Pánikbeteg vagyok! (beszélgetés)
2 mapja levert valami vírus. Fáj mindenem, gyengécske vagyok
Nem szeressem
Kellett, muszáj volt, már untam, hogy reggelente nem volt kedvem felkelni és legszívesebben had ne írjam le, hogy mit csináltam volna magammal.... Ezen is sokat segített a bogyesz, nem mondom, hogy azóta nincs olyan érzésem, hogy nekem ez sok, de sokkal ritkábban és enyhébben tör elő belőlem ez a kesere érzés.
Nekem Te azért is voltál mindig szimpatikus és hiteles, mert attól, hogy neked nem jöttek be ezek a szerek, egyszer sem írtad azt, hogy juj, hát ezek hülye gyógyszerek, hatástalanok, ne szedd,stb. Te vagy annyira nyitott, hogy felfogod, hogy mindenkinél máshogy hat. Valakinek semmi mellékhatása, míg más majd bele pusztul. Valakinek használ, valakinek nem.
Szerintem addig, míg ki nem derül, hogy a kis leányzóm miért más, addig nem leszek annyira stabil, hogy letegyem a xanaxot, de igazából nem is érdekel, ha életem végéig szednem kell. Szerintem a cigi is van annyira káros... szerencsére azt letettem, helyette itt vannak a bogyók. :) :P
Kicsit most füllentettem, mert valójában akkor nem érdekelne, hoyg életem végéig kell szednem, ha a szívem nagyon mély és elnyomott része nem vágyna annyira egy újabb gyerkőcre. Csak ugye Xani mellett nem nagyon ajánlják. :(
Köszi a jókívánságokat, neked is sok-sok jót kívánok!
Akkor is "take it easy"!
:)
Én csak annyit tudok mondani saját tapasztalatból, hogy volt eddig két zűrös napom, amikor elfelejtettem bevenni a reggeli adagot, csak este vettem be a fél mg-ot, és begörcsölt a lábam, nagyon fájt, nem akart elmúlni jó ideig...
Először nem tudtam mitől utána esett le, hogy a gyógyszer hiányától.
Szia, igen, háromszori adagban írják fel a fél mg-ot de ha jól tudom Te elnyújtott hatásút ( SR) szedsz, abból meg valóban elég a kettő, mert lassabban ürül a szervezetből.
Letenni nehéz ügy, ( tapasztaltam) de éppen mostanában olvastam egy szakcikkben, hogy ha mindenki csak napi egy mg-ot szedne, akkor nem létezne olyan BNO hogy gyógyszerfüggés.
Ezek szerint ekkora mennyiség - ha valaki nem emeli az adagot-még normálisnak mondható.
Más kérdés hogy mennyire hat, egy idő után ugyanis abszolút mértékben hozzászokik az agy, csak azt venné észre ha napokig "nem kapna" bzd molekulákat.
Nem tudom mert nem vagyok orvos, csupán egy olyan amatőr aki maga is érintett, ezért--meg azért mert módfelett érdekel-- sok szakcikket elolvasott a témában.
:)))))) Regin, hálás köszönetem, eme sztortidtól aztán tökre ellazultam!!! :DDDDDD
( de legalább őszinte vagy, ami a mai világban ilyen NAGYRA értékelendő tulajdonság!)
Hahahaha!
Csak könnyedén az autóban!
Majdnem hazaértem, utca vége lezárva, rendőr
Haza akarok menni
Nem lehet, menjen erre meg arra forduljon meg stb.
Tolatok és belementem egy parkoló autóba
Nem veszélyes, gumi lökháritó dörzsölés 3cm éles horpadás
Nem is ez a baj
Tulaj szerencsére előkrült, vita nem volt, elismertem
A rendőrök rögtön rámpattantak. Egy órás hercehurca, igazoltatás, adatfelvétel
Áh, nem figyeltem a 100éves "rutinommal", mert felnyomta az agyam, hogy megint útlezárás a feltúrás mellett
Legalább van mire fognom a figyelmetlenségemet
Öregnéne!
Azért csak lazán!
Anno én is ezt szedtem, nálam is használt.
Mekkora az adag? 100mg ?
Én is pontosan így tudtam!
Egyébként később az orvos fel akarta nekem is emeleni 3-szor 0.5 mg-ra, de nem vettem be többet.
Most több év szedés után meg már nem merem felemelni (meg letenni sem).
amíg a "rohadt tengődésbe" hála istennek belefér.."
