel tudják tölteni a meglévő fogsorodat ha egyéb más baja nincs. Ez a legolcsóbb megoldás.
2. SzuzyF (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 13. 11:52
Nem a fogsorod tágult ki, hanem az ínyed ment össze. Sajnos az anyukámnál is ez volt.
Menj el fogtechnikushoz és klasszisokkal olcsóbban készít újat, mintha fogorvoson keresztül csináltatnád.
jún. 13. 11:42
Sajnos alul már kivehető fogsorom van, és teljesen kitágult. Ha beszélek van, hogy véletlenül kilököm a nyelvemmel, a ragasztó csak pár órára fogja meg. Nagyon kínos, lehet ezzel valamit kezdeni? Már hogy tud igazítani rajta fogorvos?
További ajánlott fórumok:
- Kérlek segítsetek, van egy kolléganőnk aki nagyon kövér és nagyon büdös a szaga annyira kellemetlen nekünk. Hogyan tudnám közölni vele?
- Hogyan lehet kollégának finoman a tudtára adni, hogy kellemetlen nagyon a szaga?
- Mindig rosszul vagyok ha autóval utazom. Nagyon kellemetlen számomra ez. Mit tehetek ellene?
- A Covid-19 tesztelés nagyon kellemetlen?
- 10 éves spániel kanomnak váladékozik a végbélnyílása, kissé véresnek látom és nagyon kellemetlen szagú, mitől lehet?
- A páromnak van egy velem egyidős lánya. Ez nagyon kellemetlen.