Csúnyán buktam egy interjút (beszélgetés)
9. Lady Lavender (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 16:50
Lepegess! És folytasd/csináld a terápia!
8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Lady Lavender)
tegnap 15:24
Köszönöm szépen! Én is nagyon remélem.
7. Lady Lavender (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 14:13
Azzal, hogy egyáltalán próbálkoztál a szóbelivel, már a saját határaid feszegeted, ami jó jel. Nem ragadtál meg a beletorodomsegbe. Csak így tovább, tudatosan lehet a pánikot uralni!
Remélem, az írásbeli menni fog, és idővel segít a szóbeli feladatok elvégzésében is.
6. brandy85 (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 12:58
Menni fog! 🍀
5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Globus)
tegnap 12:55
Igen, értékesítés lett volna de bepánikoltam és nem tudtam elmondani amit kell. Remélem az írásos menni fog, sajnos ez a betegség sok mindenben gátol.
4. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 09:51
Ez esetben, nem is neked való a szóbeli kommunikáció, de az írásos remek lehetőség. Az biztos menni fog!
3. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 09:38
Ha így történt, talan jobb is. Nem tudtad volna megszeretni ezt a munkát, ha stresszel. Tök jó, hogy az írásost megpróbálhatod. Menni fog! 🍀
2. Panna.33 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 09:29
🍀🍀🍀
tegnap 09:12
Ma volt egy állásínterjúm, értékesítési home office munkakörben, és elbuktam rajta, mert nem tudtam ajánlani a terméket. A hülye betegségem miatt van, pánikot kaptam és lefagytam. De ajánlottak írásos kommunikációs feladatot, hétfőn hívnak vissza. Mindenre kihat ez a betegség sajnos.
További ajánlott fórumok:
- Ha a párod csúnyán eszik..
- Mit tegyek, hogy az 5 éves gyerekem ne beszéljen csúnyán?
- Kisfiam csúnyán köhög, nyolcadik napja lázas, kap gyógyszereket is. Ma vért vettek magas lett a CRP-je, elküldtek tüdőröntgenre...
- Olyat csinálhat egy munkáltató, hogy előrehoz egy interjút vagy pedig eltol?
- Nem fejeztem be az állás interjút, valami fiatalító kencét...
- Milyen kérdéseket tennél fel egy most ballagó diáknak, ha interjút kellene készítened vele?