Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Pánikbeteg vagyok! fórum

Pánikbeteg vagyok! (beszélgetés)

❮❮ ... 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 ... ❯❯
43686. kafa (válaszként erre: 43681. - 099c0bed40)
2013. aug. 3. 19:05
Kézcsók,ha kérhetem ne menjen sehova!Ha én lennék az oka-inkább megyek én!Már úgy sem tudok segíteni-elmondtam mindent,amit fontosnak tartottam.
43685. kafa (válaszként erre: 43680. - Dorka12345)
2013. aug. 3. 19:03
Szia,nekem 1 értelműen a kapucsínó jött be,mivel leszoktam a kávéról abban az időben!Napi 2-t mindenképp innék,hisz a minimum fehérje igény napi 40 g,de még jobb a testkilónkénti 1 g,a kajádban,hogy mennyi van azt te tudod.A koleszterint csökkenti az omega-3,de az én véleményem más a koleszterinről is,de ez a fórum nem erről szól!
43684. Dudi5 (válaszként erre: 43677. - Kafa)
2013. aug. 3. 12:05
15 éve esett meg velem a nagy eset.A halál akkor eszembe se jutott,pánikom is felülirta.Lehet,hogy rosszul emlékszem de mintha a tritofánnál azt olvastam,hogy szivbillentyű probléma esetén nem biztos,hogy ajánlott.Most lusta vagyok utánna keresni,meg a régi gépen vagyok és ez lassubb.
43683. Dudi5 (válaszként erre: 43681. - 099c0bed40)
2013. aug. 3. 11:59
Soha nem olvastam Tőled butaságot!Abból is lehet erőt meriteni ha azt olvasod,hogy a szorongása ellenére is összeszedi valaki magát és elmegy külhonba dolgozni.Ha látod,hogy ő is képes legyőzni magát akkor talán én is.Volt egy másik fórumon egy hölgy aki sokszor rosszul volt-szédelgés imbolygás stb-és mégis biciglizett ,ment és tette a dolgát.Bizony rágondoltam néha mikor ki akartam loholni egy üzletből és átsegített.Szép hétvégét ,még egy hétig ki kell bírni ezt a hőséget sajnos
43682. Dudi5 (válaszként erre: 43672. - Dorka12345)
2013. aug. 3. 11:52
Szia hallottam róla,sőt fel is iratkoztam anno az Öngyógyító tanfolyamára.Sok embernek segit De volt akinek nem vált be .
43681. 099c0bed40 (válaszként erre: 43675. - Dudi5)
2013. aug. 2. 22:02

Szia, nem, nem csak aznapra, úgy érzem ehhez a gyógyszeres meg triptofános meg omega hármas témához nem tudok jozzászólni, sőt, nem is értem az összefüggést, de vutát sem szeretnék.

Valószínűleg az IQ-m nem ér fel eddig a szintig, aki ennyire hülye az meg ne ugasson hanem maradjon mély kussban vagy lapozzon....

43680. dorka12345 (válaszként erre: 43678. - Kafa)
2013. aug. 2. 21:56
Ja ma be szereztem abból a 100% Whey proteinbol....kicsiket vettem,most t esztelem melyik finom:)) neked melyik jon be? Ebből napi egyet fogyasztasz? Magas (7,2 es ) koleszterinre nem tudsz ajánlani vmit????
43679. dorka12345 (válaszként erre: 43678. - Kafa)
2013. aug. 2. 21:54
Igen,en azt is szedem meg mindig a mai napig!!!! Es egyetlen egy helyen van j árban (3500 Ft) amugyasszem 4500....
43678. kafa (válaszként erre: 43672. - Dorka12345)
2013. aug. 2. 21:21
Megnéztem az összetételét,csupa B-komplex és magnézium,te azt írtad szetted és jó!LEHET NEM IS BESZÉLEK HÜLYESÉGEKET!!!Aminokkal még jobb!!
43677. kafa (válaszként erre: 43673. - Dudi5)
2013. aug. 2. 20:50
Ha szabad kérdezni és tudni,nem tapintatlan szeretnék lenni-milyen rákod van?
43676. kafa (válaszként erre: 43673. - Dudi5)
2013. aug. 2. 20:47
Ha jól emlékszem a dokikhoz szaladgálós-kivizsgálós-mi van velem,be vagyok rezelve és gyógyszeren élek-ből 2 hónap után lett elegem és a vitaminok,aminok,ásványi anyagok+a sport kb.3 hónap(=5 hónap)alatt nagyjából visszahozták régi énem,túl jól is lettem,ismét buliztam és csajoztam rengeteget,szakítottam 4,5 év után az akkori párommal és egy 15 évvel fiatalabbal húztam le 5,5-évet....De addigra már 1.5 éve jól voltam(nem a fiatal csaj gyógyított ki!!)Mielőtt valakinek ez jönne le! :D
43675. Dudi5 (válaszként erre: 43659. - 099c0bed40)
2013. aug. 2. 20:28
Szia úgye nem komolyan gondoltad az elköszönést? csak arra a napra
43674. Dudi5 (válaszként erre: 43666. - Maya52)
2013. aug. 2. 20:27
Szia az igazság az,hogy egy -két dokit már elfogyasztottam pánikos létem alatt,és az alternatív terápiákról nem is beszélve.És nem sikerül valamiért és ez amit nem fejtettem meg ezidáig bár kapisgálom mostanában.Neked sikerült megszabadulnod tőle?
43673. Dudi5 (válaszként erre: 43670. - Kafa)
2013. aug. 2. 20:23
Miközben irtam monológom ,irtad,hogy a szeretteid betegsége ,elvesztése se hozta elő-azt hittem,hogy ez váltotta ki.Nálam igen.Az biztos,hogy el vagyok savasodva mivel én édességet édességel eszem,imádom.Mondjuk,hogy van-e csontritkulás azt csak gondolom a korom miatt meg a "jó" kis kemó-sugár stb miatt,most akartam megnézetni,na majd ha jobb idő lesz.Tulajdonképpen meddig voltál a pánik foglya,
43672. dorka12345 (válaszként erre: 43671. - Dudi5)
2013. aug. 2. 20:22

