Orvosi dieta - 9 kg ket het alatt (beszélgetés)
Szia!
Mióta jársz, és milyen változásokat vettél észre? Én megvettem az ági pilatest, de talán 3x volt rá alkalom, hogy tornáztam volna, de tetszik.
:-)Persze, hogy szolithatsz a nevemen. Koszonom a bókot :-)
Nekem nagyon bejott a Pilates, nagyon tetszik.Eddig csak a spinning volt az egyeduli sport ami bejott, de ott nagyon rossz tarsasag volt, es inkabb nem is mentem.
Sokat jartam edzoterembe, de valahogy annyira nem tetszett, hogy nem is volt kedvem menni, csak ,, kényszerből,, mentem..De amikor elmentem az első pilates órara egyből megtetszett, és az óta is alig várom, hogy legközelebb menjek, ami nálam nagy csoda, hisz sohasem voltam valami nagy sportember, most meg hianyzik nagyon ha kikell hagynom akar egy alkalmat is.
A youtubrol tudsz letolteni gyakorlatokat, bar ott nem találtam olyan nagyon jó feladatsorokat, és azokkal még az a baj, hogy csak pár percesek.
Itt nálunk Vajdaságban nem találtam - láttam dvdt, de biztos hogy lehetne találni, ha nagyon utánnanéznék, de szerintem Magyarországon biztosan lehet kapni.
üdv, Laura
na a káposztalevesre még nem tudtam magam rávenni!:-)de lehet nem is maradtam le semmiről!:-)
velem is az a baj,ha nem látok eredményt rövid idő alatt,akkor feladom!:-(
Sziasztok!Átolvastam, akkor 14-én kezdjük. :)
Tünde, már a 2. hete jársz az ablakhoz. Mi van ott? Fogadok, szemben új pékség nyílt... :D ;)
A kiengedett fru-frus tetszik..:) Nekem is volt hasonló eredményem, csak nekem a káposztaleves diétával. 2szer futottam neki, mind a két alkalommal az 5. napon feladtam, mert egy deka sem ment le:(
Na, majd ez a diéta szuper lesz és lemennek azok a szaros kilók!!
Sziasztok!
Hú, de klassz! Jól felpörgött a fórum:)
Borcsika68:
a folyadék annyi, amennyi jól esik. Egyébként sokszor 2-3 litert írnak, pedig ez nem helyes. Pontosan ki lehet számolni. Egyébként ha már 1,5 l folyadékot megiszol, akkor az már ok.
Megkeresem a pontos számolást és leírom.
Este a nagyfiam segítségével teszünk majd fel képet, meg megnézem a mérlegelőt is. A hoxa-n még nem vezettem. A WellnessCafe-ra is szoktam járni, ott van saját topicom is. Egy fogyiverseny kapcsán vezettem naplót meg mindent.
tundek: én is ablakot pucoltam:) + vasalás + mosogatás + rendrakás.....
Viszont du. megyek masziroztatni + beülök a "tojásba" is (gőz+infrakabin)
Este pedig torna. Fordítva jobb lett volna, de én balga szerdára kértem az időpontot.:)
Megyek befejezem még a dolgaimat, este jövök!
szia,
Köszönöm,
Én örülök a spenótnak, azt legalább le tudom küzdeni, igaz utoljára vagy 15 éve csinltam amikor a lányom pici volt. Előtte a fiamnál a második alkalommal után abbahagytam, mert kiköpte.
A sóskától kiráz a hideg.
szia, Bori
Szia!
Üdvözlünk!
Szerintem a sonka az sonka,mindegy milyen formában fogyasztod!Spenót!Én nem ettem még,de most ki fogom próbálni!-,amúgy nem jó helyette a sóska?
Sziasztok,
Csatlakoznék, de lenne pár kérdésem.
Gondolom a napi három liter folyadék itt is kell.
A főtt sonka, füstölt sonka?
A spenótot, hogy készítitek el?
Előre is köszönöm a válaszokat.
sziasztok, Bori
SZiasztok!
Mostanában már sok ditába belefogtam,de most ezt kipróbálom veletek!Remélem mostmár valóban össze fog jönni!-,annyi különbséggel én holnap kezdem,de ha Húsvétkor bebűnöznék,akkor találkozunk 14-én!-,azért már készítem magam rá!
Reggelim:bacon-ös papucs volt,majd tízóraira lement egy fél tepertős pogács két szelet sonkával,ebéd tojás lesz zöldségekkel és vacsi saláta lesz!-,így vezetem be a holnapi napot!
Hát akkor gyere te is most és majd utána folytatod
Sisssa is a 90 napost szakítja meg.
Naná hogy meglesz naná
Nóri oké addira mi majd produkálunk neked eredményt. Remélhetőleg jó sokat és sok minuszt
Szia!Köszönöm!:-)Melyik változatban tetszik a hajam?:-)
Nagyon remélem,hogy ezzel a diétával sikerül leadnom a felesleget!másfél hét salátás kajálás után majdnem 2 kg-val többet mutatott a mérleg!:-(
nagyon kiborultam!:-((
Sziasztok!
Köszi tundek, hogy belinkelted ezt nekem! Ha letelig a 90 naposom, én is ki fogom ezt próbálni. Addig is figyelni fogom az eseményeket!
sok sikert nektek!
További ajánlott fórumok:
- Aki szokott bűnözni diéta alatt de nem adja fel, az jöjjön ide :)
- Diéták+leadott kilók, azaz ki milyen diétával mennyit fogyott és mennyi idő alatt?
- Mindent a Premium Diet orvosi diétáról - tapasztalatok
- Mi a véleményetek az orvosi diétáról?
- Háziorvosnál főorvosi felülvizsgálat táppénz alatt
- A gyes ideje alatt, hogy működik az orvosi ellátásra jogosultság?