Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Zsófi azóta már sikerült?
Eddig még senkit nem evett meg telefonon keresztül,csak a műtőasztalon falatozik... :-)
Bédéé BOLDOGSÁG?-Van is miért.Megcsodáltam az új szerzeményt és nagyon jól sikerült.Valljuk be,amit az ember már megszokott KT-tól.
Szép,csini orrod lett,még azért duzzadt,de az lenne a furcsa,ha nem lenne az.
Most aztán elkezd gyógyulni,főleg majd akkor veszed észre,amikor a tartótapaszok is lekerülnek.
Gratulálok hozzá,jó volt olvasni,milyen boldogság volt nálad gipszlevétel után :-)
Varjuk a kepeket!! :)
És köszönöm lányok a szurkolást, jól esik nagyon!:)
Azt álmodtam,,h gipszlevetel utan az eredeti orrom volt ott :'( olyan szörnyű érzés volt! Jó volt felébredni, es rájönni h csak alom volt:)
Bár az összkép még biztos nagyon dagi lesz, remelem azert a tükör nem reped be tőlem majd :D
És azt is remélem, h Innentől kezdve nem kell ilyeneket atelnem, h egy buliba egy sráctól ezt kelljen halljam: " höh, én szeretem a nagy orrú lányokat" ... Nem akarok a nagyorru lany lenni tobbe:(
Fifizsofi varjuk azt az időpontot, hogy egyutt varhassuk a nagy napodat!:)
Köszi Keki!
Akkor nem aggódom miattuk :) :)
Rakok fel később képet de előbb arcot mosok-végreeeee:)))))
Igen padmeviki holnap Te is biztosan nagyon boldog leszel:)))Nagyon szurkolok neked:))
Fifizsofi hívd de gyorsan:))) És várjuk a dátumot:)
Itt is vagyok:) Háát csak annyit tudok mondani hogy BOLDOGSÁG!!!!!!!!!!!!!! :)))))))))))))))
Tudtam-éreztem hogy szépre sikerült de felülmúlta minden elképzelésem:) Annyira sírtam mikor megpillantottam:)))))) Még most is folyik a könnyem!:DDD
Szia Riri!
Igen,idővel felszívódik,távozik,akár úgy,hogy észre sem veszed,csak azt látod,hogy már nincs sehol.
Bédéé ma van a nagy nap! Várjuk a büszke fotókat :)
Miért nem lehet hangulatjeleket tenni????
Koszonom a valaszokat, akkor varok meg egy hetet a sportolassal :D
Valaki esetleg a mutet utan par hettel tapasztalt olyat hogy a szajpadja erzekeny lett, szinte alig tudott enni, mert fajt, ha hozzaer a kaja?Mar kb. 5 napja szenvedek tole, nem tudom, hogy osszefuggesben van -e a mutettel :/
Sziasztok!
Picit eltűntem, elhavazott a munka és a tanulás!
A nózim már 3 hetes, szépen apad duzzad, egyik oldal jobban, másik kevésbé. :)
Egy olyan kérdésem lenne, hogy mi történik azokkal a varratokkal, akik félig bent vannak a bőrömben/orromban, félig meg kint? Idővel kiesik vagy mi? Elég zavaró mert nagyon elöl van :/
Persze,jól írja supergirl,hogy nem lehet akkor sem vakarni,amikor lekerült a gipsz,nem is bírná az ember,annyira fájna,meg a bőrt csak lehúznád,kimaradt a vigyori jel a mondat után,így helyes:"Viki lekerül a gipsz,és akkor megvakarhatod:-)"
Vagyis nem,tilos vakarni,szét esne az orrod.
Viki lekerül a gipsz,és akkor megvakarhatod.De akkor meg már nem fog viszkedni.Nehezen viseli a bőr,hogy nem tud szellőzni.
Bizony,lehet,hogy ereszkedett az orrcsúcsod és hogy apadt az orrod.
Rekababus én is erre gondoltam, h mivel pont ott dolgoztak meg a nozid, ezert az csak duzzanat. Írta mar vki itt, h negjelent neki egy pukli majd par hét alatt el is tűnt hirtelen. Szerintem nyugi, most türelmesnek kell lennünk....mast ugyse tudunk tenni csak varni:D
Jaj lányok nekem meg úgy viszket meg bizsereg a gipsz alatt a nozim, mit nem adnék ha megvakarhatnam:D
Mintha az orrcsucsom ereszkedett volna,meg az orrcimpaim is picit apadtak volna:):):)
És 21 előtt nincs is hely?Vagy neked az lenne a jó?
Julcsi szerintem próbáljad meg te hívni még egyszer.
Szia!
Még adj időt az orrodnak,most megint meg lett bolygatva,KT biztosan mindent megtett azért,hogy a lehető legjobb eredményt produkálja.
Valóban lehet,hogy a te orrodból ennyit lehetett kihozni.De azért mindig vedd alapul,hogy milyen volt eredetileg és most milyen.És akkor tedd fel magadban a kérdést,hogy megérte-e.
Jobbulást Rekababus!
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?