Pánikbeteg vagyok! (beszélgetés)
Szia Sly, családi--Apa egészségi állapota-- és anyagi gondok nyomasztanak, plusz lassan egy hónapja ismét nyillalósan fáj a gerincemnél az egyik csigolya amivel nem merek elmenni orvoshoz, mert ha találnak rajtam még egy sérvet, azt tuti nem élem túl lelkileg.
Én is csak a család miatt igyekszem tartani magamat, már amennyire sikerül.
Sajnálom hogy Te sem vagy jól. :(
Mi a baj?
Sajnos én is elég rosszul vagyok, migrén és szédelgés általában a napom...
A 9 éves fiam előtt viszont kénytelen vagyok tartani magam, de nagyon nehéz.
Szedtem vagy 2 évig, aztán 3-4 év teljesen tünetmentességet adott, még az elhagyása után is
Sétáltam gondtalanul az utcán, moziba -szinházba mentem
Semmi mellékhatása nem volt
??
Ki hogy??
:)
Nyugi, CSAK dili. Volt a napokban nekem keményebb is
Xanaxok be!
Sziasztok !
Mar nagyon ki vagyok ettől a szedulestol...nektek is szokott ilyen lenni??? Olyan fura,nem forgó jellegű hanem ontja mindjárt elajulnek ugy erzem:(((( a fejem is elég fura....ez miiii?lehet szorongastol valóban? Mert mar kepzelek magamnak betegségeket:((((((((
És még nem is meséltem amit akkor igértem :)
Nem is fogom most, mert igen ócskán vagyok :(
Jaj a front, nem hiszek benne
De igen rámjött a szarullét, szédelgek rendesen és szerintem a v.nyomásom magas. Megmérni nem is merem mert jobban beparázok
:(
Francba már!
Itt a legkevésbé sem idegességről van szó!
Ez - látszólag legalábbis - beazonosítható ok miatt "másállapot", aminek egyik legrosszabb oldala pont a kiszámíthatatlanság. Azt az ember tudni szokta, hogy mitől ideges, meg mitől nem és az mivel jár.
Itt nem tudod mikor jön, mikor megy és milyen lesz. Nagyon nem ugyanaz.
Amikor pánikos voltam, kész csoda, hogy tudtam aludni. Pokol volt. És isteni csoda volt, hogy aztán abbamaradt a dolog, gyógyszer nélkül.
Ami nyugtatót szedtem eddig, mindből kijöttem. Rövid ideig Xanaxot, aztán Rivotrilt - mindkettőt abbahagytam. A Citapram pedig tudtommal nem is rászokós. Úgyhogy indokolt esetben nem vagyok nyugtató-ellenes.
szia!
Anno én este szedtem amikor szedtem...
helló...
tiéd olyan, enyém ilyen...sajnos, bár ne volna sem neked, sem nekem...embertelen pánikroham fogott el a kolbász után...most éledezek a xanaxtól.
"Csak!"
Melóztam, véstem , motoroztam holterrel, EKG és v.nyomásos is volt.
Minden rendben volt, oszt mégse:(
Ez a dili már csak ilyen
Sziasztok!
Végre ma meg lett minden eredményem:) a holter ekg is jo,a terheleses is jo:) bar azt mondta a doki,hogy a terhelese n latszik,hogy edzetlen vagyok:))))meg azt mondta h a holteren neha a pulzusom magasabb volt(egyáltalán nem vészes).gondolom akkor terheltem magam,lepcsoztem takaritottam stb:)
Ugyh remélhetőleg tényleg csak panikolok:)))
Átálltam márrégen arra amit szedek most
Ez valami baromság hogy néha 1-2 napig vagy rövidebb ideig felugrik. Lehet ez akár egy órás intervallum is
Szűkülnek a vércsöveim :)
Szia!
Én először 2 évig szedtem a gyógyszert, majd 3 év kihagyás után újra kezdtem.
Nekem bevált . lassan megint másfél éve szedem. brutális mellékhatást nem érzékeltem, max az első pár hétben felerősítheti a rohamokat, de nem jellemző.
Sziasztok!
Vki tud ajánlani egy jó pszichiátert? Bp és környéke!
Szedem persze , nem hagyom ki soha
Ez visszatérő valami, időnként felugrik pár napra
Fene se tudja mi az oka
Nem vagyok 100as
V.nyomás rendesen felment tegnap, szédültem rendesen, ma sem valami jó
Hátfájás ugyan csökkent , de érzem még
Áh :(