Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Nagyon szép,milyen kis keskeny orrhátad lett,jó,hogy így összevágtad a képeket,jól szemlélteti a változást.
Lehet,hogy lappang benned valami,nálunk mindenki beteg,van hólyaghurut,fülgyulladás,nátha,tüsszögés,stb...szóval rendesen kijutott mindenkinek.
És főleg most ez a vírusos nyavaja,ami támad,szóval nyomatni a C-vitamint,teát,mert erre még gyógyszer sincsen.
Jobbulást kívánok!
Köszönjük :-)
Lópofi ezzel az érzéssel még nem találkoztam,nem tudok sajnos semmit sem írni róla...
Lucky8204 szerintem mindenképp készülj fel 1-2 óra csúszásra, aztán ha hamarabb bekerülsz csak jobb lesz! :) Én pl. 10 órára voltam hivatalos és fél 12-kor kísértek be a műtőbe. Utána már szaladt az idő, vagyis nekem! :D
Már csak kis idő és eljön a Te napod is! Szorítok neked! Kitartást és nyugodj meg, minden rendben lesz! ;)
Viki gratulálok az orrodhoz! :) Ugye mennyivel jobb így? :P
Már így is látszik mennyit változott és ha még a duzzanat is lemegy, mennyivel másabb lesz az arc szerkezeted is! :) Mihamarabbi gyógyulást kívánok! :)
Lányok-Fiúk!
Hogy el ne késsek vele,mert ilyenkor sok a dolga az embernek :-)
Minden kedves fórumozónak és azoknak is,akik olvasnak bennünket:Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok szeretettel:Dóri
Szia!
KT-os vagyok,képem van fent.Maximálisan elégedett vagyok vele,amit lehetett,mindent kihozott az orromból.
Szép napot!
Sziasztok,
Evek ota erik bennem a gondolat, hogy megcsinaltassam az orrom, most meg csak a forum olvasgatas fazisaban jarok.
Sokan irtok K.T. -rol, erdeklodnek meg, hogy kit ki mutott :)
Nekem kicsit az orrhat pupis, nem veszes, de eleg ' kemenyek ' tole az arcvonasaim :(
Koszonom a segitseget!
Nora most néztem meg a képet,amit e-mailban átküldtél és egy gyönyörű lány gyönyörű orral...
Mi történt?
Szia!
Engem is KT műtött, én már a korrkeción is túl vagyok és sajnos ugyanott vagyok mint előtte.
Nem változott semmi, konkréten puklim van,ami miatt fordultam hozzá legelőször.Ha jobban megnézem az orrom, van még asszemtria is, és egy kisebb dudor.Konkrétan a sírógörcs kerülget engem is.
Nálam leírta magát.
De nincs két eset, hátha Neked megtudja másodjára normálisan csinálni. (És valóban csak a korrekció árát kéri el...bár nekem még ezis pénzkidobás volt)
Köszönöm szépen!
Igen, reálisan látom a dolgokat, tudom, hogy sok munka lesz vele. Nyilván az eredeti orrból ez a legtöbb amit ki lehet hozni és én ezzel teljesen meg vagyok elégedve. :)
Köszönöm szépen az engedélyt.
Lucky remek a terved,de reálisan látod,lesz vele munka tényleg bőven.
Ha megközelítőleg olyan lesz,mint a látványterv,akkor már az is szép lesz,mert maga a látványterv tökéletes.
És ugye én mit mondok mindig?-Hogy műtött orrban tökéletes nincsen,de nyilván a látványtervet tizedmilliméterre pontosan el lehet készíteni.
De a tervezett orr,ami illik hozzád,szép nőies!
Szia Nora!
Szomorúan olvasom,hogy nem úgy alakult az orrod,ahogy elvártad volna.
Azt tudom javasolni,hogy úgyis letelik az egy év,keressed fel KT-t,üljetek le,beszéljétek meg,hogyan tovább.Még nem hallottam soha olyat,ha bárkinek problémája lett volna,akkor nem vette volna pártfogásba.
Minden műtétnél a maximalizmusra törekszik,hiszen számára is az a siker,ha az orr szép lesz,a páciens elégedett.Ez az alap,hogy egy orvos így gondolja.
De sajnos a gyógyulási folyamat tartogat nem várt meglepetéseket,negatív dolgokat,akár a csont törése helyén kialakuló pukli,hegesedések,stb...számtalan tényező van,amit a szervezetünk befolyásol.Ezzel nem KT-t akarom védeni,hiszen előfordul,hogy valami tényleg nem úgy sikerült,mint ahogy szeretné a páciens,de ő az első,aki felajánlja,hogy kisebb korrekcióval javítsa.
Előfordul kisebb hiba-ami a páciens számára nyilván sokkal vészesebbnek tűnik,mint egy kívűlállónak,hangsúlyozom,hogy ez érthető-de lehet korrigálni.
A korrekciót meg kell vele beszélni,nem egy nagy összeg,lokálban pl.csak a felhasznált anyagokat kell kifizetni és a műtőhelyiség használatát.De vészhelyzetben-ha tényleg annyira problémás az anyagi helyzeted-megoldja,segít neked,nem hagy cserben.Sosem hagyott még senkit sem magára,neki sem érdeke,hogy te napi szinten sírjál,emésszed magadat,Nori menjél el hozzá,ezt tudom neked tanácsolni.
Ne írd le KT-t,nagyon jó orvos,fantasztikusan szép orrokat csinál,de most te pont belefutottál abba,hogy úgy érzed,az orrod nem sikerült.Téged is meg lehet érteni,az érzéseidet,próbáld a helyzetet megoldani az orvosoddal együtt.
Képet raksz fel,hogy milyen volt és milyen lett?
Most már újra hozzá lehet nyúlni az orrodhoz,tedd meg a lépést,én a legjobbakat kívánom neked!
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?