Szia!

Nekem volt igaz csak 2-3 pánik rohamom,de akkor elkezdtem szedni a neuroptomot!!!! Nagyon jo!!!! Ezt egy panikos fedezte fel,olvass utana....mar csak a szomatikus fobiam kene eltüntetni.....Drukkolok neked,mert ennél semmi sem rosszabb:((((

43671. Dudi5 (válaszként erre: 43668. - Kafa)
2013. aug. 2. 20:16
Szia Bocs,.hogy emlékeztettelek a régi rossz korszakodra.Én már 27 éve vagyok pánikos,de régebben jobban voltam,tulajdonképpen rohamok nélkül "csak"állandó szorongással.De gyógyszert már 25 éve nem szedek-az egyik antidepitől alakult ki a gyógyszerfóbiám olyan mellékhatások alakultak ki-.A vérnyomásom nekem nem megy fel olyankor,de az az iszonyú érzés :úgy tudnám érzékeltetni talán,hogy valaki hajótörést szenved ott van egyedül az óceán közepén nincs semmi és senki aki segitene nincs remény semmire,kilátástalan és vég is lassú.És a roham után nagyon elfáradok,persze az izmaim olyankor megfeszülnek és ez okozza.Menekülnék de hová?!Anno mikor rámtört futni kezdtem loholtam haza .Már nem megy a futás -ciki-a térdem kissé öregecske már és egy-két sérülés emlékét őrzi.Tudom a sport jót tenne-hisz olyan hormonok szabadulnak fel ami gyógyít-de azt hagyagolnám.a vörösbor se jön be nálam-pedig egy pohárka egészséges és kissé emelné a nagyon alacsony vérnyomásom is-de abszolut nem iszom soha.igy maradnak a vitaminok és megpróbálom az aminósavakat.Sajna még ezeknél is le kell győznöm a fóbiám.Neurós Géza is ajánlja a fehérje italt.Neurót nem szedtél?Sok mindenen mentél keresztül Te is,érzékenyebb emberkék igy reagálhatnak.
43670. kafa
2013. aug. 2. 20:13
Magamról még annyit,hogy a betegségem volt az első,ebből kikezeltem magam és ezek után jöttek a szeretteim betegségei,kezelései,gondozásai,halálai,temetései!És a pánikom még sem tért vissza,ezen idő alatt!Ennyit arról,hogy a stressz vagy más okok váltják ki!Úgy gondolom hogy ennyi közeli ember elvesztése elég stresszel és anyagi problémával jár,ha ez elég lenne kiváltó oknak-ismét pánikos lennék,de nem!És még a kocsitörlesztőmet is a duplájára emelték menet közben,anyagi gondok is kilőve!
43669. kafa (válaszként erre: 43665. - Dudi5)
2013. aug. 2. 19:57
Visszatérve a Te problémádra!Ha a szervezeted elsavasodik:(PH 7.35-7.4)-ez a normálérték!A szervezeted a bázikus anyagokkal próbálja meg semlegesíteni(puffer rendszer)Ez a kálcium és a magnézium!És a D-vitamin hiány(Angol-kór) felelős a csontritkulásért!!A helyedben szednék D3 vitamint,B vitamin komplexet,kálcium-magnézium kelátot és K2 vitamint,csak a csontritkulásra!
43668. kafa
2013. aug. 2. 19:47
Mivel felkavart a téma,tartottam 1 cigi+V,bor szünetet.Kihagytam a kalandos utazásaimat az autómmal,mikor is A-B-be(5 Km) nem tudtam megtenni,mert rohamot kaptam,az a gondolatom volt állandóan,hogy sosem érek oda!A-B-be.Még abban a hónapban Édesapámnak 3 infarktusa+katéterezése volt,meghalt az imádott Nagyi,pár év múlva Édesanyám hunyt el rákban,ezután a maradék 2 nagyszülő!!Az infarktust,rákot,cukorbetegséget is tanulmányoztam,mert magamnak-magamon kívül a családtagok a legfontosabbak!!És én segíteni szerettem volna!Nekem ne mondja senki,hogy nem tudom miről beszélek és hogy nem éltem át!Sem azt,hogy unalmamban sokat foglalkoztam magammal!!
43667. kafa (válaszként erre: 43665. - Dudi5)
2013. aug. 2. 19:31
Szia!Elmesélem elsőnek az én betegségem lefolyását!Pánik betegségem kezdetén a szokásos tünetek jelentkeztek!A sok gondolkodás alatt azt vettem észre,hogy valami elöntötte az agyam-nem tudtam a szobámban megmaradni,olyan érzésem volt mint ha megőrülnék!Megijedtem,a szívem kiugrott,féltem az önkontroll elvesztésétől(nehogy valakiben kárt tegyek)Elmentem az ügyeletre,amiből később rendszer lett!Midig attól tartottam,hogy infarktusom lesz,zsibbadt a bal kezem,szorított a mellkasom és már a vérnyomásom is igazoltan magas volt és a pulzusom 100 fölött volt non-stop.Jött az alvás és merevedési zavar is a tüneteim mellé. Frontin-t és valami SSRI-t kaptam.Olyan lettem tőle mint a hold-kóros!Egyfolytában szorongtam és nem láttam kiutat és azt sem értettem,hogy keveredhettem ilyen helyzetbe.Remegés is rendszeresen rám tőrt.Na elegem lett,az SSRI-m elfogyott,nem írattam fel újra a Szanax-Frontint,fokozatosan elhagytam.Ez kb 2 hónap volt,mellette a betegség kialakulását és kezelését kutattam a google-ba!A vitaminok,aminok,stb+sport napról-napra visszaadta régi önmagam,a leglassabban a hülye gondolatok tűntek el,de a pánik rohamok és tünetek hamar(3 hónap)alatt rendeződtek!Viszont ugyan az az ember nem lettem,mert mély nyomot hagyott bennem ez a betegség-életem legrosszabb időszaka volt.Tünet,roham,para nincs,de például a magasba már nem megyek-régen nem volt tér iszonyom.
43666. maya52 (válaszként erre: 43665. - Dudi5)
2013. aug. 2. 19:01

szia.

Maximálisan megértelek.Én a 10. roham után mondtam..szakorvos kell..mert még egy ilyent nem élek túl.hidd el aki nem élte át,fogalma sincs miről beszélsz és mit éltél át.

43665. Dudi5 (válaszként erre: 43654. - Kafa)
2013. aug. 2. 18:24
Tudom,hogy sok embernek igen jót tenne nagy dózisban-pl a dohányosnak mint én is-de nem mindenki gyomra bírja,nekem marja sajnos,még a kapszulás se jó.Mikor elindultál a változás útján mennyí idő telt el,hogy érezted a vitaminok hatását? A mai rettenetes roham után elhatároztam tényleg kezdek valamit magammal.Iszonyú volt!!Csontritkulás vizsgálatra menem volna ,a klinikától kb 50 méterre kitett a férjem,már ahogy elhúzott már éreztem,hogy baj lesz már kiabáltam-velem volt a lányom,.egyszerűen csak azt tudtammondogatni,hogy rosszul vagyok nem biromki,-mindezt hangossan-de SENKI se jött oda megkérdezni,hogy segíthet-e.Ez borzasztó milyen közönyösek az emberek!Erre képtelen lennék,még egy részegnek is segítenék ha bajban van pedig ki nem állhatom az ittas embert.Ilyenkor mikor rajtam van belecsipek magamba,kell a fájdalom hátha észretérit,ittam vizet hiába.Örökkévalóságnak tűnt mire visszaért a férjem-telefonált utánna lányom.Szerintemiért nem mentem be a klinikára,hisz "jó"helyen lettem rosszul.de én ott is rosszulérzem magam.Még a ház előtt is alig ment a kiszállás,felmenni is alig tudtam.Nagyon kimerültem!Szóval tennem kell valamit!
43664. kékpille (válaszként erre: 43663. - Kékpille)
2013. aug. 1. 22:22
még annyit: ezt nem bántásból írtam.
43663. kékpille (válaszként erre: 43662. - Kékpille)
2013. aug. 1. 22:07
folyt,: ráér unatkozni, magával foglalkozni.
43662. kékpille (válaszként erre: 43658. - Megi04)
2013. aug. 1. 22:06

Ezzel max. egyetértek:

".Szerintem,a pánik,és a depresszió,hasonlít az allergiához...Mindenkinél más váltja ki..Unalom,boldogtalanság,magány,elszigeteltség..."

és még kiegészíteném a "jómóddal", (amikor nincs napi megélhetési gondja a "pánikosnak".

43661. dorka12345
2013. aug. 1. 20:49
Bocsi vorosvertest...elirtam
43660. dorka12345
2013. aug. 1. 20:47
Na jót tesz a hipochondriamnak:(((((( most jött meg a vervetel eredményem:(((((((( a vérvörös test szám nagyon magas!!!!26:((((( ez mitől lehet????? A koleszterinem is 7,2.... Na hiába elek egészségesen.....
43659. 099c0bed40
2013. aug. 1. 19:31

Nekem ezek a kémimi anyagos meg autisztikus összefüggés-elméletek túl magasak, és érthetetlenek , fáradt vagyok követni.

A dokira meg azt írjátok nem doki, lehet hogy valóban nem az, de ezek szerint legyen az ember mindenkivel bizalmatlan?

Így nem lehet élni.

Azt hiszem legjobb lesz ha elköszönök, sziasztok, kívánom hogy gyógyulatok meg és váljon okafogyottá eme fórum.

43658. megi04 (válaszként erre: 43635. - Dorka12345)
2013. aug. 1. 18:54

Ez nem ennyire egyszerű.Falun is sok pánikos él..:(

Akár városban,akár falun lakik az ember,egyszerűen ...meg kell találnia,ami őt boldoggá teszi,elfoglalja.Szerintem,a pánik,és a depresszió,hasonlít az allergiához...Mindenkinél más váltja ki..Unalom,boldogtalanság,magány,elszigeteltség,ételek,vitaminhiány,stb.

Szerintem,meg egyszerűen a kilátástalanság okozza...Hogy voltaképpen,senki nem tudhatja,mit hoz a holnap..:( Néha szinte nevetek magamon...Olyan,mint a fogyókúra...Ne egyél Ch-t,mert hízlal,egyél CH.-t mert a szervezetnek szüksége van rá,csak figyeld mennyit.Egyél fehérjét..Ne egyél,mert büdös lesz a szád,egyél teljes kiörlésű kenyeret! Ne egyél,mert glutén van benne!Egyél gyümölcsöt! Ne egyél gyümölcsöt,sok benne a Ch..!Igyál tejet,(kálcium,stb)Ne igyál tejet!Paleóz!!!

Szedj vitamint! Ne szedj vitamint,mert étvágyad megnő,hízni fogsz!!!

Ez egyszerűen egy röhely!!!!!

Na ez van a pánikkal is! Szerintem pedig az embernek valahogy boldogságra kellene lelnije,és megszünne!Én még boldog pánikossal nem találkoztam! Kimerült,kiábrándult,boldogtalannal,annál többet!

Bachatod a vitaminokat,meg a húst,halolajat,ha nincs pénzed megfizetni!És IGEN,a gyógyszer olcsóbb!!!!!!! IGEN,minden pénzt megér az egészségem,de a hitelemet,számláimat még fontosabb fizetnem,mert nem akarom,hogy a családom,az utcára kerüljön!:(

43657. kafa
2013. aug. 1. 15:35
Pár összefüggés:A kálcium nem tud hasznosulni D vitamin nélkül-nekünk,embereknek a legjobb a D3,a magnézium nem tud B6 vitamin nélkül,és a kálcium aránya legyen a duplája a magnéziumnak,ha lehet keressétek a KELÁT formátumokat,ezt a szervezet a leghatékonyabban tudja használni,nem kell átalakítania!Ne parázzatok a sótól,igen is fontos-ha lehet,Tengeri!A K2 vitamin azért fontos,mert nem engedi kicsapódni a kálciumot az érfalakon-célba ér!És nyugodtan lehet megvitatni a dolgokat,nem okoskodni akarok.SEGÍTENI!!Annak idején jól jött volna nekem ez a fórum és a hasznos infók,nem kellett volna hónapokat olvasgatnom-keresgélnem,összefüggések után és tanulmányozni,ennyi vitamin,ásvány,aminosav,zsírsav,enzim szerepét az életünkben...
❮❮ ... 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook