Pánikbeteg vagyok! (beszélgetés)
Hogy ne csak pánikoljunk
Három napja melózok és nagyon fáradt vagyok
Volt egy fagyasztott csirkemellem és krumpim a hűtőben
Tegnap este későn kiolvasztottam, felszeelteltem és kisütöttem
Most faltam be a második adagot, és már folyik a sör is utána/szabad itt sört emliteni? /
Ehhez tudni kell, hogy a rántottán és kv-n kívül mást nem tudok sütni/főzni és utálom is
Na?????
:)
Jó pszihó doki lehetett ,mert szerintem ilyen nincs, eltekintve bizonyos vizenyősségtöl
De ugorgyunk :) mert látom megint féreértetted
Egy új munkahelyen mindenki kissé visszahúzódobb elöször
Én '93 óta vagyok szabadúszó és változó munkahelyeken változó ismeretlen emberekkel melóztam
Egy-két nap és megtaláltam a hangot mindenkivel, pedig "hátrányos helyzetű" honfitársainkkal is melóztam eleget.
Azzal,hogy azt mondod neki,vizsgáltassa ki magát,Ő úgy értheti:"Igen,lehetséges,hogy az a bajod".A nagynénémnek AZ a baja,és teljesen mások a tünetei.AZ,hogy 1 tünete jelen van,nem jelent semmit!Nekem is zsibbadt a karom,azt gondoltam,érszűkület.Vagy infarktus.Erre az orvos elmondta,hogy valószínűleg felhalmozódott egy helyen a test folyadék,és nyom,egy mozgató ideget!
Tudod,ha az ember pata dobogást hall,akkor nem a zebrára gondol általában.A hipochronder igen...Akkor te ne sorold neki,hogy lehet zebra,vagy teve.
30 éves.Pánikos.Hipochronder.A szklerozisnak van olyan tünete,hogy olvasom őt,és megmondom,az-e? Ő nem az.Biztos!
Soha nem titkoltam és ezért olyanokrol is kitünt hogy kisebb-nagyobb fokban pánikosak akikröl nem is gondoltam volna
Persze nem, mert ha zöld lenne a fülem a pániktol, talán megértenék
Így, vagy dilis, vagy szimuláns az ember
Én teszek rá nagy ívben, nem érdekel és nem volt hátrányom belőle
Sőt, olyan munaktársaim és főnökeim voltak akiket azóta is becsülök az empátiájukért
Ha letagadtam volna sokkal jobban kinlódtam volna
Én azt akarnám hogy olyan legyen
Nagyon féreolvastál valamit.
Soha nem kivántam elméletben sem senkinek ezt a nyavalyát
Azt irtam, vizsgáltassa ki magát és ne hagyja hogy ráfogják a pánikra
Tapasztalat, oszt mégis nekem lett sajna igazam
Sziasztok!
Holnap délelőtt megyek a pszichiáterhez:)))drukkoljatok,utána írok:)
CSAK pánik.Ez az pontosan! CSAK pánik:)
Regin kedves,ne akard,hogy olyan legyen,mint te:)
Gyógyuljon..! Ne betegedjen tovább:)
Volt olyan,hogy 20 tünetem stimmelt agydaganatra:D:D:D:D EZÉRT hívják pánik zavarnak/pánik szindrómának:)
Valamiből meg kell nekik is élni..:) Ha meg gyógyítanak,akkor nem lesz munkájuk...:)
Én már gondoltam arra,hogy zárt klubba kellene írni,mert másik fórumban a "köpködők" elég rondán visszaélnek az infókkal,amit ITT megtudnak az emberekről...
írd be a keresőbe, h moderátor, ott kiad asszem 5 címet, vmelyiknek írj, ők tudnak törölni.
pl az első:
Nem tudjátok, hogyan lehet hozzászólást törölni, ha rossz helyre írtam? Mert írtam egy másik helyre is faszányosan a pánikról, és ott nem kéne megjelennie.
:)
Nincs nálatok neurológus, olyan, aki magánrendelést csinál? Mert ott sokkal emberközpontúbban bánnak az emberekkel, alaposabbak, és nem bunkóznak, mint egy állami rendelésen. Én voltam egyszer ilyennél, teljesen normális volt, és megnyugtatott. Ez szerintem azért lenne jó megoldás neked, mert valószínűleg egyből eloszlatná a kétségeidet, és alaposan kivizsgálna, és este már megnyugodhatnál.
Ha SM-re utaló jel van, akkor meg további vizsgálatot rendelne el. De már annyi sztorit hallottam, hogy SM-re gyanakodtak, és nem az volt, az egy olyan betegség, hogy nagyon sokminden másnak is vannak hasonló tünetei, teljesen ártalmatlan dolgoknak is, a pániknak meg főleg.
Igen tőled
Tudom hogy rákennek mindent a pánikra, de menjél el valami szűrővizsgálatra
Nyilván nem csak az elmondott tünetek alapján mondják ki a sclerozist
Aztán vagy az, vagy megnyugszol
Azt ne hagyd, hogy "ugyanmár csak pánik"
Hajaj, hányszor mentem én is képzelt/vagy nem/ diagnózisommal kivizsgáltatni magam
Aztán nagyjábol megnyugodtam
Ha tőlem kérdezed:30 vagyok:)))
Tudom hogy hipochonder vagyok,de hogy 3 tunetem is van ami miatt SM re gyanaksziok,ez elkeserítő:((((,
Öregnéne valszeg dolgozik, talán jobb lett a lába
Nekem meg szurkál a szivem, elég rendesen, "szerencsére" csak oldalt
Nagyon fáradt vagyok, pedig alig melóztam
10-töl 4-ig ma, tegnap se többet, de egyszerűen az egész napi mászkálást, ugrálást ne mbírom
Ma azt mondja a főnök, ugorjál már el a bótba anyagért
Hol a bolt, mert nem gyalogolok
Itt a sarkon
A francba, vagy 5 sarok volt és visszafelé eleredt az eső is
Mert lehúzás ez is
Nem mintha nem lett volna pár házrobbanás, de nem a hibs készülék miatt, hanem lopták a gázt, buherált bekörés vagy pb palack miatt
Kéményellenőrzést akkor is akarnak csinálni ha nincs kémény, gázkészüléket akkor is ha lakatlan a lakás
Hány éves vagy, ha már sclerózisrol is beszélünk?
Sm tünete:
Érzészavar
Körülbelül a betegek egyharmadában az első tünet valamilyen érzészavar: zsibbadás, bizsergés vagy érzéskiesés a test egy részén, általában aszimmetrikus eloszlásban, egyik kézen, egyik lábon vagy a törzs egy szakaszán. Izom és ízületi fájdalmak jelentkezhetnek.
Néhány esetben a betegek a háton végigfutó "villanyozó" érzést panaszolnak, ez az ún. L'Hermitte jel.