Kellemetlen illatok (beszélgetés)
azt tudom (mondta), hogy reflux és emésztési problémák vannak és vérnyomás.
azt nagyon nem szeretném, hogy több fájdalmat okozzak. nyilván az érzelmi sérülés miatt is egy nagyon érzékeny állapotban van.
jó a viszonyunk, szivesen beszélget velem (habár inkább kerüli a társaságot)
múltkoriban (április) mondta, hogy fél a naptól, melegtől, mert szégyelli,hogy mi lett belőle.
jaja :)
lehet az egykor biosztanárom szólt ki belőlem, aki mindig azt mondta, hogy nincsenek szagok :) de tényleg nem ezért nyitottam a fórumot.
Én is ismerek a mhelyen aki olyan gyogyszereket szed ami ezt vàltja ki..de volt kolléganő is büdös sokat bàntottàk és utolag kiderült daganatos beteg (ő se tudta pedig neten is sokszor van hogy megvàltozik az ember illata szaggà ha ràkos :( )
Szóval én nem szólnék neki :(
Lehet, hogy nem is kellene konkrétan a szagot felhozni.
Simán beszélgetni vele, kicsit buzdítani hogy szedje össze magát.
Ne izzadjon pulcsiban nyáron.
Jobb lesz a közérzete is.
Szóval ha vagytok olyan viszonyban egy jó indulatú barátságos beszélgetés használhat .
De ez tényleg függ attól,hogy milyen a viszony.
Sajnos tudok olyan esetről, hogy az illető nem saját hibája miatt büdösödik meg néhány óra alatt!
Nagyon nehéz elviselni, pedig ráadásul jó ember is.
Sajnos egy betegségnek köszönhetően, átüt a legjobb golyós, ilyen- olyan dezodorokon, stifteken!
Nehéz eset!!!
uh, igen. erre nem is gondoltam...
köszönöm. Az egyik férfi kolléga is emlitette már, hogy érzi. esetleg megkérem őt
sajnos szerintem mindenhogy kellemetlen lesz. szegény teljesen leromlott, amióta a felesége elhagyta
Sziasztok,
Van egy kolléga, akivel 5 éve együtt dolgozunk. 1 éve elvált a feleségétől, tudjuk róla, hogy terápiára jár, teljesen szétesett, nagyon meghizott, testi problémái vannak....igazából egy kedves, szerény, normális ember, aki mindig szivesen setitett, segit bárkinek. Sajnos nagyon kellemetlen a testszaga egy ideje. Mellé kerültem, és zavaró, de attól tartok, hogy ha szólok neki még jobban kikészül. Látszik rajta, hogy nincs jól, valószinűleg a testsúlya miatt még ezeken a meleg napokon is téli pulóverben van.
arra gonodltam, hogy elhivom egy kávéra és négyszemközt szólok neki. szerintetek?
koszi,
Rózsa
További ajánlott fórumok:
- Nektek nem lenne kellemetlen, ha összetalálkoznátok vele?
- Kérlek segítsetek, van egy kolléganőnk aki nagyon kövér és nagyon büdös a szaga annyira kellemetlen nekünk. Hogyan tudnám közölni vele?
- Hogyan lehet kollégának finoman a tudtára adni, hogy kellemetlen nagyon a szaga?
- Hogyan hozzuk munkatársunk tudtára, hogy kellemetlen a szaga?
- Ti mit csinálnátok ilyen kellemetlen helyzetben?
- Mivel lehet a hütőszekrényben lévő kellemetlen szagot megszüntetni?