Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Pánikbeteg vagyok! fórum

Pánikbeteg vagyok! (beszélgetés)

❮❮ ... 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 ... ❯❯
44046. 5c0313b0fc
2014. jan. 13. 08:27

Szevasztok, szép jó reggelt mindenkinek!

Szerencsére én nem szenvedek ilyen fajta betegségben. Korábban megismertem egy hölgyet, aki előtte már kb. 5 éve nem lépett kívül a lakása küszöbén (szó szerint a küszöbön kívül nem!), mert attól félt, mi lesz vele, ha elesik!

Fél évig jártam hozzá hetente több alkalommal, család támogatásával eljutottunk odáig, hogy már levitte a szemetet, lement a postáért, utána hajlandó volt elindulni kirakatokat nézegetni először a családtagok által két oldalról támogatva. És csak ezek után volt hajlandó arra, hogy elinduljon a szakorvoshoz is.

Ti is tudjátok: a pánikbetegség = téves gondolatok rögzülése félelemmel, szorongással stb. stb.

Ezeket a téves gondolatokat kellene valahogy (amikor észreveszed hogy megjelent), valami mással, szebbel, jobbal, örömtelibbel "behettesíteni"!

Persze tudom, hogy mondani sokkal könnyebb, mint megtenni, de amit a fogyókúrák és a cigiről való leszokás is, "elsősorban a fejben dől el", ez a ti betegségetek is pont abba a csoportba tartozik.

Persze nem megy egyik napról a másikra, de ha az általam ajánlott módszerrel először akár csak fél órára, majd egy órára stb. stb. tudtok magatoknak egy boldogabb, örömtelibb perceket "gyártani", itt a gyakorlat teszi a mestert.

Kívánok nektek mielőbbi gyógyulást, tartsatok össze, de ha lehet, ne a problémáról beszéljetek elsősorban, hanem azokról az eseményekről,azokról a szép percekről, pillanatokról, amelyek egész biztos ott vannak a ti életetekben is, csak észre kell venni! Keressétek a szépet, keressétek a jót, keressétek a napsütést, az örömet, a boldogságot, és akkor az majd napról-napra egyre hatványozottabban fog a minden-napokban megjelenni életetekben!

2014. jan. 13. 07:37
Pajzsmirigy alulmüködésem is lett. .3 hete szedek ra hormont. A pupom teli ezzel is. Azert mentem el.mert allandoan kiugrik a szivem ....igy derult ki. Pedig psziches a szivdobogasom is szerintem.
2014. jan. 13. 07:33

A gyogyszermentes 6 évem alatt rákos lettem 27 évesen...kemot kaptam. Szuletett egy kisfiam..aki betetg. Zöld hályog sok műtét. .most kiderult nem hall az egyik fülével. .es csak egy szemmel lát. Összesvesztem tesommal nyaron...nagyon.en ugy erzem azota vagyok padlon...pedig azota mar kibekultunk...de mégis nem vagyok jol...minden este xanaxal alszok.van hogy sokszor azzal sem...felek rettegek az egyedülléttol....a halaltol.

azota 5 eves tul élő vagyok...az 5 ev alatt nagyon sok rosszat lattam...es mintha ez is benne lenne a bban amiben most vagyok.. nem dolgozok.gyesen vagyok itthon a tartós beteg kisfiammal...a parom reggeltol estig dolgozik... nagyon keveset beszélgetünk a panikrol...vagy legalabbis nem annyit amennyit kellene... nem jarok dokihoz még...de nagyon kellene ugy erzem. Ti kihez jartok??kinek mi segit? Panikmentes hetet kivanok nektek!!!

44043. Napsugár.. (válaszként erre: 44029. - Lív86)
2014. jan. 13. 07:14
Es neked mitol mult el?? Ne tekerd vissza..ne emlekezz rá.
2014. jan. 13. 07:11

Sziasztok. Csatlakozom hozzatok. 7 evig panikbeteg depressziós voltam...xanax es seropramot szedtem. 6 evig tiszta voltam. Semmit.nem szedtem jol voltam. Most fel eve xanaxozok megint...de erzem kell mas us..nagyon rosszul vagyok sokszor..

