Pánikbeteg vagyok! (beszélgetés)
Huha, remelem jobban vagy! Nagybatyam is panik beteg, 2x vittek korhazba szivinfarktus gyanujaval, akkor derult ki, hogy panikbeteg (valoszinuleg nem tudta feldolgozni a szulei halalat), alaposan kivizsgaltak es minden negativ lett.
Ram azota csak 1x jott ilyen minipanik szeruseg, amikor a ferjem keresztben ramfekudt, hogy vakarjam a hatat. Csak most latom, hogy milyen szerencses vagyok, hogy "csak" klausztrofobiam van. En legalabb tudom, hogy mi okozza. :/
Remelem minel elobb vegeztek a meloval :)
Meghallgattam, de talán mégegyszer meg kellene, mert elsőre hülyeségnek tartottam
Bizonyára én nem értem. Majd jól megrágom, mit is mond
Köszönöm szives érdeklődésedet, remélem ma tényleg be lesz fejezve
Nem részletezem, kemény/bonyolúltabb meló volt mint elsőre gondoltam, de helyén van minden, átfestés ma, és kis kiegészités az ajtózáron
A szörnyű, hogy szombat hajnalban egyre erősöső szivgondokra ébredtem, ami teljes pánikba, remegés izzadás, minden "ami kell", ment át
De 9-kor melót kellett kezdeni
Na az szörnyű volt, de megúsztam
Vasárnap délután, bár sokkal jobban voltam, de berongyoltam az ügyeletre
Szerencsémre egy nagyon szimpi dokinő, becsületesen meg-ekg-zott és megnyugtatott hogy semmi olyan nincs a görbémen ami kórosat mutatna, v.nyomásom is normál/alacsony volt
De azért járjak utána, mondta
Dehiszen évek óta járok és sírom ezt a panaszomat
Namindegy, megúsztam.
Remélem a mai napot is, ez már semmi, de eléggé fáradt vagyok, bár tegnap szünnapot tartottam
Szép jó estét Mindenkinek, én nagyon jól vagyok mert itt egy kedves Hoxás levelezőtársam akitől végre nem csak levelek jönnek-mennek hanem több mint 7 év után személyese is láthtatom-hallhatom.
Frenetikus érzés, kár hogy csak szerda reggelig marad....
Hogy vagytok? Regin-a mi volt az a szörnyűség?Kész a meló?
Jó estét!
Remélem mindenki jobban , mint én voltam/vagyok
Nem mesélek, de "szörnyű" volt
Jobbulast Neked is! Az orvosok szeretik osztogatni a tablettaikat, mint a cukorkat. Sajat karomon megtanultam, hogy jol meg kell nezni,mit akarnak beled tomni...
Remelem, mert borzaszto. Eleinte akkor jott ram, amikor valami emlekeztetett az MRI-re. De most mar felek, hogy rosszul leszek, ezert kezdek rosszul lenni. Nem is mertem repulre ulni, mert meg a vonaton is rosszul lettem (egy alagutban).
Jo ejszakat! Bocsi, hogy hosszu voltam, de nagyon el vagyok kenodve. Ugyan a ferjem nagyon megerto, de igazabol csak az tudja mirol van szo, aki atelte azt a hulye panikrohamot.
Szerintem ez a klausztrofóbia el fog múlni nálad spontán. Nehogy valami gyógyszert szedj erre is! Én szedek, pszichés problémára, és tény, hogy jobban vagyok, viszont meghíztam és nincs menzeszem, én is nagyon sokat alszom időnként és nem vagyok biztos benne, hogy nem okoz függést. Idővel szeretném abbahagyni, csak még nem vagyok elég erős.
Az egesz 12 eve kezdodott, mikor megszuletett a lanyom. Allati rosszul voltam, de a fo tunet az volt, hogy egyalatalan nem tudtam aludni. Akkor azt momdtak egy teszt kitoltese utan, hogy semmi bajom, csak uj anyuka vagyok es bla bla bla. Az nem tunt fel nekik, hogy az nem normalis, ha valaki alig alszik 6 honapig, pedig a gyerek mar 4 hetes koratol vegig aludta az ejszakat. Vegul is 4 ev kellett hozza, hogy valaki rajojjon, hogy depresszios vagyok. Akkor 6 honapig szedtem gyogyot es visszaallt a rend. Egeszen mig meg nem szuletett a fiam (ket ev mulva), kezdodott minden elolrol, csak joval sulyosabb formaban. Irogattak fel a bogyokat, amitol folyton aludtam es 20 kilot hiztam. Akkor azt mondtam soha tobbet gyogyszert nem veszek be. Persze egy ido mulva megint nem tudtam aludni, orbancfu tablettatol jobban lettem. Februartol mindenfele csaladi es munkaugyi problemaim adodtak. De gondoltam kezembe veszem a sorsom, igyekeztem pozitiv lenni, elkezdtem tornazni, a ferjemmel megbeszeltuk a problemainkat, stb. Erre majusban bedugtak az MRI-be - amiert nagyon ki vagyok akadva, mert egy injekcioval elkerulheto lett volna az egesz! - es most mar klausztrofobias is vagyok. Mit ne mondjak, szet tudnam verni azt a rohadt gepet.
Mára alvás! Jókat mindenkinek!
Majd teszek fel panoráma fotókat, hogy borzongassál
:)
Ltalálták véletlenül
Jártam igy én is. Vagy 4 évig abszolut tünetmentes voltam, pedig csak vagy 2 évig szedtem a bogyót
Vagy nem is attol?
Senki nem tud itt már semit
Pszichiaterhez jarok (illetve egyszer voltam, hetfon megyek ujra). Azt mondta, osszetett problema es a depresszioval meg a stresszel is osszefugg a fobia.
Így van, kísérleteznek. Egészében a gyógyszeripar egy nagy botrány... bár a fene tudja, én pszichés okokból szedek egy gyógyszert és azóta nem dilizek. Állítólag pánikra is jó és tény, hogy mióta szedem, nem volt rohamom.
Basszus, micsoda tünetek és semmit nem tudnak róla az okosok
Van vagy 10 féle bogyó, oszt próbálgassuk, vagy használ vagy nem
Nem támogatom a pszichiátriát, de javaslom, hogy menj el hozzájuk. A helyileg kijelölthöz. Erre ne fizess. És a gyógyszerekben ne higyj. Jobbulást.
Klausztro?
Holnap 5emeletes tetőn melózok, segitőt keresek
Gyösz?
:)
Mindegy nekem már
Lakásürités és ráhajtok az eladásra
Sziasztok, nekem klausztrofobiam lett (ami panikrohamokkal jar), egy MRI vizsgalat utan alakult ki. Meg friss a dolog es elegge el vagyok keseredve. :( Sajnos, amugy is depressziotol szenvedek a nagyobbik gyerek szuletesetol fogva (12 eve) es meg most ez is. :(
Neked hogy nyilvánul meg? te szedsz gyógyszert?
Szia, nem csak hogy volt, néha most is van...
sziasztok!
Már nagyon rég jártam erre felé... Valakinek volt már "főbb" tünete megőrüléstől való félelem??
Szia, nagyon szívesen, azóta már jobban vagy, ugye?
sziasztok! köszönöm szépen!
Jó reggelt, szerintem ha tudatosan arra állítod az agyadat hogy ezekre a melókra figyeljen, akkor előbb-utóbb szembe fog jönni az első, amit majd követnek a többiek.
Jó reggelt
Nem fogom elfelejteni, tanulópénz ez!
Persze tudnék egyszerübb, de jobban fizetőt is végezni
Csak valahogy a sors olyan, ha az ember nem akar/nem tud dolgozni, a munka is elkerüli.
Egy tűzhely bekötés 5ezer és ha semmi komplikáció fél-egy óra
Egy elosztótábla csere laza pár óra, legyen 10ezer szerényen
Apró javítások is jobban fizetnek aránylag, mint ez és nem gebednék bele. Bár, már ezek is nehezek.
De valahogy ezek is elkerülnek már
És még mondják, nincs fátum, karma stb. :)
További ajánlott fórumok: