Pánikbeteg vagyok! (beszélgetés)
Sziasztok, igen, függ a súlytól is, de abban Sly-nak tökéletesen igaza van hogy a minimális terápiás dózis az alprazolam-származékok esetében napi 1 mg-nál kezdődik, de legtöbbször úgy állítják be hogy 3-szor 0,5.
Ha kevesebbet szed valaki, többet árt mintha semennyit nem szedne, és ebben az esetben nem a testsúly az elsődleges szempont, hanem a hatóanyag mennyisége.
Sziasztok.Én napi 3x2 db 0.5 mg szedek.Azóta jól vagyok.
Sly001 a gyógyszer adag függ a súlytól.
...
Ezzel nagyobb kárt csinál, ha aluldozírozza az adagod, mintha magasabb adagot szedtél volna pár hónapig, majd elhagytad volna.
Ez nem függ a súlytól. Én 56 kg vagyok, és 6 éve kezdtem szedni, a terápiás adaggal (napi 1 mg).
Igaz, hogy még nem tettem le, de nem is kellett emelgetnem (szerencsére).
Sose hittem a front változásokban, de az elmúlt napokban rajtam is kitört egy 3napos nyavalyakórság
Aztán elmúlt
Talán el kellene menned másik dokihoz. Én nem merem javasolni, hogy emeld fel magadtól az adagot.
Ezt ki írta el neked? Házidoki vagy pszichiáter?
Valószínűleg házidoki.
szia.
Mennyit szedsz?
Sziasztok.
Jól írod.Menj orvoshoz.Ha nem ott a baj..ö elküld kivizsgálásra.
Sziasztok!
Szerintetek az ilyen jellegű időjárás miatt érezheti magát úgy az ember gyermeke, hogy embertelenül??? hogy nem elég a kis szokásos gyogyi adagja...még kell xanax érzés?
Sziasztok!
Nekem pár napja kisebb-nagyobb megszakításokkal, de a mellkasom bal fele fáj, szorít ami a hátamba is sugárzik (lehet a lányom hordozásától 8kg), olyan mintha a levegőm is kevesebb lenne meg hozzá elég rossz a közérzetem, szédelgek, fejem fáj, ájulásérzés... ez a szorongás, mi?? De azért megyek megnézetem egy kardiológussal.
Jó hajnalt!
Leirtam már, de +1x :)
Évekig annyira nem ittam, hogy a legnagyobb ünnepkor sem dugtam a nyaelvem hegyét se alkoholba
Merigye a szédelgés mindig fenn ált
Aztán 83-ban Németországban a jóbarátom konyakos kólát hozott, nem vettem észre, kellemes volt
Nos, ezzel törte meg az "alkoholtilalmamat".
Ezután se nagyon, mert minek, de sör alkalmadtán lement, ha éppen "jól voltam"
A legutóbbi időkben alkalmaztam a pálinkát, de igen kitapasztaltam mennyit.
Najó, az elmúlt hetekben egyszer kissé több sikerült és már megmozdult az ágy alattam mint a régi szép időkben
De dili szerencsére egyszer sem jött elő e-miatt és a "szivszoritásokat" tényleg elmúlasztja nálam
Lényegtelen ki mit használ, csak kilépni abbol ami van és nem kinlódni
Ha így áll a helyzet, akkor én örökre szorongó maradok...:((((
( egyiknek se bírom még a szagát sem, nemhogy meginni, brrrrrr.....)
Én ha alkoholt ittam akkor közben is zaklatott voltam, és éjjel még pluszban rám jött egy rosszullét. :(
És vettem egy könyvet, abban is benne volt, hogy az alkohol is kiválthatja.
De amúgy kinek mi.
Nono!
Alkohol a legtöbb esetben használ
Tapasztalat hogy "sima" félelemérzésnél, szívszoritás szúrásnál jót tesz
Pár napig szédelegtem és valami "furcsa" volt, a hátam közepére sem kellett volna pia
Ha minden jó, ha egyálatlán iylen van, nem hoz elő semmi pánikot, sőőőőt :)
Nade mindenki más
Szia, nagyon jó meglátás, csak azt lenne igen jó tudni, hogyan bírnék jóban lenni önmagammal.
A kettes számú pont kipipálva, több igen kellemes barátom van akikkel kedvemre kidumálhatom magamat.
Szia, egyetértek, valóban ez van amit írsz, csak abban nem vagyok biztos, hogy a már kialakult és berögzült ilyen-olyan személyiségjegyeket bármilyen kémiai szerrel lehet befolyásolni.
Ha így lenne az nagyon jó lenne, biztosan rávetném magamat a szakirodalomra.( ha egyáltalán lenne róla szakirodalom)
Szia Dudi, igen, szerencsére tökéletesen meggyógyultam, nem fáj meg a lábam se zsibbad, és szép finoman már terhelgetem is---nem jókedvemből, hanem mert muszáj.
Bár a szorongásomat is lehetne ilyen klasszul orvosolni, az frankó lenne, na de ne legyen az ember lánya maximalista.
Köszi az érdeklődést! :)
Tudjátok mi kell a pánik betegség "ellen"?
A jó emberi kapcsolatok.
Itt a kulcs.
1 - Jóban vagy magaddal
2 - Vannak kellemes embertársaid
Kidumáljátok magatokat, akár egy pohár bor mellett, és lám, nem kopogtat a pánik.:)
Higgyétek el! Egy jó emberi, energetikai megerősítés gyógyít.
"ja és persze függőséget semmiképpen okozzon,---olyan sok "okos" kutató meg kémikus van, ilyennel miért nem kísérletezik senki, vagy ha igen, miért nem találtak fel eddig semmit?"
Írta Őzike. Őszinte kívánság, és jó.
Lehet h még ma is "vak tyúk is talál szemet módjára " elővesznek 1-1 molekulát és kipróbálják mire jó? Ha nem öli meg a pácienst akkor már csak a valódi hatását kell megtalálni. Jönnek a béka -kígyó trópusi növény stb. anyagok elsősorban azok amikről a halálpróbát már a helybeliek elvégezték esetleg használják is valamire, ha a kutatók találnak valami jót akkor jön a dizájnolás, kicsi átalakítgatással már tényleg a miénk, lehet h nem jobb de új! Persze még mindig nincs kimerítve isten patikája!
Hol is kezdődött az első igazi áttörés talán az aszpirin (fűzfakéreg) aztán a penészgombák (penicillin) valeriána (macskagyökér) ópium(!) (alkohol).
Tehát az a jövő zenéje h van az idegrendszered amiben fészkel a személyiséged és olyan anyaggal kell az idegeidet megkínálni amitől jól érzi magát
és nem kell többé neki az a másik szer.
Persze nem mindenki hisz benne de a személyiség képes uralni az idegrendszert és a teljes testet egyénenként változó (de fejleszthető) mértékben és akkor már szer nélkül is megy konfliktus /válság (stb) kezelés.
Jelenleg a szerek valódi hatását évek alatt fejtik vissza (piacravitel=profitmaximalizálás) amikor esetleg már sokak vmi megmaradó bajjal (pl.függés) talják magukat szembe.