Pánikbeteg vagyok! (beszélgetés)
Teljesen igazad van.
Én pl. hiszem, hogy fontos az étkezés - vitaminok, ásványi anyagok használata is, mert enyhíthetik, megszüntethetik a tüneteket.
Nagyon érdekes dolgokat olvastam amikor a Schüssler sókkal kezdtem ismerkedni. Nagyon hasznos ismeretek.
Mindenkinek az a módszer jó, amit el tud fogadni és tud bízni benne. Főleg ha még hat is. :)
Sziasztok!
Az a véleményem, hogy aki hisz valamiben,-- legyen az színterápia, aromaterápia, fonalbeültetés, akupunktúra, ráolvasás stb-stb-- annak segíteni is szokott az a valami, hisz a pszichéje megnyugszik tőle ( még ha csak átmenetileg is) és ebben van a lényeg.
Ezeken a módszereken szerintem teljességgel felesleges érvelni-ellenérvelni meg cikkekkel-ellencikkekkel jönni, tegye mindenki azt, ami Neki személy szerint a legnagyobb segítségnek bizonyul amikor lelkileg labilis időszakát éli.
Ezzel eddig mincs az égadta világon semmi baj, az annál a pontnál kezdődik, mikor valaki kijelenti EGY bizonyos dologról ( ami Neki bejött) hogy CSAK AZ a módszer tuti, és ha Te is úgy teszel mint ahogy Ő tett, garantáltan kigyógyulsz a bajodból egész további életedre.
Ez az amit mindig is kétkedve fogadtam és fogadok el, de azt is hozzáteszem, lehet hogy a hiba az én készülékemben van.
cérna beültetés"
Ugye te küldenél pénzt nigériai menekülttáborba ha kérnének tőled?
Nem a Bioptronrol beszélek
De azzal folytatják a hulyeséget
Errol jutottt eszembe éppen, hogy itt a Hoxán kérdezte valaki köhögésre milyen szinszűrőt használjon
Használta és 3 nap tán rohannia kellett az orvoshoz
Bioptron sebgyógyitáson kivül másra nem jó
Sziasztok!
Pánikbeteg voltam, vagyok,Szerencsére már jó ideje jól érzem magam de nagyon kemény időszakokat éltem meg. Csak kíváncsi vagyok akupunktúrát próbálta valaki, mert én a legjobb dolognak tartom, ha jó szakember végzi. Ma már lehet a cérna beültetést csinálni, csak háromhetente kell menni. Egy tipp a gyógyszerek mellé, de leginkább helyette.
Ha a Bioptronról írsz, akkor ott nincs festett égő...
"A polarizált fényű lámpák ( mint a Bioptron is) a polarizált fénnyel gyógyitanak. A prizma és a tükörrendszer polarizálja (párhuzamositja) a fényt, ami pozitiv hatással van szervezetünk öngyógyitó mechanizmusára, amennyiben megfelelő kúrát végez az ember."
Betegség esetén orvoshoz kell menni. Kiegészítésként lehet alkalmazni egyebeket.
Kontra :)
A szineknek, igen van
de csukott szemmel befeküdni valahova és megvilágitják különböző szinekkel, annak semmi értelme, max önszuggesszió
Természetes hogy a lakás, bútor , öltözék és minden másnak olyan szine van ami jó érzetet kelt bennünk
Igen, a szineknek van ilyen hatásuk.
De elolvasva a különböző magyarázatokat, máris kitünk a sarlatánság
pl.
vörös közvetlen hatást gyakorol a vérre
Aha, közvetlent
"krónikus, köhögés, gégefő-megbetegedések esetén is ajánlott. A hideg területeket felmelegíti, ezért alkalmazhatjuk fagyás, izomgörcs, lábujjak vérellátási zavarai, energia vagy hőhiány esetén. "
Keveri rendesen az infralámpával. Egy pirosra festett égőnek semmi hőhatása nincs ami a testbe hatol
Ha valami olyan betegséged lenne amiket itt felsorol, "szineznéd" magad, vagy orvoshoz mennél?
Micsoda sarlatánság, valóban!
[link] (2004.)
" A Magyar Tudományos Akadémia döntése szerint most már az akupunktúra, a köpölyözés és a gyógyfüvek használata itthon is a hagyományos orvoslással egyenrangú gyógymódnak számít.
„Több mint száz olyan betegség van, amelynél a tabletta nem segít, a hagyományos kínai orvoslás segít és nincs mellékhatása” – mondta dr. Yu Funian."
A színterápiának vannak jó hatásai a lélekre pl.
Ne írj olyat, ami nincs is benne még a cikkben sem.
Egy kis mentális segítség. Ennyi.
Sok helyen alkalmazzák régóta pl. az egészségügyben is. (falak zöldek - nyugtató szín)
Gyerek szobába vidám színek.
Mi rossz van benne?
Jó hajnalt!
Remélhetőleg az lesz mindenkinek
"energiaáramlás zavarai" és társai...
Hát ez tényleg elég sarlatánság.
Szinfürdő, az!
Édes Istenem
Torokgyíkra Bioptront!
Mintha fogyókúrás vagy hajnövesztő tanácsokat olvasnék, oszt tele az utca dagadtakkal és kopaszokkal
Bla-bla-bala, hablaty
Irtam korábban
olvasgatok ameriaki pánikos fórumot, ugynazok a gondok mint itt
Tehát a nyugati orvoslás sem elsőflegesen alkalmazza és nem is ér el eredményt
Tesséh olvasgatni
Vannak ott is persze, mit nálunk akik azt hiszik hogy meggyógyultak, survivors-ok, de tévednek
Nem egy storit olvastam ahol nagy örömel ujságolták hogy meggyógyultak, aztán hónapok, évek mulva ugyanott sírtak
De lehet cáfolni, el kell menni Szendihez és meggyógyulni
Hírlevélre fel lehet iratkozni. Sok érdekes és hasznos dolgot lehet nála olvasni.
Nem is kell vele mindig egyetérteni, sok ismeretet ad.
Hozok én is, most küldték nekem is hírlevélben...
Szia, köszönöm, ezeket valóban nem árt végigböngészni.
Szendi honlapjának magam is lelkes olasója vagyok, ha nem is mindig mindenben, de sok igazság van abban amikről publikál.
Beteszem ezt is, Szendi oldaláról van.
" S miközben a nyugati pszichiátriai kezelési protokollok, a fenti elemzésemmel összhangban, a kognitív viselkedésterápiát tekintik elsőnek választandó kezelési módszernek, addig a Magyar Pszichiátriai Társaság elsőnek és másodiknak választandó kezelési módszere az antidepresszánsok és a nyugtatók. Utóbbiakat a nyugati protokollok egyenesen ellenjavalltnak tekintik. Egy mai pszichiáternek el kell döntenie, hogy betegeihez és a tudományos igazsághoz hű, vagy a hivatalos doktrínához."
Igen, tényleg jó lenne, mert egyre többen megismerik ezt a nyavalyát.
Érdemes róla olvasni, hogy megismerjük és ne egy kezelhetetlen szörny legyen belőle.
Sok hasznos dolog van itt is. Egy kis reménysugár - fontos lehet.
Számít persze, de nem a pánik és társai kialkulásában
Fogalma sincs az orv.tudománynak róla, ezért belemagyarázzák ezt is.
Ha igy lenne, hogy hatna rá bármelyik gyógyszer?
Nem is hat rá egyik sem!
A szerotonin sok.
A szerotonin kevés.
Akkormost :)
Nyugodjon békében!
Áhh :(