Pánikbeteg vagyok! (beszélgetés)
Ez a topik még él? :)
Jó napot!
Szia, én azért megpróbálnám megkérdezni az illetőtől, tudok-e segíteni neki valamiben.
Egyszer már sikerült: egy jó baránőmet pont a hipermarketben kapta el a szorongás (tömegiszonya van), remegett és ájulni készült.
Gyorsan kitereltem egy padra, én meg visszamentem és befejeztem helyette a vásárlást.
Azóta is jóban vagyunk, évek teltek el, de hipermarketbe nem lépett se velem se egyedül.
Persze tudom hogy nem minden pánikbetegség ilyen, legtöbben ugyanis olyan dolgoktól szoronganak/pánikolnak ami elől nem lehet ellépni.
Én pl.a telefonálástól vagyok készen, hiába tűnik piti cagy hihetetlen dolognak, hacsak nem a barátnőimmel csevegek kiver a víz és a torkomban dobog a szívem, izzadok-remegek, minden bajom van míg le nem teszem azt az átkozot távrecsegőt.
Te szerintem semmit.esetleg ha van lehetőség adsz neki inni vagy helyet leülni.
Hogy néz ki?izzad,remeg,fullad...de ezek olyan tünetek hogy bármi lehet....ezért írtam hogy igazán semmi okosat nem tudsz tenni.
/Én is p.beteg vagyok/
Szép esős jó reggelt!
Xanax valóban jót tesz, de nem ész nélkül szedve, hanem csak módjával.
Most már igazán kiagyalhatnának egy olyan dilibogyót ami nem csak ideig-óráig szünteti meg a pánikos/szorongós tüneteket hanem rendszeresen szedve egy életen át.
ja és persze függőséget semmiképpen okozzon,---olyan sok "okos" kutató meg kémikus van, ilyennel miért nem kísérletezik senki, vagy ha igen, miért nem találtak fel eddig semmit?
Jókat, jobbakat nektek!
Xanaxot meg beszedni, mer' az jó!
de cseng, zúg a fülem :(( szédelegni szoktam, sokat fáj a fejem...minden bajom van :( xanaxot és antidepit is szedek.
Én azt mondom szedd be a gyógyszert, nincs értelme szenvedni !!!!
Sziasztok!
Szerintetek ez mi: napok óta olyan furán erzem magam,a fejem kotyagosnak.....mintha szedulnek,közbe nem,mintha olyan furán látnék,mintha részeg lennék...de ez napok óta......most is voltunk vásárolni,azt hittem el fogok árulni....ez mi lehet? Biztos nem pánik roham ,mert ez napok óta tart....help!!! Meg jo hogy nem dolgozok,így biztos nem tudnék...
Sajnos ez a "szemét dili" tényleg ilyen, egyik nap semmi, aztán meg mint a villám jön a szarság, tart egy ideig, és utána megint jobb egy kicsit.
Hullámzik a nyavalyás, és valóban nem remélhető túl sok változás, úgyhogy ezzel kell megpróbálni élni, ebből a katyvaszból kihozni a lehető legmaximálisabbat.
Nehéz ügy, tudom magamról, nem mintha vigasz lenne.:(
Jó hajnalt!
VAgyok, voltak rossz napjaim, főképpen a múlt héten két nap
Nem is fizikailag, bár a szivem nem volt jó, de olyannyira idegesitett minden, hogy a tv adásokon is "felmérgesitettem" magam
Röhej, de tényleg igy volt. Myomtam a Xanaxot, de minden pillanatban attol féltem hogy valami ritmuszavar és megáll a szivem
Xanax nem használt, aztán a harmadik nap "rendben volt" minden
Ez az abnormális idegesség valami új jelenség volt
Szombaton volt egy kellemes "lazítás" és eszembe sem jutott a dilim. Hogy tud ennyire változni ez a szemét dili?!
Ma már a hangulatom elég ócska.
Mindegy, ez már ilyen változó marad
Szia, ha már felírt gyógyszereket nem szedtél és most újra szeded, vaószínűleg visszaáll a lelki egyensúlyod és elmúlik a hányinger is.
A 3-szor 0.25 mg xanax nagyon kis adag, egész nyugodtan szedd be úgy ahogy felírták, ennyitől biztosan nem lesz semmi bajod és függő sem leszel.
Szia, ha pszichés a hányinger akkor a xanax segít, de az nem megoldás hogy hosszabb távra öngyógyszerezd Magadat...nem tudom kezeltek-e valamilyen pszichiátriai problémával, ha igen, lehet az lenne a legjobb megoldás ha visszamennél a Dokihoz és Tőle kérnél tanácsot.
Nem, nem Istenek az áterek, szó sincsen róla, csak úgy gondolom hogy jobban értenek a pszichés problémákhoz és azok megoldásához mint ha innen bárki Téged abszolút nem ismerve azt tanácsolja hogy szedj ezt vagy azt vagy semmit, csak várj míg elmúlik magától.
javítok: ez kb fódu 5 kor volt.
ez kb délután 5 körül volt...
látszik, hogy rottyon vagyok.:-(
Sziasztok!
segítsetek légyszi...
ma fjta fejem nagyon...vettem be már benuront, nurofent utána, na akkor elmúlt. ennek örömére bevettem a xaanxot, mert a szorongás ott volt...ez kb fódu 5 kor volt. szorongás csökkent, fejfájás elmúlt, de hányinger, ami sztem pszichés, meg kicsit fájdolgál a gyomrom, az itt lapul...Onnan gondolom, hogy pszichés, mert mostanában minden este szinte ez van.
Kérdésem az volna, hogy szerinettek cerucal, (hányingercsillapító) vagy a xanax veszi el jobban a pszichés eredetű hányingert? Ha valaki tud vmit mondani, kérem segítsen...
nem akarom mindkettőt bevenni, túlgyógyszerezni magam a mai napon.
köszike!
Szia, igen, így van, nagyon fontos mindegyik dolog amit említettél.
Nálam nem időlegesen, hanem éppen 30 éve tart a barátság,két még középiskolás barátnőmmel havonta összejövünk és mindenki elmeséli azt ami nyomasztja és azt is ami öröm érte...ha nem lennének, már vagy nem lennék én sem, vagy sokkal nehezebb volna az életem.
A mozgás is jót tesz, megtapasztaltam amikor egy időben naponta jártunk bicajozni a férjemmel, de újabban hanyagolom( juk), egyszerűen nem visz rá a lélek a rendszeres testmozgásra annak ellenére hogy nagyon kéne.
A táplálkozás annyiból érint hogy súlyfeleslegem van, és ha azt a 10 kilót leadnám, biztosabban nőne egy kicsit az önmagamba vetett hitem, továbbá egészségesebb lennék legalább testileg (ami szintén pozitívan hat a pszichére is).
EFT? Agykontroll?
A jó társaság tényleg jót tesz
Időlegesen. Tapasztaltam!
Aztán semmi