Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Köszönöm :)
Lesz munka vele bőven :)
Igen, nagyon jó látni. Én konkrétan sokot kaptam :)
De Neked is lesz terved, ugye?
Jelentkeztem is :) Tök jó lehet látni, h milye de számítás :)
Én is szeretnék tervet :(((
Sziasztok!
Megnyitottam a titkos naplómat melyben látható a jelenlegi orrom és a KT által tervezett nózi.
Ha érdekel valakit akkor jeletkezzetek :) ;)
Van ez így :-)
Szívesen!
Folyamatosan esnek ki,de szoktam írni,hogy az egyik fórumosnak még 8 !!! hónaposan is jött ki.
Nem fog betokosodni,én egy ilyen esettel találkoztam a sok év alatt,de ha egynél előfordult,akkor már benne van a pakliban.De észrevenni,mert gyulladt lesz a terület,kipirosodik,olyan lesz,mint egy pattanás,ami hol eltűnik,hol újra előjön.
Jó az,ha három éves szintjén fújod,először így szabad :-)
Bédéé! Szerintem a várakozás lesz a legnehezebb! Mikor már ott vagy és mennél be a műtőbe de még nem történik semmi. Próbálom erre felkészíteni magam!
Nagyon köszönöm a jó kívánságaidat!
Gondolom, hogy mennyire jó érzés beszélni a gipszlevételről, hallgatni vagyis olvasni is legalább annyira jó :)
Én is várom már a pillanatot!
Nagyon jó, hogy itt vagytok csajok!!!! Köszönet Nektek a sok segítségért!!!!
Nekem is megkeseríti az életemet, szóval biztos vagyok abban, hogy nekem is nagy boldogság lesz ha már az új orrom fog visszanézni rám a tükörből. Majd ha teszek fel képet látni fogod, hogy az enyémmel is bőven lesz munkája KT-nak. Azt mondta a konzultáción, hogy 2-3 órás műtétre számítsak.
Összegezve: már alig várom, hogy velem is megforduljon a világ :)
Tegnap este beválaltam egy viszintbe alvást hát jót is aludtam de reggelre már egy kicsit bedagadt a nózim, minimálisan de én látom hogy tegnap keskenyebb volt.
Ma már ülve alszom az tuti:DD
A belső varratoknak mikor kell kiesnie? Miért tokosodhat be? Az fáj is?
Én egyszerűen nem merem kifujni az orrom, próbáltam de nagyon béna vagyok:D Fújom én de olyan kis 3 évesen:DD
".Az csak az én pillanatom volt..imádtam!:-)"
Dóri tényleg egyformák vagyunk...Mikor levette Tamás a gipszemet,nem engedtem be a férjemet és kérdezte,hogy miért nem jöhet be.És én mondtam Tamásnak,hogy ezt a pillanatot önző módon csak magamnak akarom,mert olyan régóta vágytam rá...annyira régóta,és egyedül akartam megélni,hogy milyen érzés lesz,ha a tükörhöz lépek.Na jó,Tamást nem küldhettem ki,de ő kellett is,mert bizony megöleltem,annyira boldog voltam :-)
"De tudod mi lesz a legjobb Zsófi??:) Amikor majd mások néznek téged irigykedve, hogy milyen szép az orrod :-)"
Dóri ennél kedvesebbet nem is írhattál volna Zsófinak <3 Még a szívem is összeszorult...
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?