.aludni alig tudok. Vannak.napok mikor jobb... ezt se tudom miért vannak. Olyan szeretnek lenni mint fel evvel ezelott. Nem gondolkodni. .nem panikolni

Ti szedtek gyogyszert? Kinek mi vált be??

44041. Regin_a (válaszként erre: 44038. - 5c0313b0fc)
2014. jan. 12. 21:02

Volt pár jó napom, talán hetem is, de már vagy 3 napja nagyon nyűglődöm

Szédülés, szív

:(

44040. Macskanita
2014. jan. 12. 19:05
rottyon....tiszta agyas vagyok már egy hete...úrrá lett rajtam a pánik,. és az idegbetegség/szorongás---plusz pszichoszomatikus is vagyok...:-(
44039. Sly001 (válaszként erre: 44038. - 5c0313b0fc)
2014. jan. 12. 13:41

Ebben a tavaszi télben? Hát nagyon változóan.

Egyik nap így, másik nap úgy...

44038. 5c0313b0fc
2014. jan. 12. 09:09

Szevasztok!

Hol vagytok, merre vagytok, hogyan érzitek magatokat????

44037. bárányka
2013. dec. 31. 15:38
Mindenkinek boldog új évet kivánok!
44036. Regin_a
2013. dec. 31. 13:46
Boldog Újévet kívánok mindenkinek
44035. bárányka (válaszként erre: 44034. - Regin_a)
2013. dec. 30. 19:26

Köszönöm, elviselhetően vagyok!

Neked is minden elképzelhető jót s szépet:)

44034. Regin_a
2013. dec. 30. 19:02

Rendbejött mindenki?

:)

Kívánok Boldog Újévet, ha nem lennék addig! És persze pánik szorongásmentest.

44033. Regin_a (válaszként erre: 44031. - Regin_a)
2013. dec. 26. 10:22

No, azért "kicsit" bejött, mégha rendes Xanax adaggal is

:)

44032. kafa
2013. dec. 24. 18:20
Boldog Karácsonyt és sanax mentes új évet kívánok mindenkinek!
44031. Regin_a
2013. dec. 24. 10:35

Boldog és pánikmentes Karácsonyt kívánok!

Nálam ez most nem jött be :(

44030. Dudi5
2013. dec. 22. 20:50
Áldott békés karácsonyt kivánok mindenkinek
44029. Lív86
2013. dec. 1. 19:53

Sziasztok "régiek " és "újak " ! Már több mint egy éve nem jártam erre. Pedig emlékszem volt olyan időszak amikor minden nap, egész nap itt "lógtam " . De leszámítva az okát, hogy itt voltam jó volt itt, Veletek, kőzetetek, hogy mindig volt egy egy bátorító, segítő hozzászólás, hogy mindent leírhattam ami aggasztott, amit éreztem anélkül hogy bármi kifroclizott volna, vagy túlságosan kioktatott volna. Szóval sok sok víz lefojott azóta a Dunán, sok minden... Jelenleg már jó egy éve elkerült a pánik, tünetmentes vagyok, de valahogy úgy vagyok. azért nem írom azt hogy meggyógyultam mert én úgy gondolom, aztán "kövezzetek meg " hogy számomra olyan ez a betegség mint ( és most nagyon lesarkítva írom ) a herpesz vírus : ott van, bennem van, és lehet hogy évekig nem jön ki, aztán valami apró vagy épp nem apró dolog kiváltja újra, s ott van ! Talán azért kerül el egy jó ideje a pánik mert nincs is rá időm , mert estenként úgy esek haza. Pedig igencsak kimerült, kiszipolyozott tudok lenni mint anno, és ugyanaz a lelkis, kissé érzelmileg labilis lányka vagyok mint jó pár éve, de talán változom, mint annyi minden az ember körül. Igyekszem hálásnak lenni azért amim van, még ha olykor nehéz is, és az embert hatalmába keríti a kilátástalanság, a félsz.

Hajj de tudnék egy regényt is írni Nektek, de most azt fogom tenni hogy visszapörgetem, és visszaolvasom a régi bejegyzéseimet. :)... igen talán kicsit mazochista vagyok.. vagy csak kíváncsi :) szép estét Nektek !!!

44028. Regin_a (válaszként erre: 44025. - Dudi5)
2013. nov. 27. 20:04
Ebben a pillanatban néztem
44027. Regin_a (válaszként erre: 44023. - Hmoncsa)
2013. nov. 27. 20:02

Örülök hogy ez által sikerült megoldanos a problémádat

de

Alig mond mást, minthogy nyugodj bele, ha jön a halálfélelem a meghalás érzése, hogy itt hagyod e-világot

Ugynakkor, ha átültetetm az én viselkedésemr talán igza van

Ha nagyon szar az érzés, de mennem klell, elkáromkodom mgam és mindegy-minden elindulok ha mennem kell

Azt is gondoltam, mint a videóban, végre megtapasztalom azt az utolsó érzést, milyen átlépni a halálba

Jahogy 50 év mulva mégis meghalt?

Na, azt/pár éven belúl/ nem szeretném

Mindettöl függetlenül "megmondóemeber" nem más

Miért nem az okokra mutat rá?

44026. gbabi50 (válaszként erre: 44023. - Hmoncsa)
2013. nov. 27. 13:54

Szia!

Örülök hogy sikerült,majd megnézem én is a videokat.Én is sokat szorongtam,most hogy a gyerekeim gondja leesett a vállamról,már jobban vagyok,de azért nem árt megtudni olyan modszereket amivel az ember megnyugtathatja magát.

44025. Dudi5 (válaszként erre: 44023. - Hmoncsa)
2013. nov. 26. 19:17
Sajna a videó nem érhető el.Mostanában nézted?
44024. Dudi5
2013. nov. 26. 19:00
Sziasztok. Holnap ,szerda este 21,20-kor lesz az m1-en egy műsor,amit érdemes lesz megnézni,a ffélemről lesz szó,agorások,pánikosok beszélik el történetüket.Cime "Bázel"
44023. hmoncsa
2013. nov. 26. 10:44

Sziasztok!

Meggyógyultam ebből a kellemesnek cseppet sem mondható dologból, így megosztom veletek. Évek óta küzdöttem, voltak jobb és kevésbé jó állapotok, majd szívritmus zavar, pánok rohamok, megjártam az ügyeletet, pszichiátert, természetgyógyászt, kineziológust, kipróbáltam mindenféle csodaszert, vitamint, gyógynövényt, meditáció, relaxáció,torna, jóga... Van ami javít, nem mondom, de nem múlt el. Az állandósult alap nyugtalanság megmaradt, és a rohamok is néha visszatértek. Nekem egy videó segített, amit itt találtok:

[link]

Ez nem reklám!! (A magyar feliratot indítás után alul jobb oldalt lehet bekacsolni a képaláírásnál.)

Megpróbáltam, amit elmagyarázott a kisfilmben, és működik. Azóta minden betegségem javult, jó a közérzetem, egy roham sem volt, elmúlt a szívritmus zavar néhány napon belül!!!

A többi videót itt találtam összegyűjtve:

[link] ome/a-szv-tja/mooji-videk

Visszakaptam a négy évvel ezelőtti életem, élvezni tudom újra a dolgokat, nyugi van és rengeteg teendő. Már bárhová tudok menni, társaságba, moziba, munkahelyre. Korábban csak mindenki azt mondta, hogy csak meg kellene nyugodni, de senki nem magyarázta el, hogy mi a kulcs. Remélem más is meggyógyul. Sok sikert kívánok hozzá!

44022. gbabi50 (válaszként erre: 44021. - Kotyesz)
2013. nov. 25. 15:23
Képzeld el hogyy azért értek én a nyelvükön:)Van 2 kakasom,egy barna és egy fehér,a barna nem bánt de a fehérrel voltak összetüzésenk,van amikor rám támad,aztán szép szóval mondtam neki vigyázzon magára mert pörkölt lesz belölle ha nem viselkedik,van amikor megáll,meghalgat,félszemmel néz aztán békésen tovább megy,de volt amikor egy pálcával tanitottam rendre:-)egyszer szaladt utánam hogy csípjen meg ,amikor megfordultam hirtelen megállt és elkezdett füvet csípegetni,én meg nevettem mert éppen úgy tett mint akinek semmi rossz szándéka nem volt,pedig láttam hogyan iramodott felém,csak ő gondolta hogy nem látom mert háttal voltam.Sok mindent tudnak az állatok csak rájuk kell figyelni,szerintem sokkal többet tudnak mint amenyit mi elképzelünk rolluk.Én is bánom hogy a lányomnak nincsen ideje valahogy a margarint helyetesiteni,de majd ha elmegyek hozájuk hosszab időre ,csinálok finom vajkrémet ,rászoktatom a gyerekeket,azt nem nehéz késziteni mégis kenhető marad,a vajjal csak az a gond hogy a hüttöből kivéve nem lehet kenni,kamrájuk nincsen,de nagyon finom zsíros tejfőlt lehet kapni,azt ha lecsöpögtetem egy finom kenhető vajkrémszerű lesz,sokkal jobb mint a margarin.Télen van olyan akcio amikor szinte ingyen van a narancs,unokám imádta az elektromos facsaroval készíteni a levet de inni nem nagyon szerette mert rost is volt benne,több mint a dobozosban és az neki már furcsa volt,meg természetesebb ize volt de ő a dobozosat szereti,remélem ha nagyob lesz majd megérti hogy ez jobb.
44021. kotyesz (válaszként erre: 44020. - Gbabi50)
2013. nov. 24. 19:44

Ha leülsz közéjük egy ks idő mulva befogadnak (kivéve ha van egy harcias kakasod is) mintha egy terrárium közepén ülnél csak a tyúkoknak van haszna is. Az sem a véletlen műve h sok-sok terápia létezik természetes (állatok-földművelés) környezet felhasználásával, jót tesz a lelkednek ha a gépektől csak kicsit is visszaveheted a földművelést állattartást (nagy pénzeket is fizetnek sokan érte.

Furcsa belegondolni h mi lenne ha ragaszkodnánk az ételeink eredeti ízéhez (a hús az legyen hús ne szója) mindenféle készítmények helyett együk az eredetit. Talán még éheznénk is mert az iparilag előállított kaják (pl. vrsli) nélkül mindjárt kevés lenne a készletünk.

44020. gbabi50 (válaszként erre: 44019. - Megi04)
2013. nov. 24. 14:23
Sok igazság van abban ami írsz,sok szart megetetnek velünk,a tudosok is csak kutatják az okát az elhízásnak és sok más nyavalyának,mert az egy dolog hogy az ételtől hízik az ember meg a kevés mozgástól,de mi az ami olyan ételfüggőséget okoz hogy már nem tudják kezelni,ahol az akarat már semmit sem ér mert ugyanolyan függőség mint a kábitószer?Már gyanakodnak a sok adalék anyagra,az ízfokozokra de még sokáig kell kutatni amig rájönnek hogy hol van a bibi.Az orvosok is tapogatoznak,probálgatnak,van köztük rendes lelkiismeretes is,van csapnivaló is,de egyből kerek perec nem igazán tudják megmondani hogy mi a tuti gyógymod,pontosan azért mert az ami egyik betegnél bajön az lehet hogy a másiknál nem használ.Azal egyetértek hogy a táplálkozás sok mindent befolyásol mert a szervezetünkben egy láncreakció megy végbe és nagyon pici ,jelentéktelenek gondolt dolgok ,okozhatnak komoly galibákat.Nekem most van 6 tyukom,megtehetem mert kertes házban lakok,olyan jól esik az igazi házi tojás,még a piacon is amit vettem ,nem mindegyik volt igazi,de ezt tudom hogy csak buzát,kukoricát meg zöldet esznek és szabadon szaladgálnak az udvarban és még beszélgetek is hozájuk:-)Engem is néha elfog a depis hangulat,de szerencsére a legtöbszőr sikerül urrá lenni rajta.
44019. megi04 (válaszként erre: 44018. - Gbabi50)
2013. nov. 23. 22:24

Így igaz! De hát az ember gyarló...Próbál kutatni,keresni,hogy hátha...Hátha tud segíteni...Az orvos nem varázsló,de kemény pénzekért azért jó volna,ha próbálkozna,nem csak odahajítana egy receptet...Vagy mondja azt kereken:Uram/Hölgyem,nem tudok segíteni,ne fizessen!

Mindenkinek van valami,amiben hisz,amire esküszik.Szerintem pl. egyszerűen csak abba kellene hagyni,a multiktól való vásárlást...Nem enni télen paradicsomot,epret,kígyó ubit..Kenyeret otthon kellene sütni,némi teljes kiőrlésűből,tésztát is lehet gyúrni..(Anyám is dolgozott,mégis otthon gyúrta a tésztát,soha nem vette.A tyúk is élve került haza...úgyhogy,a: Deháténdolgozom,nemérekrá,kilőve!)És házi tejet inni,házi sajtot enni..Nem hidrogénezett olajjal főzni,hanem igazi zsírral..Almát enni mindenféle egzotikus vacak helyett...

De nem írhatok ilyesmit,mert bár én hiszek benne,nem kötelező másnak is hinni...:)

44018. gbabi50
2013. nov. 23. 18:02

Sziasztok!

Egy kicsit olvastam csak bele a forumban,látom mindenki igyekszik megtalálni a" Bölcsek kövét",van aki a saját példáját hozza fel csak azt felejti el hogy két ember nem egyforma,mindenki egy külön világ,ami az egyiknek bevállik az a másiknak még árthat is,persze vannak általános szabályok amiket megerösitenek a kivételek.Az ember egy univerzum amit nem lehet kiismerni,még saját magunk sem ismerjük magunkat pedig magunkal élünk nap mint nap,de elvárjuk hogy az orvosok mindent tudjanak rollunk,mintha ők mindentudók lennének,persze nekik megvannak eszközök,tudás,tapasztalat,de az ember sokkal bonyolultabb análl hogy ilyen egyszerüen,100%-san meglehesen mondani mi a baja és miért lett az a baja.Kell bízni az orvosokban,de nem kell elvárni töllük a lehetetlent,nagy a tudomány,sokmindent tudnak amit régen nem ,de még több az amit nem tudnak.Sok igazságot írtatok,a táplálkozásrol,stb.,és ahogyan olvastam szinte mindenkinek igaza van,a sok igazságot kéne csokorba szedni és valami jót kihámozni belölle.Valaki kérdezte hogy mit egyen,azt ne várja el hogy egy ismeretlen tuti tanácsot adjon neki,inkább saját maga kisérletezen és jöjön rá hogy neki mi a jó,az ember nem egy gépezet,töltök bele olajat,benzint és kész,attol egy" kicsit"komplexebb,minden mindennel összefügg,a testünk minden szerve,azért vannak hogy együtt alkosanak egy egészet,na meg a lélek amit probálnak megmagyarázni de még igazán senki semmit nem tud rolla.

44017. megi04 (válaszként erre: 44013. - Tulli)
2013. nov. 22. 13:53
Tartsd is fenn,mert én is ebben hiszek!:)
❮❮ ... 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook