Pánikbeteg vagyok! (beszélgetés)
Ha nincs más segítség, ahova most fordulhatsz, akkor inkább szedd a xanaxot.
Neked egy alapos kivizsgálás kellene.
Ezt nem lehet megúszni.
Tudom, hogy szeretnél egy szabad, szer független életet élni, de ez csak abban az esetben biztosítható, ha tudjuk, hogy mi a baj gyökere.
A xanax nem kell, ha most nem szeded.
Erről a leállás kb. 1 hónap a tapasztalatok szerint.
Kérdezz nyugodtan!
Csak ezen információk alapján mondok véleményt, természetesen vizsgálati tapasztalatom nincs.
Megnyugtatlak. SM a leírtak alapján nincs.
Amiket leírtál, tipikus szorongásos jelenségek.
:D Direk írtam így.:))
Semmi gond, nyugodtan lehet nyilvános, ha több érintett is van.
Szia Ernő!
Én pszichiáter vagyok, csak nem fedem fel ezt itt, mert nem ilyen minőségemben akarok itt lenni.
Nekem a depresszió a spéci területem, de tudjuk, hogy az általad említett szindrómák kísérő tünetei ennek.
Tudok segíteni valamiben így, neten keresztül?
Voltam MR-en az negatív lett, voltam vérvizsgálaton az is negatív, és az EKG is negatív lett! pszichiáternél is voltam 1x 3 hónapja, de nem valami fényes a viszonyom vele, mert 3 kérdés után leszűrte a diagnózist: -Szülei eggyütt élnek?
-Nem.
-Van önnek munkahelye?
-Nincs.
-Párkapcsolattal, hogy áll?
-Jelenleg nincs barátnőm.
És ebből megállapította, hogy én egy lusta magányos, multamon rágódó fiatal férfi vagyok. Viszont kiírt egy 30 db-os 50 mg-os Frontint!
Ez kb 15 perc volt. Akkor láttam utoljára a Hölgyet!
Szép napot mindenkinek!
A nevem Sanyi, és azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy:
Kb. fél éve pánikbeteg vagyok, (a háziorvosom szerint) és úgy szokott rámtörni a rosszullét, hogy fura érzés a fejben(nem fájdalom nem is tudom mihez hasonlítani ami kb 1 mp ig tart) utána mintha furábban látnék, aztán gyengeségérzet, erős szívdobogás, nehezebben kapok levegőt(nem fulladok) stb...
és rendszerint utána azzal végződik a dolog, hogy a netet bújom, hátha találok választ a tüneteimre, de mindig ugyanabba a válaszba botlok: Pánikbetegség!
Tehát a kérdésem az, hogy belenyugodhatok a dologba, és tényleg pánikbetegség??
Válaszotokat előre is köszönöm!!
Nem egy röhögnivaló a helyzetem pár napja
Nagyon ócskán voltam, de talán javulgatok
Az ilyen rosszúllétek mény nyomot hagynak bennem.
Ma meg haláleset is volt, kedves régi külföldi barátom :(
Tényleg túléltem mindenkit/hála Istennek/ a fél életen át nyűglődésem ellenére, de ők legalább "élték az életüket"
Hm, jól ócskán vagyok két napja :(
Mintha lázas lennék, de nem, forro a fejem, v.nyomás fenn, gyenge, remegek, szédülök
Ki vagyok igen akadva :(
Gyűjtőnéven a pánik ilyen is lehet, sőőőőt
Én megjártam a CT-MRI-t és semmi, szivemet mindenféle vizsgálatnak alávetették, semmi
Belenyugszom hogy öregkori betegség visz el
De nyugi, itt a november!
Inkább 3 év volt az
És igen, abban a 3 évben tökéletes voltam. Ha rágondoltam a dilire akkor sem jött vissza. Aztán visszalopakodott ez a szemét, de tized anynira sem mint korábban volt és ha ócskán is vagyok , kezelhető
Szia!
Nyugi nekem is volt/van ilyenem. Szédülés, ájulásérzés, bizonytalanságérzés. Bár volt több Mr-em amin sajna kiderült, hogy SM! :(( Úgyhogy nekem az is rátesz na meg a szorongás... Kitartás, én hála az első MR-re nagyon gyorsan kaptam időpontot, hónapon belül.
Sziasztok!
En mar nagyon ki vagyok!!!!!!! Komolyan:((((( ez szórni yu...ugye mar lassan 10 honapja zug a bal fulem,es szedulok mellette....de nem forgó jellegű.hanem olyan hogy mindjárt elajulok....szörnyű!!!!! Mar attól felek valami nagy bajom van,es csak november végen lesz az MRI vizsgálatom:((((( a szorongas ilyen lenne??? Hogy el akarok árulni a nap 24orajaban???:((((ez magától nem gyogyul?valaki érzett mar ilyet???