Akarhat bármit? (beszélgetés)
"Micsoda hülye banda! Rosszindulatúak gyülekezete!!!"
Ezt akkor sem engedheted meg magadnak, ugye?
Nem a hozzászólásokról kérdezték a véleményed, főleg nem a hozzászólókról.
Igen ,,látom:))
Vallomásban is fent van,,vagy ua. vagy lecsapott valami érthetetlen kérdések cunami:)
Most nyílt egy másik ugyanilyen értelmezhetetlen "probléma".
Mit tanulnak manapság az iskolában, ha egy kérdés érthető feltevése megugorhatatlan feladat?
Nem vagyok benne biztos,hogy a felbolydulást akarja élvezni.
Ettől aztán még szánalmasabb az egész.
Igen!
Főleg, ha ilyesmi hozzászólások tömegébe futok bele egymás után!
Ezek csak nyelvköszörülések valaki gondja felett!
Bár... azt értem, hogy sok az olyan problémafelvetés, ami csak azért készült, hogy élvezze a válaszadók felbolydulását a kérdező!
Micsoda hülye banda! Rosszindulatúak gyülekezete!!!
Szimpatizál veled, szeretne közeledni! Ennyit jelent.
Vajon miről beszélgettetek ? Hogy ültetek ? Vagy ez nem randi volt? Nem értem ennyiből a helyzetet .
Nekem egy egyszerű beszélgetésnél nem merték végigsimítani a karomat. Ha hozzámért volna, azonnal elhúzom, és nagyon szigorúan néztem volna rá, arrébb is ültem volna.
De ha randizgatni akarsz vele, miért nem kérdeztél rá, mit szeretne elérni a simogatással ?
Akarhat bármit? Igen.
Mit akarhat? Bármit.
Honnan tudná azt bárki, ha a te kezedet simogatja egy általad is alig ismert ember, annak vannak-e további szándékai veled?
Kérdezd meg tőle!
További ajánlott fórumok:
- Egy 50 éves férfi CSAK azt akarhatja egy 22 éves lánytól - avagy kizárt a normális kapcsolat?
- Végrehajtó írta: házhoz jön, ha nem engedjük be akkor hatóságilag felnyittatja ajtót. Tesóm ügye miatt jön, be kell engednem, mit akarhat?
- Mit akarhat tőlem?
- Mit akarhatnak tőlem?
- Mit akarhat tőlem a pasi?
- Távkapcsolat, randizás? Mit akarhat?