Pánikbeteg vagyok! (beszélgetés)
Basszus!
Hivogatom a szekrendelőt milyen lett a leletem, merthogy hogyan tovább
Negatív!
Ok, akkor megyek étfőn XY főorvoshoz
Ne menjen, nincs rendelés
Mi van, dehát gondom van?
Semmelweis-nap a magyar egészségügy napja nincs rendelés
Ez nem igaz!!
a legjobb:emlekezetkieses több órás...."
És azt nem felejted el hogy emlékezetkiesés volt ott leírva?
:)
Ne szedd rendszeresen, minek is lenne jó ha kicsit is használna
Mintha 2 óea felszivódást olvastam volna róla és mint a legtöbb gyógyszer ,a testtömegtöl és az egyéni érzékenységtöl is függne
Ócskán vagy beveszed és várod a csodát, mert olyan kis adag és nem hat azonnal
Igyál Seduxen injekciót, az tényleg másodperceken belül hat, és alkalomszerűen is "használ"
És hidd el, nem jelenti azt hogy leiszom magam és elötte Xanax
Van bennem mondjuk napi kettő és hosszú estén 1dl pálinka
Ezt jelenti
Lehet ez másnak sok, de én kitapasztaltam
Ugynakkor napközben soha
Autózom motorozok is kicsit, de nem csak ezért
A napokban egy kocsma mellett melóztam
Elborzadtam a gondolattol is, ahogy támasztották délelött az utcai pultot, mert cigizni csak ott, és a sör mellett a deci pálinka
Na ez ami nem fér a fejembe
A napokban féreértelmezted szerintem egy kommentem, arra irtam humoroziálva
Na!
Én azt írtam hogy Ő ne igyon alkoholt!
Téged így kedvellek,ahogy vagy.De ..nem jó az alkohol-gyógyszer kombó.Neked,lehet,hogy jó.
Szoval te most rábeszéled a Xanax-pálinka kombóra?
Látod ezért bonyolult dolog a pánik
Mostanság nem iszok páimkát, mert a bolti ócska, házihoz meg nem jutok
De voltam elég ócskán amikor elszopogattam egy jó körtepálinkát és máris kiengedett a szivem, és oyln minden-mindegy lett
Ki kell tapasztalni az összetevők mennyiségét :)
Kv. egyáltalán nem zavar, nélküle nem kezdődhet nap, az segit felépiteni magamat
Jóbarátom mondása cseng a fülembe sokszor, merthogy anno egy cseppet sem ittam a szédelgésem miatt,
"milyen jó neked, lásd nekem mennyi pénzembe kerül hogy elszédüjek" utalt az alkoholra
Neked az, nekem a villany az egyszerű
Igaz, lehet hogy ez egyenértékű egy égő csréjével
Büszke is vagyok magamra, mert vékony szeletekre hasogattam. A fűszerezésre nem volt energiám egy napot várni
Izlett igy is
:))
Kutyuson is, ciácn is gondolkodtam, persze. A férjemmel nagy állatbarátok vagyunk, egy a bibi, hogy egyenlőre lakásban lakunk, bár remélem, ez rövidesen megváltozik, mert egyikünk sem hajlandó kert nélkül élni hosszútávon. Viszont az aggaszt, hogy ha most beszerzek egy intelligens középtermetű kutyát, mondjuk egy uszkárt, akkor az szegényke mit fog itthon csinálni addig, amíg nem vagyunk itthon? Mergőrülne itt. Kettőt meg nem bír el a lakás.
Ez tart még vissza.
Az önbizalomhiányt pedig szintén néhány nárisztikussal való találkozás építette ki, viszont sok pozitív emberrel is dolgom van mostanában, belőlük meg lehet erőt meríteni. Most Nyáron annyira sok a dolgom, hogy bőven elgeke lesznek nekem egyenlőre a netes barátok, mint ti is, akikkel eszmét cserélhetetek. Aztán majd ha lesz egy kicsit több időm, szétnézek a húsvér emberek között is. :)
Viszont ha valakinek nincs gyereke, azt jelen pillanatban úgy kezeli a társadalom, mintha háborús bűnt követett volna el.
Változó munkahelyeken, változó ismeretlen emberekkel azért könnyebb, mert ott nincs elég idő rá, hogy megismerjék a gyengeségeidet, és miután kiismerték, tudják azt, hogy te nem vagy elég erős ahhoz, hogy felvedd velük a harcot, és ezt ki is használják. A mélyebb kapcsolatoknál van a nehézség, hog azok, akik mélyebben megismernek, elfogadnak e. Mostmár egyébként kezdek tökösödni, és nem nagyon hagyom magam, a jelenlegi munkahelyemen pl. rend van, nem használnak már kis, csak hát érzem, hogy az a másik két személy jobb anagi helyzetben van válam, tele vannak családtagokkal, én meg vagyok a hátrányos helyzetű.
Az a nehéz, amikor nárcisztikus személyiségzavarosokkal kerüol össze az ember, mert azok undorítóak. Erről még majd írok itt úgy általánosságban mindannyiótoknak.
Ez azért érdekes:)
Nem is vagytok ti pánikosok. Jusztese hiszek neketek.:)
Hát hogy van az, hogy egy pánikos kávét, sört iszik gyógyszerre, és nem fél a lehetséges mellékhatásoktól?
Én ritkán vagyok rosszul, nem is látszom pánikosnak, de becsinálnék a nadrágomba attól a tudattól, hogy alkoholt és gyógszert vettem magamhoz egszerre.
Van egy tagja a családnak, a férjem rokonságából, aki azzal szeret heccelni, hogy tudja, hogy nemigen iszom alkoholt, és egy időben állandóan követelte rajtam, hogy igyak. Ki kellett osztanom, hogy szálljon már le rólam.
Szóval én például ilyen típusú dolgokkal kapcsolatban nem vagyok bátor. Kávét sem szeretek inni, nem akarok tőle furcsaságokat érezni.
És azt sem értem, hogy vannak emberek, akik rosszul vannak, halálukon vannak a pániktól, nem mernek elmenni orvoshoz egy sima mezei vizsgálatra, de azért utána elmennek szülni. A kettő közt olyan különbség van, mint az Alföld és a Mount Everest között. Hogy van ez? :):)
Sziasztok!
Ma voltam a pszichiáternel.Nagyon kedves;) Sírtam is egyet nála:)az én problémámba benne van a panikbetegseg is,de inkább szorongok...Egyből látta rajtam a mozdulataimbol...antidepresszanst nem irt,azt mondta nem depressziós vagyok..Irt fel xanax 0.25 oset,ha szarul erzem magam akkor kapjak be csak egyet...Azt mondta így nem fogok raszokni egyáltalán...Csák nem értem miert van megis ráírva h mindig szedni kell,es h abbahagyom epilepsziás roham is lehet akar???? Ez annak szól aki napi harmat vesz be??
Azért olajba tenni valamit és kivenni,mielőtt szénfekete nem lenne....
Egészségedre:))
Nade Xanaxra sört? Pfffúj!