Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Pánikbeteg vagyok! fórum

Pánikbeteg vagyok! (beszélgetés)

❮❮ ... 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 ... ❯❯
43596. 099c0bed40
2013. júl. 26. 19:33

Üdv mindenkinek, leginkább annak a nagyokos áternak aki azt állítja hogy a szorongót újra meg újra tegyük ki a szorongást kiváltó helyzetnek, egyszer csak az lesz hogy nem fog tovább szorongani.

Szorongani lehet hogy valóban soha többé nem fog, mert vagy azonnal pánikrohamot kap, vagy világgá szalad.

Ha valakiben felmerülne a kérdés honnan vagyok ilyen jólinformált, annak üzenem hogy egy hete és még egy hétig élesben csinálom a "deszenzibilizálósdit".

43595. kafa (válaszként erre: 43594. - 099c0bed40)
2013. júl. 26. 19:25
Szia!Ha jól emléxem ezeket a köröket egyszer már lefutottuk!Akkor elmentem a fórumról,mert süket fülekre találtam és sok volt a vita!Akkor is említettem már,hogy nem okoskodni akarok,sem vitázni csak és kizárólag segíteni!Ha valaki vissza olvassa a hozzászólásaimat a 79.oldaltól addig,amíg eltűntem,sok és használható információhoz jut,ami tudományosan alá van támasztva!De nem csak Te(Ön) szenved ebben a betegségben,és nem szeretne mindenki nyugtatókon élni sem anti depin!Ne vegyük el a lehetőséget tőlük hogy megfelelő információhoz jussanak és meggyógyuljanak!Te(Ön)sajnos azt hiszed mindent tudsz erről a betegségről és mindenki aki nem egy véleményen van veled Az ellenség.A fórum lényege az,hogy tapasztalatokat osszunk meg és segítsünk másokon használható információkkal!!És én mindig megnézem ki mondja-amit mond!Én meggyógyultam....9 éve!!!És Te?Szerintem ne fussuk ismét ezeket a köröket,hogy puffogunk és csatázunk!Nem okostojás vagyok,de én már meggyógyultam és el tudom magyarázni,mert megtanultam és alkalmaztam magamon !Ha tetszik-ha nem,a pánik betegség: A helytelen táplálkozás következménye miatt fellépő hiánybetegség!!Az aminosavak,vitaminok,ásványi anyagok emésztő enzimek,omega-3 zsírsav hiányának következménye,ami ilyen betegségekben nyilvánul meg!Nem szeretném ha úgy tűnne,hogy tiszteletlen,agresszív,okoskodó,ki-ha én nem volnék.Csak ismét pont Te(ön)"Hurrog"le....
43594. 099c0bed40 (válaszként erre: 43593. - Kafa)
2013. júl. 26. 18:07

Szia, nagyon jópofán van megfogalmazva, és klassz hogy megoldódott a bajod--- ha én lennék a helyedben nyilván én is úgy gondolnám valóban ezen pontokban leledzik a megoldás kulcsa.

