Pánikbeteg vagyok! (beszélgetés)
Szia Laci!
Rég láttunk!Nálam is van takarítani való!Vedlik az Eb:)Hogy vagy?
Szia!
Olyan ismerős...
Szerintem nem lehet teljesen kikapcsolni.Mostanában egy kicsit mintha nem zakatolna annyira gyorsan,de ilyenkor meg megijjedek,hogy biztos hülyülök.
Én próbáltam már mindennel kikapcsolni.Amikor megpróbáltam leinni magamat,hátha az segít,még rosszabb volt és bőgés lett a vége.Ha el akarom foglalni tanulással,akkor is állandóan azon kapom magamat,hogy mindenen jár,csak azon nem.
Ha nagyot bicajozom,akkor kicsit sikerül,de csak rövid percekre.
Aki ki tudja kapcsolni az agyát,kérem jelentkezzen!:)
Le kéne menni alfába,vagy mi,de ez életemben egyszer sikerült.
Szia Valcsi!
Végeztem, lefűzök kb. 2 tonna papírt, aztán megyek! :)) Nem vesztem én el, csak küzdöttem a bájtokkal. Hogy Vagy? :))
Sziasztok!
Lac, azt hittem, már elvesztél.
Ha végeztél a porszívózással, akkor átugorhatsz hozzánk rendet rakni, mosogatni. Porszívóznod már nem kell. :)
Sziasztok!
Már nem is mentegetőzöm... :) Meló, számítógépcsere és egyebek. A Microsoftról mostantól a baseballütő jut eszembe. Tudja a fene, hogy miért...:))) Látom, jól megszaporodtunk. Ez nem jó hír, de talán majd nagyobb lesz az öröm, ha többen javulunk! :) Alapvetően jól vagyok, remélem ez Rátok is igaz! Teszek néhány hangyát a gatyómba és próbálok sokat itt lenni Köztetek! :)) Na de most irány a porszívó... :))))
Azt hiszem,egyetértek!
Szépen süt ma a nap,élvezzétek a jó időt!Tegnap én is aludtam egyfolytában.
Kell egyfajta intelligencia, hogy valaki megtalálja az élet humoros vetületét, hogy "vegye a lapot", amikor arról van szó!
A TOLERANCIA EGYENESEN ARÁNYOS AZ INTELIGENCIA HÁNYADOSSAL!
Le van szarva, ha mást irritál-oldják meg!!-a nagyobb problem, hogy Te nem érzed.
Egy példa, hogy bizony IQ-d magasabb, mint környezetedben élőké:
Agyban kreálsz, állandóan pörög, fáradhatatlanul.
Számodra, és mindennapjaidban felesleges gondolatok---azokat tettek kísérik.
A magasabb IQ-val rendlkező emberek agya, ha nincs lefoglalva pl. tanulással, valós probléma avagy feladat megoldásával, akkor kreál magának.
Hisz az agy éhezik, és dolgoznia kell...
Nagyobb adatbevitelre/átvitelre van szüksége.
És itt jön a szabadidőben már nem tudok mit csinálni agyunk: kreálunk, kombinálunk, és valljuk be több a baromság, mint a reálitás.:)
Sziasztok, Moni, az IQ-d ahhoz is kell, hogy másokkal ( sorstársakkal) szemben ilyen légy amilyen vagy, amiért mi itt annyian szeretünk téged--ne mondd hogy "nincs értelme" az Iq-nak, de biza hogy van, meg az EQ-nak is, szerintem ez is jócskán fejlett szinten lakozik benned ahogy ismerlek....
Boddza és Köki, Drágák vagytok, köszi a segíteni akarást illetve a gratulát, nagyon jólesett mind a kettő.
Melyik irka-firkámra gondolsz?:) Tele a világ a panaszommal...
Önző vagyok,nagyon önző:sokkal könnyebb,ha kibeszélem,kiírom magamból a bajomat.Az csak egy plussz,ha ezzel segítek is valakinek.Bár kétlem,hogy nagy segítség lennék,mert a megoldást én sem tudom:( Elméletileg tudom mit kéne tennem,csak a gyakorlatban nem tudom alkalmazni.
Sziasztok!
Csak beköszönök, mert látom, hogy senki nincs már elérhető állapotban.
Nem volt ma nagy nyüzsi igy sikerült végig olvasnom az elmult napok esenényeit.
Remélem mindenki jobban van a tegnapihoz képest?
Olyan teát én is iszom. Van többféle ízű és tényleg nagyon finom. Szoktam még citromfű teát is hozzárakni, nagyon tuti.
De estére, éjszakára megmaradtam a köki féle nyugtató teánál:)
Amúgy meg küzdünk keményen, csak idő kérdése a győzelem:)
Nagyon, igen!
Árva Galamb!
Móniban olyan inteligencia rejlik, amin még sokan csodálkozni fognak, de szerintem leginkább ő.
;-)
Tutira számít a gyerekkor!Valaki lerakja az alapot,és ott lappang évekig a nyavalya,hogy egyszer lecsapjon.Nem feltétlenül kell lecsapnia,csak nagyobb az esély rá.
Van több elmélet,mitől is fejlődik ki a pánik.Egyik a káposztalé összetétele.Az irományok szerint ebben az esetben a bogyókon kivül nincs más segítség.Szándékosan elméletet mondok,mert pusztán feltevések ezek,bizonyítani-úgy tudom- eddig még senki nem bizonyította.
Létezik még több elmélet is,de egyes helyeken magasabb szinten tárgyalják,én meg nem vagyok orvos,hát akár el se olvastam volna az adott szövegeket.
Szia!
Én hallottam olyat, hogy a pánik betegség kialakulásában a gyermekorban megért események is közre játszhatnak.Félelem valamitől vagy valakitől.
Mondjuk bővebben nem merültem bele ebbe a témába, de lehet, hogy odáig kell vissza menni a betegség gyógyítása érdekében, de ehhez egy szakemberre lenne szükség.
Szia!
Kérdezzél ha tudok segítek!
Jé...
Mintha én lennél:)))))
Most mi van???
:DDD
:-) Köszönöm szépen Hoxa!
Szóval mindenki a híres Köki teát issza?:D
Remélem ízlik!:)