Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia Lucky!
Végre "itthon" ! :-)
Az ilyen sokknak,ami rád vár,mindenki örül.Veled együtt várjuk a gipszlevételt,most még inkognitóban van a szép orrod,de aztán jön a nagy leleplezés,nagyszerű pillanatok azok,amikor először szembesülsz majd vele,hogy milyen szép lett az orrocskád.
Pihenjél sokat az egy hét alatt,csak erről szóljon a hét.Orrtisztítás fontos és a félig ülve alvás.
Még most is veled vagyunk :-)
Puszi!
Szia!
Nagyjából átfutottam a történetedet,jól teszed,osszad csak meg ott,ahol tudod.Nem vagy egyedül,igaz,akiről én tudok,neki mást szúrtak el hétszer,és sok küzdelem árán,de pert nyert.Priviben mentek az adatok.
Sziasztok Csajok!
Végre a saját àgyamban fekszem. :)
Tegnap este bejött hozzàm KT és azt mondta hogy szebb lett az orrom mint a terven. Mostmàr làtom az orrom aljàt, olyan furcsa, teljesen más lett az arcom! Persze még duzzadt szegénykém de szerintem sokkot fogok kapni az örömtől a gipszlevételkor. :)
Az éjszakàm nem volt vészes, de fél òrànként felébredtem mert kiszàradt a torkom.
Mostmàr csak a gyògyulàs van hàtra. Köszönöm, hogy velem voltatok!!!!
Puszillak Titeket!
Szia Lucky!
Holnap már otthon alszol szép nózival!
Üdv. a szép orrosok táborában csajszi!!! <3
De aranyos vagy,még a műtőasztalon is ránk gondoltál?Mondjuk nehéz is ránk nem gondolni,szóval megértelek :-)
Túl vagy rajta,ügyi voltál,türelmes.Remélem,hogy vacsi még jut...Puszi!
Most ébredtem fel!
Picit fàj a fejem de amúgy minden oké!
KT nagyon rendes volt, bejött műtét előtt és megnyugtatott. Gondoltam rátok a műtőasztalon Csajok! <3
Puszillak Titeket!
Oké,akkor már jó helyen vagy :-)
Várunk vissza nagyon!!!
Szia:)))))
Szuper:) Itt az idő de jóóóó:))) Hiphopp túl leszel rajta :) és már az új nózival fogsz ébredni:)))) Szorítunk :)))))))
Csajok! Màr elfoglaltam a szobàmat, KT még műt szòval várnom kell. :)
Később jelentkezem! Puszi mindenkinek!
Ùton vagyok már keki70!
Mostmàr nem izgulok annyira mint reggel!
Jò, hogy velem vagytok!!! :)
Puszi Neked!
Igen,a gyógyulási időszak a nehéz,nem a műtétet és a gipszes időszakot elviselni.
Nehéz azzal szembesülni,hogy nem mindig ugyanazt látjuk a tükörben,pedig az eszünkkel tudjuk,hogy ez természetes folyamat,mégis nagyon nehéz türelemmel megélni.
Köszönöm, igazad van, csak olyan félelmetes, hogy csak várni kell.
Megnyugtattál kicsit, köszi!
;)
<3
Köszönöm szépen a kedves szavakat!
Arra fogok gondolni, hogy minden a legnagyobb rendben lesz és végre pozitívan fog vàltozni az életem!
Nagyon jòl esik a támogatás, sok-sok puszi érte Neked!!!!
Köszönöm szépen! <3
Ùgy felgyorsultak az események, hogy csak kapkodom a fejem! :)
Lucky holnap mi is lesz?...Nem jut eszembe...Valaki szépülni megy? :-)
Bizony ám!Szép orrot kívánok neked,akadálymentes műtétet és... az ügyes doki kezek már adottak,azokat vigye KT és minden oké!
Szia!
Még csak öt napja került le a gipszed,ugye?
Azért nem olyan sokkal nagyobb ám,csak ahhoz viszonyítva látod így,mert gipszlevételkor nem volt annyira duzzadt.Akkor a gipsz visszafogta.
Most viszont nincs ami visszafogja,ahol kitudja tölteni a teret a nyirokfolyadék,ott meg is teszi.A szövetek tele vannak vele és ezért a duzzadtság.De ez így teljesen normális,az orrodnak idő kell a gyógyuláshoz,nem semmi,mikor az ember orrát szétszedik,újra összerakják,vésték,vágták,tele varratokkal,akárhogy is nézzük,megviseli az orrot.Újra visszaállnia az "eredeti" állapotra,hónapokba telik.Most éli az önálló kis életét,teret keres magának és mivel most már talál is,ezt kihasználja.Hozzátartozik a gyógyuláshoz,és ilyenkor jön be az,amit senki nem szeret:a türelem.
Kitartás!
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?