Sajnos nem ennyire egyszerű. :(

43593. kafa
2013. júl. 26. 17:19
Csak bemásoltam ez 1.hozzászólásom a 79.oldalról!Hiszem,hogy ebben a megoldás!!
43592. kafa
2013. júl. 26. 17:18
Sziasztok.Nem szeretnék regényt írni csak tényeket, vázlatszerűen.2004.jan.-ban voltam Pánik beteg,kő keményen,az összes tünetével,3 hónap alatt lerendeztem a dolgot,mert meguntam a gyógyszerek mellékhatásait és a dózis emeléseket,úgy járkáltam mint 1 holdkóros..1.leszoktam a kávéról/önmagában a koffein is okoz pánik rohamot az erre érzékenyeknél/2.elkezdtem futni,30 perc elteltével endorfint termel az agyban/ami a boldogság hormonja+méregtelenít,az izzadság és a kilégzés3.nagy dózisú multivitamin,benne B komplex 100mg+magnézium,calcium+omega-3, 4.elkezdtem kondizni és ehhez szedtem amino savakat,ebben a lényeg az L_triptofán,ebből keletkezik az 5-HTP-ebből a szerotonin.Neurotransmitter-hírvivő anyag!5.esténként 2dl-vörös bor,ettől jól és nyugodtan aludtam és végre elhagyhattam az esti gyógyszert is,nyugi nem leszel alkoholista,enyit a dokik is ajánlanak..6.vettem 1 sportkocsit-ekkor már jól voltam7.Lett 1 15 évvel fiatalabb élet társam,sem a pánik,sem a kocsi,sem a nő nincs már meg.Ez a tönör sztorim,ami nagyon megrázó volt és szó szerint ezekkel a vázlat pontokkal kezeltem ki magam.lassan 9 éve nyoma sincs..Ma amit szedek vitaminnak:Multi pro,ebben benne van minden+este vörös bor,ismét kávézok,nem futok,nem kondizok....remélem segít...
43591. Baatkaa (válaszként erre: 43576. - Dudi5)
2013. júl. 26. 14:48
Igazad van, a ferjem is ezt mondja, hagyjam a csudaba es keresek egy masikat.
43590. Baatkaa (válaszként erre: 43587. - Hope for a new day)
2013. júl. 26. 14:46
En is remelem, hamarosan javul a helyzet. Az en gyogyszeremre az van irva, hogy 1-4 het kozott kezd el hatni. Szerencsere en jol reagalok, es meg egy het sem telt el, mar jobban voltam (bar en "csak" klausztrofobias lettem).
43589. Baatkaa (válaszként erre: 43583. - Ani2)
2013. júl. 26. 14:43
Nekem azt mondta tegnap a pszichiater, hogy vannak, akik attol felnek pl. hogy panikroham alatt szivinfarktust kapnak (be akarta beszelni, hogy attol feltem, hogy megfulladok, pedig nem is... na mindegy), de a legrosszabb amit tortenhet, hogy elajul az ember. Erre azt mondta, hogy hulyen hangzik, de ez tulajdonkeppen jot tesz a szervezetnek, mert ha nincs eszmeletenel valaki, akkor megnyugszik a szervezete es elmulik a roham. Szoval se meghalni, se megorulni nem fog az ember egy roham soran, ezt kellene valahogy tudatositani.
43588. Hope for a new day (válaszként erre: 43582. - Regin_a)
2013. júl. 26. 12:30
Szia! Ebben reménykedem én is,ahogy jött úgy el is kell tűnnie! Nem akarok így élni,remélem javulni fog a helyzet! De ha nem,most már azt mondom,csak ennél rosszabb ne legyen,megéltem a poklot! Köszönöm Neked is!!!
43587. Hope for a new day (válaszként erre: 43584. - Baatkaa)
2013. júl. 26. 12:23
Én is így gondolom,nagy ostobaság! És lehetetlen új életet kezdeni! Néhány dolgon javíthatok,de ez sem egyszerű! Minden esetre remélem,hogy hamarosan jobban leszek! Köszönöm mindenkinek,aki írt!!!
43586. Hope for a new day (válaszként erre: 43583. - Ani2)
2013. júl. 26. 12:13
Szia! Rajtam most annyira eluralkodott a betegség,hogy 3 napig feküdtem,és remegtem,csak a nyugtatókat tömték belém,nem ettem semmit,és képtelen voltam kiszállni az ágyból,csak zokogtam és könyörögtem az Istenhez,hogy meg ne őrüljek! Családom sokat segít,nem hagynak egyedül! Nem akarlak ijesztgetni,félre ne értsd,(emberfüggő),de így vissza tekintve, ez egy enyhe kis időszak volt számomra, jött ennél rosszabb! Megnyugtatásképp,és ezt most magamnak is szánom ---- Azt mondták (orvosok)ebbe nem lehet bele őrülni! Csak azt tudom javasolni,amit nekem is mondanak sokan! Kitartás!
43585. Dudi5 (válaszként erre: 43579. - Regin_a)
2013. júl. 26. 11:59
Valószinűleg nem hiszel benne,hogy a múlt eléggé meghatározza a sorsodat,kisemberkénél is történhet olyan dolog ami rossz.Sajnos én nem tudom elengedni se megbocsájtani dolgokat a régmúltból és ez is közrejátszik a gyógyulásom hiányában.Próbálkozom.
43584. Baatkaa (válaszként erre: 43581. - Hope for a new day)
2013. júl. 26. 11:16
Hat ez eleg nagy ostobasagnak hangzik! Megis hogy gondolta, hogy osszecsomagolod a borondod es tobbet vissza se nezel??? Ok, kisebb valtoztatasok, ha szerencsed van munkahely csere. Bar manapsag mindenki orulhet ha van neki. Keress egy masik pszichologust inkabb.
43583. Ani2
2013. júl. 26. 10:20

Sziasztok!

Nagyon elvagyok keseredve... :( 2007-től pánikbeteg vagyok, 2* fél évig szedtem gyógyszert, azóta próbálom magamtól. De most nagyon elkapott, iszonyat szorongás van rajtam és rossz gondolataim vannak, egyszerűen nem bírom legyőzni. Megőrülés és önkontroll elveszése a legnagyobb félelmem... Másnak volt ilyesmi, doki kéne, mi??

43582. Regin_a (válaszként erre: 43581. - Hope for a new day)
2013. júl. 26. 08:19

Jó hajnalt!

"Munkahely változtatás,életmód váltás."

Még mindig ez dívik a pszicho gyógyászatban?

Nem mesélem végig a sztorimat, negtettem már párszor

Ugyanezeket kaparták ki nekem is, megspékelve barátnőváltással és minden mással

Aztán évekkel később visszakérdeztem ,hogy váltottam , akkormost mi is van

Hümmögtek, hogydehát ez nem ilyen egyszerű.

Aha!

Ez nem jött be nekem, amúgy is csak belekapaszkodtak és kreáltak egy problémát a semmiböl.

Persze nem azt értem hogy havonta csereberéld a bogyókat, mert ezeknek vagy egy kifutási idejük, mire bebizonyosodhat hogy hat, vagy nem

Én azért tartottam anno ki az utolsó bogyónál, mert már újat nem tudtak adni, kipróbáltam szinte mindent

Régi doki napi "karbantartást" csinált, az új meg nem foglalkozott velem "csak szedje a gyógyszert" mondta

És bejött

Na , nem azt mondom hogy most 100as vagyok, de közel sem olyan mint voltam akkor és hát meg is vénültem közben

A nikked viszont jó

A legnagyobb szarságban is káromkodtam és reménykedtem, hogy ahogy jött ez a szemétség, csak el kell egyszer tünnie

Azért hogy egy kis "hope"-t adjak

El tudod magadat képzelni, hogy habzsi-dőzsi éjjel 11-ig vagy tovább és hajnali 2-kor kelsz, mész piacozni autóval, aztán kora délután haza és semmi gond?

A reggel-délutáni vénás mixtura után, oda jutottam anno a gyógyszer eredményeképpen

So only hope for a better day

:)

43581. Hope for a new day (válaszként erre: 43573. - Baatkaa)
2013. júl. 25. 21:58
Munkahely változtatás,életmód váltás.....sorolhatnám! a családomat nem dobhatom el,a múltat,meg nem tudom megváltoztatni! magamból kiindulva én ragaszkodom dolgokhoz és érzelmileg erősebben élek meg mindent,ami például a családban történik(nálunk sok a daganatos beteg),hogyan változzam meg???? persze ez most a dokinak szól! .... töröljem ki őket az életemből,mikor minden percben miattuk aggódom??? munkahely váltás???? 2013-ban???? mintha az ennyire egyszerű lenne! ....... ha ilyen tanácsokat tudnak csak adni,akkor inkább mellőzöm ezeket a terápiákat!
43580. Hope for a new day (válaszként erre: 43578. - Regin_a)
2013. júl. 25. 21:48
Fogalmam sincs,van e értelme keresni olyan embert aki kedves és megértő ,segítőkész,esetleg jó tanácsokat ad a pénzemért! egyelőre a második gyógyszert szedem,még nagyon friss,második hete lesz! nem szívesen váltogatom,1 teljes hétig magatehetetlen voltam az előző gyógyszertől! csak reménykedni tudok,hogy ez talán beválik,és nem lesz megint káosz a fejemben! ezért próbálkozom itt,olyan emberek akik tudják miről beszélek,átélik,vagy élték ezt, talán tudnak néhány jó tanácsot adni! ....egyébként köszönöm
43579. Regin_a (válaszként erre: 43575. - Dudi5)
2013. júl. 25. 20:55

Milyen múltat?

Gyerek volt még amikor kitört rajta!

Okosok szerint az anyaméhben szerzett trauma is okozhattya

Hadd ne mondjak erre semmit!

43578. Regin_a (válaszként erre: 43569. - Hope for a new day)
2013. júl. 25. 20:54

dobjak mindent a kútba,és kezdjek új életet!"

Baromság!

A hozzá nem értó pszihomókusok dumája

Keress más pszicho dokit, ne pszichologust, és próbálj ki más gyógyszereket

Igen, hosszú folyamat, de voltam a pokol fenekén, és végül is egy gyógyszr segitett, de azt is vagy erős másfél - két évig szedtem, mire "elfelejtettem" a dilimet.

Hidd el nagyon szarúl voltam már

43577. Regin_a (válaszként erre: 43568. - 099c0bed40)
2013. júl. 25. 20:50

Én is irigyeltem a nugger életet annó

Ma már nem (:

43576. Dudi5 (válaszként erre: 43574. - Baatkaa)
2013. júl. 25. 20:06
Egy jó pszichiáter-aki szimpatikus és megértő biztosan segit.Neked is azt tanácsolom,hogy keressél másikat.van értelme
43575. Dudi5 (válaszként erre: 43572. - Hope for a new day)
2013. júl. 25. 20:03
Sajnos a múltat nehéz magunk mögött hagyni.Esetleg nem lehetne másik pszichológust keresned?Aki terápiával segit
43574. Baatkaa
2013. júl. 25. 19:06
En ma voltam a pszichiaternel, de nekem ez a dolog nagyon nem jon be. Mar ugy ertem, nem latom ertelmet, nem latom, hogyan is segitene ez? Raadasul olyan furcsanak talalom a palit.
43573. Baatkaa
2013. júl. 25. 19:01
Mit jelent, hogy "dobj el mindent"?
43572. Hope for a new day (válaszként erre: 43571. - 40f1eafcfc)
2013. júl. 25. 18:38
Pszichológus,annyit mondott tömören,hogy dobjak mindent a kútba,és kezdjek új életet! 2013-ban sikerülhet ez valakinek????? Lehetséges az,hogy az ember mindent maga mögött hagyjon? még életem felét sem éltem le,de olyan dologgal küzdöm,amit sokan nem értenek meg, sőt......kinevetik az embert!
43571. 40f1eafcfc (válaszként erre: 43569. - Hope for a new day)
2013. júl. 25. 18:00
Fontos része a pszichoterápia,de egy igazán jó pszichológust kéne keresni és mellette a gyógyszer.
43570. xido (válaszként erre: 43569. - Hope for a new day)
2013. júl. 25. 17:26
Kezdjük azzal,hogy gyere át a fórumba,amit már évek óta ennek a témának szentelnek :)
2013. júl. 25. 16:39
Huszonéves lány vagyok,pánikbetegségben szenvedem! Kiskoromban jelentkeztek már a rohamok,többször el is ájultam. Kivizsgáltak,de nem találtak szervi problémát. Bizonyos ideig tartott ez az időszak, majd elmúlt és újra jelentkezett,de 4-5 alkalomnál többször sosem volt! Évekkel később (jelen pillanatban)ismét előjött! jelenleg annyira súlyos,hogy gyógyszert kell szednem. másfél hónap telt el,de az első gyógyszer nem vált be ,most egy másikat írtak!Mellé nyugtatókat kell szednem. Rossz közérzet,ha épp rohamom is van,- szívzakatolás,szédülés,lever a víz, ájuláshoz közeli állapot,hányinger! persze mondták,hogy a gyógyszerek az első hetekben felerősítik a tüneteket,de tegnap még teljesen jól voltam,sőt a kontroll vizsgálaton, szinte pacsiztunk a dokival,hogy hála istennek rendben vagyunk,majd este újabb rosszullét! Elfogom veszíteni az állásom,(betegállományban vagyok)a családom nem mer felügyelet nélkül hagyni,mert nem tudják mikor leszek rosszul,illetve ájulok el! Teljes kivizsgálás most is történt,de minden eredményem negatív! Ha valaki tud esetleg segíteni,-mivel próbálkozzam?, -hogyan legyek újra jól? megköszönném!
43568. 099c0bed40
2013. júl. 25. 14:20
Ha megérem a nyögdíjas kort biza én is visszafekszem majd, sőt, lehet hogy fel se kelek az ágyból hetekig, olyan komoly alváshiányom gyűlt össze az utóbbi 25 év alatt.
43567. Regin_a
2013. júl. 25. 09:03

Jó hajnalt!

HAjnali ébredés és most meg esek vissza az ágyba

Szerencsére ma laza vagyok, +engedhetem magamnak

❮❮ ... 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook