Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Pánikbeteg vagyok! fórum

Pánikbeteg vagyok! (beszélgetés)

❮❮ ... 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 ... ❯❯
43566. Regin_a (válaszként erre: 43565. - Regin_a)
2013. júl. 24. 08:35

Jaj, majd' elfelejtem irni

Új tünetem van :)

Bizonyos szögben , nem kitekerve, a térdem villámlás szerűen összerogyik

Amúgy is fáj a lábam, most meg ez is

Na szép!

43565. Regin_a (válaszként erre: 43563. - 099c0bed40)
2013. júl. 24. 08:33

Jó reggelt!

Igen, kimeritett és el kellene fogadnom az új "határaimat"

A nem elfogadás azért nem ilyen egyszerű volt

Elmentem, megmértem a helyszint alkudoztunk, és igértem hogy felhívom mit tudok az árbol lefaragni

A lánya telefonját adta meg

Felhívtam, hallom a háttérzajt, kinyomták

Mégegyszer, valami bunkó hang hallózik, kinyomja

Menny anyádba!

Említettem hogy cigány család?

Akkor most említem

:)

43564. 099c0bed40
2013. júl. 24. 07:36

Szeretnék gyakrabban lenni, de több okból is kadályoztatva vagyok.

Az egyik pusztán technikai és inkább csak bosszantó, a másik viszont kegyetlenül szomorú...

Annál nincs ócskább érzés mint tehetetlenül nézni egy áltlad megszeretett idős ember testi-lelki fájdalmát anélkül hogy a szavaidon és tetteiden kívül egyébbel is segíteni tudnál.

Nem pánik, nem szorongás amit érzek,inkább egyfajta mélységes szomorúság némi önváddal kísérve: mi az amit nem tettél meg pedig megtehetted volna...és ha mostantól még többet adsz magadból oda, akkor vajon talpon tudsz-e maradni amíg csak szükség van rád.

Bocs a monológért, nem is tartozik a témához csak annyiban, szorongok azon mi lesz-mikor lesz-hogy lesz,a tehetetlenségem miatt pedig ha lehet fokozni akkor még jobban utálom magamat mint eddig.

43563. 099c0bed40 (válaszként erre: 43560. - Regin_a)
2013. júl. 22. 21:36

Uhhh Regin, akkor az a legutóbbi vaskapu valóban nagyon kimeríthetett...figyelj, tuti hogy lesznek könnyebb munkák is, egy pillanatig se bánd hogy ezt most kihagytad.

Sokkal fontosabb hogy jól légy, ahhoz viszont az kell hogy szánj egy kis időt a regenerálódásra két meló között.

Jóccakát!

43562. dorka12345 (válaszként erre: 43559. - 099c0bed40)
2013. júl. 22. 16:19
De én gyakran mérem es normális a pulzusom,75 körül szokott lenni.....csak néha este erzem ahogy ver a szivem,de nem gyorsabban:(((neked is ez volt??????
43561. Springtime (válaszként erre: 43556. - NataliaWeiss)
2013. júl. 22. 12:21

Eszembe jutott, hogy ha esetleg a saját kezedbe szeretnéd venni az irányítást, (persze ez nem helyettesíti a pszichoterápiát, mert a könyvek általános dolgokat írnak le, nem egyedieket), akkor van két jó könyv, amiben vannak fontos információk a pánikroamok leküzdéséről.

Aaron T. Beck: A szorongásos zavarok és fóbiák kognitív szemlélete

Reneau Z. Peurifoy: Szorongás, fóbiák, pánik

Az első könyvben szerepel, hogy mit tanácsos tenni, hogy a pánikroham hamarabb elmúljon, és van benne relaxációs technika is, elég komplexen.

Remélem, segíthettem valamicskét. :)

43560. Regin_a (válaszként erre: 43558. - 099c0bed40)
2013. júl. 21. 15:28

Áh, nem!

Adtam egy jó magas árat, tudtam ugyse fogadják el

Úgy is lett

Nem megyek bele megint, pedig sokkal könnyebb munka lett volna

43559. 099c0bed40 (válaszként erre: 43548. - C8ec504c40)
2013. júl. 21. 10:27

Jaj de okos fazon vagy !

Én is lefoglaltam magam és sose foglalkoztam azzal hogy valami nem stimmel a szívemmel, mígnem elunta a dolgot és egy szép decemberi hajnalon megállt.

Utóbb kiderült hogy évek óta tartó ritmuszavarom lehetett, amit én nemes egyszerűséggel "dilinek" tituláltam és túlléptem rajta azzal hogy csak beképzelem az egészet.

Ez után is az a véleményed hogy aki bármit is érez annak csupán annyi a nyűgje hogy túl sok ideje van önmagát figyelgetni?????

43558. 099c0bed40 (válaszként erre: 43538. - Regin_a)
2013. júl. 21. 10:19

Hello,de biza itt vagyok Regin: szerintem ugorj neki bátran ennek az átalakításnak is, úgyis addig fogja birizgálni a fantáziádat míg el nem vállalod.

Soha ne mondd hogy soha, egyszerű az egész mint az egyszeregy.

2013. júl. 19. 23:27
megkönnyebbülök (ez lemaradt)
43556. NataliaWeiss (válaszként erre: 43553. - Springtime)
2013. júl. 19. 23:27
Kedves Spirngtime! köszönöm a nyugató szavakat és a tanácsokat, már ez is jól esik:) néha beszélni is jó róla, mert
43555. Baatkaa (válaszként erre: 43552. - Springtime)
2013. júl. 19. 08:55

A haziorvosom azt mondta, hogy mindig ezt irja fel, a 900 mg-ost, de en pl. 500-assal kezdtem es az is jo volt. Probalja ki az alacsonyabb dozist. Nem rogton hat persze, hanem kell neki 1-2 het (mint az antidepresszansoknak is). Nekem eleg hamar hatott (par nap), mert en nagyon jol reagalok mindenre. Ez egyenfuggo.

Se nalam, se a ferjemnel semmilyen mellekhatas nem jelentkezett. A leirasban mar az 500-asnal is szerepelt a fenyerzekenyseg, pl. hamarabb leeghet az illeto. Jobb ovatosnak lenni. O szedi folyamatosan, meg is szuntek az alvaszavarai es a szivdobogaserzes is. Meg kellene szuntetni a problemakat, egy reszen dolgozunk, de vannak sajnos, amik nem rajtunk mulnak.

43554. Baatkaa (válaszként erre: 43551. - Dorka12345)
2013. júl. 19. 08:45
Lehet, hogy nagyobb dozisra van szukseged. Ez tipikus tunet, velem is elofodult, bar csak ritkabban, mint a ferjemmel.
43553. Springtime (válaszként erre: 43543. - NataliaWeiss)
2013. júl. 19. 07:08
Nekem erre egyszer dilinyódoki azt mondta, hogy ilyenkor hagyni kell, hogy átmenjen rajtad az egész, nem kell ellene tiltakozni. Ismered a természetét, tudod már, hogy ahogy jött, el is fog menni, mert mindig elmúlik. Ne tiltakozz ellene, csak várd meg a végét. Én amikor nekem ilyen volt, simán, lelkiismeret furdalás nélkül felkeltem, átmentem a másik szobába, járkáltam, megmostam az arcom, vagy kerestem kaját. Nem törődj vele, hány óra van, és ki mit szól érte csináld végig nyugodtan. Nem kell fekve, jókislány módjára végigvárni, mert jogod van rosszul lenni. Ha így eltereled a figyelmed, el fog múlni. Mindig elmúlik. De ajánlatos pszichoterápiát kezdeni, hogy az okok is megszűnjenek, ne csak a tünetek. Lehe, hogy neked is érdemes lenne kipróbálni az Orbáncfű tablettát, amit itt mások is ajánlanak alvászavar ellen. Ha idegen helyre mész, és máshogy nem megy, oda vigyél nyugatót, egy egy alkalom nem árt meg. De otthon próbáld meg egyedül leküzdeni, mert képes vagy rá. Minél többször sikerül, annál töb lesz az önbizalmad. Nekem már soakt javult az alvásom, de valószínűleg azért, mert változtatások at ezsközöltem az életemben is, attól automatikusan változik a szorongás is.
43552. Springtime (válaszként erre: 43549. - Baatkaa)
2013. júl. 19. 06:59

Az én férjemnek is ilyen típusú szorongása van mert vannak hülyeségek az életünkben, ő nem pánikos, de most alvászavarai is vannak. Meg van egy belső remegése, ha nyugalomban kéne lennie. Amikor elfoglalja magát melóval, akkor nem érzi, de állandóan nem lehet melózni, bár szerencsére nem fizikai munkát végez, de az is fárasztó egy idő után. Azt szeretném kérdezni, hogy csak a 900mg-os orbáncfű tabletta volt hatásos, vag esetleg az 500mg-os is használhat?

Volt valami mellékhatás? A fényérzékenységre azt írja, hogy csak akkor jelentkezik, ha valaki rendkívül nag adagokban szedig. Napi 1-et ajánlanak. Mennyi ideig kellett szedned?

43551. dorka12345 (válaszként erre: 43550. - Baatkaa)
2013. júl. 19. 00:07
Köszi,de Szedek remotiv extrát,az is orbancfu:) hat. Nem tudom mitől lehet ez:((((
43550. Baatkaa (válaszként erre: 43549. - Baatkaa)
2013. júl. 18. 22:15
A haziorvosom irta fel es a pszichiaterem is jonak tartja, sot a biztositom is fizeti. Nem tudom otthon milyen neven lehet kapni, nalunk Deprivitanak hivjak.
43549. Baatkaa (válaszként erre: 43547. - Dorka12345)
2013. júl. 18. 22:13

En is orulok, hogy legalabb azzal nincs problema, sajnos az eves az mas teszta, mert imadja a hasat. :(

A ferjemnek volt ilyen szivdobogas erzese, amitol nem tudott aludni. Sok problemank volt mostanaban es ez Ot is nagyon megviselte. Depresszios, szorongasos lett. Ami segitett az az orbancfu tabletta 900mg-os, az nagyon jo enyhe/kozepesfoku depresszio, alvaszavar eseten. Ez egy termeszetes antidepresszans, csak vigyazni kell, ha mast is szedsz mellette, pl. fogamzasgatlot, mert gyengiti a hatasat, fenyerzekennye teheti a bort. En is szedtem alvaszavar ellen es tenyleg jo! Minden este 1-et kell bevenni belole. Kb. 2 het mulva fejti ki a hatasat, bar en mar par nap mulva jol aludtam tole.

43548. c8ec504c40
2013. júl. 18. 21:47
Foglald le magad.
43547. dorka12345
2013. júl. 18. 21:42
Néha szokott olyan lenni nekem,hogy este amikor mar aludnek el,hirtelen felriadok a szívem erzesere,érzem ahogy ver....de sztem nem gyorsabb csak ugy erzem,es ez "felkelt". ... Aztán megijedek,hogy biztosan infarktusom lesz:((((( ilyen szokott lenni valakinek? Meg mostanában szokott szurkalni a szívem táján....:((((
43546. dorka12345 (válaszként erre: 43544. - Baatkaa)
2013. júl. 18. 21:40
Jo h nem dohányzik,az nagyon tönkre vág mindent.....
43545. Baatkaa (válaszként erre: 43543. - NataliaWeiss)
2013. júl. 18. 19:55
Sajnos en nem tudok segiteni.
43544. Baatkaa (válaszként erre: 43542. - Dorka12345)
2013. júl. 18. 19:51

Egy agyverzese volt kb 10 eve, amire azt mondta a doktornoje, hogy nagyon szerencses, most mar ket szuletesnapja van. Lathato tunete nem maradt, csak a viselkedeseben valtozott: agressziv, ideges lett es olyanokat mond, amit utana persze nagyon megban es csak nez, hogy miert ilyen. Elotte nem nagyon ment sehova, attol fogva folyton mehetnekje lett, de ez szerintem azert, mert vegulis megcsapta a halal szele. Ez a legutobbi agyi infarktus volt, ami a cukorbetegseg szovodmenye, mert a cukor tonkreteszi az ereket. Mar nem dohanyzik, az agyverzese ota. De sajnos sokat idegeskedik csaladi okok miatt.

Koszi a jokivansagot! :)

2013. júl. 18. 18:18
Sziasztok! Tudna nekem valaki tanácsot adni az éjszakai pánikrohamok miatt? Egyre sűrűsödnek és már félek az elalvástól. Ráadásul nemsokára elutazom és idegen helyen fogok aludn, előre félek. Milyen praktikákat tudtok mondani amikor rátok tör? Én olyankor mindig nyugtatóhoz nyúlok, máshogy nem megy, de úgyis végig kell élnem kifáradásig azt a negyed órát. Szörnyű:( Valamilyen jó tanács? Mindent várok.
43542. dorka12345 (válaszként erre: 43541. - Baatkaa)
2013. júl. 17. 22:43
2 strokeja is volt?:( hat Jobbulast neki! Dohányzik,idegeskedik sokat?
43541. Baatkaa (válaszként erre: 43539. - Dudi5)
2013. júl. 17. 21:25

Ez a hulye front. Az apukam sincs jol. Kb. 10 eve volt egy agyverzese, amit egeszen jol atveszelt, szinte semmi nyoma nem maradt azonkivul, hogy kicsit fura neha. Majd cukros is lett es kb. 1-2 honapja volt egy agyi infarktusa. Ma beszeltem anyuval es nagyon aggodik, meg soha nem hallottam sirni apu miatt. :( En arra tippelek, hogy megviselte a front.

En meg nem tudtam hazautazni! Ugy vart minket. Ultem tegnap a jatszoteren es neztem a repuloket. Es olyan nevetesegenek es erthetetlennek tunt, hogy nem tudtam felulni ra. Aaaa. :(

43540. Baatkaa (válaszként erre: 43538. - Regin_a)
2013. júl. 17. 21:16
Pihend ki magad! :)
43539. Dudi5 (válaszként erre: 43535. - Regin_a)
2013. júl. 17. 17:49
Igen ,én is kissé fura megközelitésnek tartom.Mivel a dokik sincsenek tisztában igazándiból,hogy mi is okozza a pánikot miért van ezer fajtája,igy próbálkoznak,hátha valamelyik magyarázat bejön,meg elképzelhető,hogy van aki meghallgatja ,megnyugszik és meggyógyul.Vannak még csodák.Biztos jóérzés szépet és maradandót alkotni.Fogj csak hozzá a másiknak is.Most frontos idő van,lehet azt érezted. a Class Fm rádión is hallottam tegnap ,hogy a Balázs is rosszul volt szédelgett.Szép estét
43538. Regin_a (válaszként erre: 43536. - Baatkaa)
2013. júl. 17. 16:36

Köszönöm, kopp-kopp, jobban, csak nagyon nagyon fáradt vagyok

Befejeztük, szép lett jó lett, tecc a megrendelőnek is

Remélem nincs a közelben öregnéne! :))

Mert macerálnak egy másik rácsos ajtóval

Van egy eladó ajtóm, de alakitsam méretre és szereljem be

Ugye ahogy a rosszúllét elmúlik, máris jár az agyam, hogy az majd milyen egyszerű lesz

:)

43537. Baatkaa
2013. júl. 17. 11:35
Remelem mindenki jol van! Kellemes napot! :)
❮❮ ... 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook