Pánikbeteg vagyok! (beszélgetés)
Köszi, mindent megpróbálok.
Az a rossz, hogy általában este jön elő, na meg éjszaka. Ráadásul a hét végén egyedül leszek itthon:( Azt mondta erre a dokim, hogy ez lesz az első helyzetgyakorlat. Csak a pánik ezt nem tudja.
Hát valami van a levegőben az biztos.
Akkor a Te módszered szerint mondogatom, hogy ez csak pánik, én idézem elő és mindjárt elmúlik.... Úgy legyen, mert olyan hányingerem van, hogy csak na:( És mellé a többi:(
Szia!
Itt olvastam a neten valamelyik oldalon. Konrétan le van írva melyik élelmiszerek rontanak a pánikbetegségben szenvedők állapotán.
Szerintetek a front ronthat az állapoton vagy csak szimplán rosszul vagyok?
Sziasztok, üdvözlöm az újakat, mostanában csak "némított üzemmódban" vagyok jelen, de azért olvaslak ám Benneteket.
Szép napot Mindenkinek!
Jó ksi program.:) Legalább elfoglalod magad.
Deee, ápolom.:)
Szia Nóra!
A fogorvostól ne félj. Én is mindig paráztam tőle, aztán mikor beültem a székbe, elszállt minden félelem. Akkoriban a fizikai fájdalom jól jött. Jobban, mint a pszihikai.
Csoki, Nuti....minden mennyiségben jöhet :DDDDDD
Hátha még egy pár kg-t is magamra szedek.
Most végeztem a vasalással, nemsokára indulok vásárolni, aztán valami kaját csinálok.
Délután el kellene mennem a fogorvoshoz, kicsit félek...
Este pedig az elmaradhatatlan torna:)
Te ápolod a lalked? Semmi nem változott?
Szia:)
És Te?????
A lelkem nem igazán, nem tudom mi, és hogy lesz.
Mi a programod mára??
nem, nincs rohamom, meggyógyultam. A végső stádium után leszartam, amikor éreztem, h pánik féle érzés van. Áááá, elegem lett belőle, és nem törődtem vele, így elmúlt.:)
Jó reggelt, remélem jól aludtatok!!:)
A csoki boldogsághormonokkal rohamoz meg bennünket,szerintem mehet.
Fáni,Móni,Tikky,mehet a csoki?
Leírom a tapasztalataimat hátha segíteni tudok valakinek!
Nekem szeptemberben volt 3-4 durva pánikrohamom. Az első szörnyű volt, életem legborzasztóbb élménye, egyedül egy albiban, a szüleim hajnal 3kor vágták kocsiba magukat és 200km-t vezettek értem , mert tisztán éreztem h meg fogok halni. Addig vittem el magam, hogy már hánytam is, 4órán keresztül zokogtam, szédültem, halálfélelmem volt. Utána való 1-2 nap borzasztó volt, sötétedés után mindig jött a roham. Aztán elvittek anyuék neurológushoz, aki felvilágosított hogy mi ez, nem fogok meghalni, a légzésemre mindig figyeljek,és próbáljam magam megnyugtatni, fejben legyek ott.
Utána annyi hogy minden táskámban hordtam egy levél xanaxot vészhelyzetre, de szerencsre soha nem kellett még hozzányúlnom.
Én tudom hogy szörnyű ez az egész, 2hétig én is bejártam a poklot, de higyjétek el csakis rajtatok múlik! Gyógyszert csak ha már tényleg nagyon muszáj, és az agyatokba legyen beprogramozva hogy ez egy pánikroham, én idézem elő, nem történt semmi, nyugodj meg.
Nekem ez segít. Meg elkezdtem durván sportolni, az is nagyon sokat segített nekem. Persze ez emberfüggő, de ezt tudom ajánlani: sok nevetés, barátok, és SPORT ezerrel!
Remélem tudtam valakinek segíteni:)