Hogyan tudom az alvásomat rendbe tenni? (tudásbázis)
jún. 16. 01:35
Mostanánan stresszesebb vagyok igaz..de,régebben tudtam aludni bármi is volt körülöttem.
7. srcrss (válaszként erre: 6. - Ágio8405)
jún. 15. 07:24
Igen, nálam az okozza, vagy a túl sok koffein. De általában nincs gond az alvásommal.
6. Ágio8405 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 15. 00:12
Sok oka lehet. Ennyi idősen szerintem főleg a stressz lehet oka.
5. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 14. 20:21
Túl kevés az információ.
4. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 14. 14:59
A te korodban volt egy 10 éves gyerekem. Annyit tepertem a megélhetésért mint egy állat. A seggem alig érte az ágyat, a fejem már aludt. Nálam kemoterápia után kezdődtek az álmatlan éjszakák közel az 50-hez. Rendkívül sok oka lehet. Először altató, aztán mikor hozzászoktam nem írattam ki újra, próbálkoztam ezer féle dologgal. Köztük Melatoninnal is. De sajnos az csak annak segít akinek kevés Melatonin termelődik a szervezetében. Nekem nem hatott. Annyi féle ok van, és annyi féle a szervezetünk is ahányan vagyunk, ezért nem is mondom nekem végül mi segít mert lehet hogy neked pont más kell. Nehéz ügy! Legyen kitartásod, és bízzál!
3. Tai (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 14. 09:44
Van valamilyen egyéb tüneted is?
jún. 14. 03:32
a magas kortizolszintnek lehet pl hozzá köze, rendszeres sporttal és kezdetben melatonin szedésével beállítható, de ez attól is függ, mitől alakult ki ez nálad.
jún. 14. 00:34
Régen olyan jól aludtam.
Most meg állandóan felkelek többször és alig bírok vissza aludni.
32 éves vagyok.
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek ha egy amúgy jó házasságban magányosnak érzem magam, de a férjem erröl nem akar tudomást venni azt mondja nálunk minden rendben!
- A kiszakadt dzsekit kivel tudom rendbe hozatni?
- Ért valaki az Excelhez? ABC rendbe kellene tenni egy oszlopot.
- Hogyan tudjuk megakadályozni, hogy a WC víztartálya ne vízkövesedjen, ha már vízköves, hogyan lehet rendbe tenni?
- Egymás alatt vannak nevek a Wordben. Szeretném sorrendbe tenni őket, úgy mint az Excelben lehet. De itt a Wordben hogy kell?
- A dédi evőeszköz készlete elszíneződött, miért és hogy lehet rendbe tenni?