Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Lucky ezt én is csak megerősíteni tudom, hogy a leges legjobb kezekben leszel:)))Nekem is várnom kellett pár órát... hát volt para rendesen fel tettem magamnak a kérdést hogy mit keresek én itt?? megszökjek?:DD de elütöttem az időt visszaolvasgattam itt a fórumon a sikerélményekről kinek milyen szépen sikerült,nézegettem képeket és megerősített abban hogy igen itt kell lennem végig kell csinálnom mert én ezt akarom:) kívánom, hogy teljesüljön a megálmodott vágyad:) Ami biztosan teljesülni is fog:))) Én nagy kiváncsisággal, izgalommal,mentem a gipszlevételre KT még meg iskérdezte ,hogy minek örülök én ennyire:DDDD -annyira jófej:))) De mikor éreztem hogy levette a gipszet és megláttam az orom hááát...csajok...nem gondoltam volna hogy elsírom magam:) ennyire boldog még talán soha nem voltam hogy a könnyeim záporoztak és csak annyit tudtam mondani, hogy annyira szép:)))
Olyan jó erről beszélni ,átélni megint gondolatban ,jó hogy itt lehet mert itthon biztosan kivannak tőlem:DDDDDDD
Igen ez elképesztő pillanat:)))
De ezt Te is megéled majd biztos vagyok benne:)És nem is olyan sokára:)))
Fifizsófi úgy érzem kezd nekem is nózifétisem lenni:DDD Megbámulok minden női orrot:DD Nincs is ezzel semmi baj:DDD
Eljön a te napod is hamarosan és ezzel eggyütt egy új élet:) Bízzál benne mert megérdemled:))
Én is pizsis voltam,a wabiban adták,szép világoskék volt,öröm volt belebújni.De aztán sokan lenyúlták,és később bejött a hálóing,amit akkor adnak,mikor szülni megy az ember.Nem valami szépek.
"A másik amit még fontos elmondanom KT-ról, hogy ahogy ő is mondta az egyik interjúban, ma már nem az a célja a plasztikának, hogy szebbet varázsoljanak az adott testrészből, hanem az hogy a legjobbat hozzák ki belőle."
EZ ANNYIRA JÓL MEG VAN FOGALMAZVA-JOBBAN NEM IS LEHETNE.ÉS 100%-IG IGAZ.
Köszönöm, nagyon kedves vagy! Olyan jó olvasni, amit írsz!
Természetesen mindenről beszámolok majd és érkeznek képek is :)
Vannak pillanatok az ember életében, amiket sosem felejt el. Nekem is van pár ilyen. Ezek azért maradnak meg (akár jók, akár rosszak) mert akkora hatással voltak rám, hogy szinte sokk-ként értek...valami megváltozott bennem/rajtam és soha többé nem leszek/lesz olyan mint azelőtt.
Na, az orrműtétem is hasonlóan maradandó élmény, mert szerencsére nem csak abban a pillanatban történt velem valami fantasztikus, hanem olyasmi történt velem, ami a jövőre nézve sokmindent megváltoztatott.:D Valahogy így tudnám leírni. Azóta is boldog vagyok, de az a pillanat amikor megláttam magam először....Az csak az én pillanatom volt..imádtam!:-)
Ezt a pillanatot várom már én is meg persze a gipszlevételt. Olyan életszerűen írjátok le az érzéseket, hogy már szeretnék én is a részese lenni!
De már nincs sok hátra, remélem hamar eltelik ez a pár nap!
Egyébként nem vagy egyedül ezzel, én is mindig szemügyre veszem az orrokat, nem tehetek róla..:D Amikor anno fogszabályzó volt rajtam akkor a fogakat néztem, most meg az orrokat..:D Vajon mi lesz a következő?! :-)
De tudod mi lesz a legjobb Zsófi??:) Amikor majd mások néznek téged irigykedve, hogy milyen szép az orrod :-)
Köszönöm az infót Kedves Supergirl89! :)
Úgy készülök majd, hogy biztosan várnom kell és így nem fog meglepetés érni! Igen, az a legfontosabb, hogy a doki formában legyen! Én bízom benne!!! Mondjuk a konzultáción sem volt egy kapkodó idegbeteg, úgyhogy sejtettem, hogy nem fog elsietni semmit! Olyan kis nyugodtnak tűnik és ez engem is megnyugtat!
A hálóing miatt volt Dóri,már otthon bele kellett volna bújnod! :-)
"Azt bírom benne, hogy lehet hogy sokszor siet, de ha műteni kell, akkor apait anyait belead, és nem sieti el.:D "
Ez így van,nekem műtét után a nővérke mesélte,hogy nagyon aprólékos,mikor műt,minden kis részletre odafigyel,inkább több időt szán az orra,de jó legyen.
Amikor pedig azt tapasztaltam,hogy még a soproni plázában is neve van,ismerik,ha csak hallomásból is,dícsérték,hogy nagyon jó híre van,akkor öt centivel megnőttem,úgy kihúztam magamat a tartótapaszos orrommal...
Szia gyöngyusz!
Régen voltál.Nem baj,ha benne van a varrat,ki fog jönni.Arra kell odafigyelni,hogy ne legyen begyulladva,betokosodva-az olyan,mint amikor belenő a bőrbe-akkor nincs gond.
Beindul majd a levegő rendes áramlása is,ha lesz neki hely,amíg duzzadt a nyálkahártya,addig nem tud,de idővel rendeződnie kell.
Szia!
Akkor szerintem én már itthonról hálóingbe fogok elindulni :)
Annyit talán tudok várni :)
Szia!
A mostani rendszer szerint úgy van,aki előbb hálóingbe bújik és előbb beér a műtőbe,azzal kezdenek,bizony.De a papucsot sem lehet elhagyni,csak párban érvényes :-)
Lucky ha 9h-ás leszel,akkor 11-ig tuti bejutsz a műtőbe,ez így megnyugtató?
Na én is megérkeztem képnézőbe :-)
Viki profilból nagyon szép,ha lemegy a duzzanat,még lágyabb hatása lesz.
Szemből látszik igazán,hogy mennyire duzzadt,még azért jó lett volna a tartótapasz pár napra.De ha nincs,akkor éjjelre már be is kenheted körömvirágkrémmel,sőt amikor tudod,akkor mindig.
Nem baj,ha asszimmetrikus,nem duzzadhat egyformán mindenhol,ahol összetud gyűlni a nyirokfolyadék a szövetek között,ott össze is fog,megtalálja a helyet,szóval nincs ezzel semmi gond.Egyszerűen önálló életre kelt az orrod,most már nem szorítja le a gipsz.
Nem tehetsz benne kárt az orrszívó-porszívóval,nem kell az egész belsejét kiporszívózni,ez nem olyan mint a lakás,tudod,minden zegzúgot,csak finoman :-)
Elkezdődött a gyógyulási folyamat és ne ijedjél meg,ha hol ilyen,hol olyan állapotot mutat az orrod,ez a legkeményebb időszak,de az idő neked dolgozik.
Sziasztok!
Gratulálok az új nózisoknak és kitartás! :-)
Riri, Lizus mizujs? :-)
Gyógyulgat az enyim is, még van benne varrat ahogy Ririnek is.... remélem kijön gond nélkül!
Még mindíg hangosan szuszogok és nem jön rendesen a legvegő :(
Szia Viki!
Na ugye, hogy nem volt miért izgulnod?! :) Gratulálok az új nózidhoz, jól illik az arcodhoz.:-) Gondoltam ám rád munka közben..:D Még tényleg duzzadt de pár hét és sokkal jobban fog látszódni szemből is a változás.:D
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?