Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Azt hiszem 4 hétig tilos!!!
Utána lehet hordani, ha a nózinak nem kellemetlen :)
Szia Vajkaramella! :)
Én már 2 hónapos múltam, de még érzéketlen az orrom hegye. Persze egyre jobb, de még nem az igazi.
A bőrömre a manna szappan ében arctisztító szappanját használom, egész jó. Viszont mivel zsírosodás közben hámlik, ezért shea vajjal is kenem. Nekem ezek váltak be, és a bőröm egyre szebb. :-)
Akkor találkozunk csütörtökön.Ne féljél,nem kell.
Gondolok rád,puszi!
Szia!
Nekem is nagyon odavolt a bőröm,csak úgy csillogott a zsírosodástól,de mellette meg kopott is.De helyre jön,csak idő kérdése.
Köszönöm szépen Keki, ez sokat jelent nekem, el sem hiszem :) Nagyon izgulok,félek, de már nagyon várom :) Sajnos a telefonomon nincs net, csütörtökön tudok írni!
Szép estét,puszi :)
Szia! Köszi a tippet, kipróbálom majd őket. :)
Ebben azért sem vagyok jó, mert az én bőröm mindig akkor volt a legjobb hogyha nem piszkáltam,és most ami eddig leukoplast alatt volt az is eléggé el van keseredve. De majd beáll :)
Szia!
Szó szerint édes a nickneved :-)
A szépet könnyű megszokni,neked is sikerülni fog.
Az orrcsúcsban az érzéketlenség fél évig is eltarthat,mert kb.akkor indul be az orr rendes vérkeringése.Ettől persze lehet eltérő,előbb v. később.
Zsírosodásra:Ilcsi néni fekete szappanja és kénes kréme szokott a legtöbb embernek segíteni,kozmetikusnál lehet beszerezni,de volt,akinek a Mannaszappan vált be.
Szia Vajkaramella!
Nekem egy hónapos az orrom, de még mindig érzéketlen az orrcsúcsom, a zsírosodás meg hol elmúlik, hol előjön újra :/
Sziasztok!
Figyelem már jó ideje a fórumot, nem nagyon volt bátorságom írni meg amúgy is csendben kivárós típus vagyok.
De ma végre lekerült a gipszem, és oylan szépséges az orrom hogy nem tudok betelni vele (eredetileg sem volt szörnyű, csak miután elkezdett ferdülni az orrsövény, de most minden tökéletes) Csupán ez a nagyon durva érzékkiesés zavar, illetve eddig lapított volt az orrhátam, most pedig gömbölyű, szóval nem tudom mikorra fogom megszokni :)
Arról tud valaki mesélni, hogy ez a durva zsírosodás az orron, illetve nagyon kegyetlen érzéketlenség az orrcsúcsban meddig volt neki?
Amúgy a dagadás is minimális, szóval nem panaszkodom. :)
Köszi a választ előre is :)
Szia!
Igen,lehet,bár azt szokta javasolni az orvos,hogy ilyenkor még vizes törölközőt rakjunk az orra,nehogy elégjen és foltos maradjon.
Van,aki merészebb volt,kihagyta a törölközőt és nem lett semmi baj.
Sziasztok!
Ti mennyi idő után mentetek el először szoliba?
4 hét után már lehet menni?
Köszi a választ :)
Mai napig nem hiszem még el, hogy van orrhátam :) mindig mikor hozzáérek kell pár másodperc, hogy tudatosuljon, igen ez az enyém, nem csak egy álom. Köszönöm! <3 :)
Beleléptem a második stádiumba, tüsszögök ész nélkül minden nap. Már félek, hogy széttüsszentem a csontjaimat, aztán egyszer csak leesik az orrom! :D Igen a C- vitamint szedem, hála égnek MÉG semmi bajom. Nektek Jobbulást Kívánok az egész családnak, remélem hamar felépültök! :)
Szia.
Engem is Kárász doki műtött. A legjobb választás volt számomra. Képek a naplóban. :-)
8 hónapig éreztem.Aztán egyik napról a másikra elmúlott.
Igazából azért érzed,mert az orr rendes vérkeringése még nem állt helyre.Fél éves korra teszik,hogy akkor rendeződik,de ettől persze lehet eltérés.
Ez a csikizés is érdekes érzés,mintha állandóan egy hajszál csikizné az ember orrát.
Elmúlik :-)
Boldog Nyuszit Mindenkinek! :)
Akinek még nincs, annak hozzon gyönyörű nózit!
Aki éppen gyógyul, annak hozzon gyors gyógyulást!
Aki túl van mindenen, annak meg sok boldogságot hozzá! :)
Én vagyok a hülye, ha ezt nem veszem be?..
Mindenkinek békés, boldog Húsvéti ünnepet kívánok, és jó gyógyulgatást! :)
Nagyon kedves Tőled <3!
Én pedig mindenről beszàmolok Nektek, amint felébredtem. Én is nagyon kìvàncsi vagyok màr! :)
Köszönöm a jò kìvànsàgot Supergirl89!
Remélem minden jól alakul majd ùgy ahogyan ez nálad is történt! :) Örülök ha én is segìthetek màsoknak.
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?