Igazság
B.nőm szokta volt mondani, te "sirsz" egy életen át, oszt a barátaid már a temetőben
Hiába van igy, nem tudom egészében a jó oldalát nézni
Jogositványt én könnyedén raktam le, amikor még nyoma nem volt a dilimnek, pláne hogy a munkahelyemen targoncáztam is sokat
Elötte motorjogsinál viszont gyakorlatbol meghúztak
Azóta is egy életen át motorozok :)
Csak nyugi, próbáld elereszteni magad, élvezni a vezetést
Tudom mondani könnyű. Amikor elöször egyedül mentem a válallati autóval, nagy dohányos létemre rá sem gyújtottam. Nem a pedál kereséssel volta a baj, hanem annyira figyeltem a forgalmat
Parkolásssal is gond volt, mert se a melóhelyen, se ahova jártam az autóval nem kellett lavirozni
Amikor sajátom is lett, bizony megizzadtam elöször
A kell az ami igy pánikosan visszariaszt mindig
Már rég egy ismerősömnél "kell"ene lennem de képtelen vagyok elindulni
Na, káromkodok egyet és beugrom az autóba
Jókat , és csak könnyedén lazán az autóban!
Szia, örülök hogy írtál, meg annak is hogy rászántad Magad az antidepresszáns szedésre.
Látod ez is olyan szubjektív dolog, hiába olvas meg hall róla az ember mindenféle rosszat, amíg nem próbálja ki, addig nem derül ki hogy az Ő szervezetére hogyan hat.
Úgy gondolom hogy ha stabil lesz a lelked, akkor azt a fél mg Xanaxot játszi könnyedséggel le fogod tudni tenni, de ha nem, akkor is olyan csekély mennyiség, hogy aggodalomra semmi okod miatta.
Szívből örülök hogy jól vagy,meg hogy így döntöttél, kívánom Neked hogy csak így tovább!!!!!
Szia Regin, én amondó vagyok hogy amíg a "rohadt tengődésbe" hála istennek belefér hogy ( ha nehezen is) képes vagy elmenni és dolgozni, addig nem kell kongatni a vészharangokat.
Én csak magamból indulok ki: most vált muszájjá jogsit szereznem úgy, hogy közben totálisan szorongó meg vén nyanya vagyok, képzelheted mennyire "könnyű"....
A muszáj ( úgy értve hogy ha nincs rendszeres jövedelmem akkor annyi a családunknak) marha nagy úr, dilihopp ide vagy oda, buktam nem egyszer és nem kétszer mert frászt kapok attól hogy a vizsgán "figyelve vagyok"---legszívesebben kiugranék a tütüből és egészen a világ legvégéig elszaladnék egy vágtában, de tudom hogy nem lehet.
Maradni kell, egymilliószor meg még többször magamra kell szólni hogy MARADJ ( mint a kutyaidomítás) és csinálni kell tovább.
Naná hogy mindenféle testi/lelki bajom van tőle, sajnos még a heveny halálvágy se ritka vendég nálam, ennek ellenére másfél éve ( !!!) nyűvöm magamat, az oktatókat meg szerencsétlen többi közlekedőt, és még nem halt bele se én, se más.
úgy vagyok vele ha már ennyi időm meg pénzem meg idegem benne van, akkor egyszer majd csak vége lesz a rémálomnak így vagy úgy: vagy véglegesen kinyúlok/bekattanok , vagy ( hihetetlen nagy csoda esetén) jogsit kapok.
Mellette németet is elkezdtem tanulni, ezzel semmi baj nincsen , szívesen csinálom és megyeget is, pedig a csoporttársaim "nagyanyja" lehetnék.
Aki épeszű, az nem félszáz évesen áll neki ilyesmiknek, ezt én is tudom, itt megint a mocsadék muszájon van a hangsúly.
Xanax nálam is megy ha úgy érzem "gém óver" van, de ha azt veszem észre hogy reggel nem odaát hanem itt ébredtem, próbálom az adott napot túlélni .
Nem hetekben, hónapokban,években gondolkodom, szigorúan csak napokban, így talán egy kicsit könnyebb elviselni még a dilimet is.
Lehet hogy tengődés, de hova a túróba lépjek előle ha már egyszer ez van.
Jó hajnalt
Dehát most hült és "monták" azért vagyok/vagyunk ócskán
Nekünk már semilyen idő sem jó?
Két nap könnyű kis munka, és tegnap késő este csak lopakodott megint a szivem felé valami
Namondom, itt a vég, benyomtam a Xanaxot aztán valahogy elaludtam, de hajnalban már fent is vagyok
El kell autózni egy ismerősömhöz
De akkor ugye biztos jösz?
Mi biztos nálam? Max. a tegnapi nap.
Rohatt egy tengődés ez