Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
Olyan nagy bátorság és kitartás kell ahhoz, hogy az ember neki vágjon egy ilyen műtétnek. Az arca közepéről van szó. Nekem borzalmas volt az orrom, de tuti leosztanám, aki kigúnyol. Hogy merészeli bárki is bántani a másik embert?! Nekünk ilyen lett valamiért, nem tehetünk róla, és aki eldönti és véghez viszi, az előtt le a kalappal. Mellette még kockáztat is, hiszen minden műtét, hatalmas kockázattal jár. De belevág, ez hatalmas erőt és kitartást igényel. Akik belevágnak, azokban ez megvan. Megérdemlik, hogy olyanná váljanak, amit megálmodtak. Bocsánat a felháborodásomért. Nekem és sokunknak ott a gipszes feje, ami hát nem egy szépséges fotó. De azért tesszük fel, hogy másokon segítsünk. Aki ezzel visszaél, hát van róla egy véleményem. Úgyhogy csak bátran és jól átgondolva, amit a szívetek diktál. Én a fórumon lévőknek csak köszönhetek. Úgyhogy KÖSZI!!!! Bocsi hosszú lett. :)
Sajnos én is tudom milyen érzés mikor gúnyolódnak...
Sok erőt és türelmet kívánok neked, és nagyon szép orrot!!!! :))
06.13. RÖ konzi,06.19. VK
Műtét remélem utána azonnal!
Itt mind tudjuk miről beszélsz!
Egy barátom sokat viccelődött az orrommal, és amikor telefonon mondtam, hogy megműtettem, bepánikolt, "hogy pedig úgy szerette"...
Ez soha nem rólunk szól, ez a csúfolódó saját korlátja...és ő így is marad... :)
Szia!
Gipszlevétel nem fáj,óvatosan veszi le KT,akkor könnyebben lejön,ha már belefogyott az orr,ha duzzadtabb,akkor finom mozdulatokkal,de lejön,nem marad az orrodon.
Varratszedés sem fáj,ne izguljál.
Szolárium:négy hét,és először vizes törölközővel takarjad le,nehogy leégjen az orrod,főleg,ha a bőr vékony.Nem hallottam még olyat,hogy valakinek elégett volna,de ha megtörténik,akkor foltos maradhat utána a bőr,ezért kell vele vigyázni.
Kittike az ilyen emberek ostobák.Majd a sors visszavág nekik,kiegyenlíti idővel a gonoszságot.
Lesz neked olyan szép orrod,hogy mindegyik megirigyli,szóval fel a fejjel,győztesként fogsz kikerülni!!!
Kitartás!
Most már nem sokáig gúnyolódnak az orrodon!
Elég bátor voltam és Picicica,aki már 20 éve vár egy ilyen műtétre,annak olyan érzés,hogy végre eljött az én nagy napom,VÉGRE :-)
Én azért kértem a Dormicumot,hogy átaludjam a néni műtétjét és ne azzal foglalkozzak,hogy mikor jönnek már értem.Nem akartam,hogy lássák,türelmetlen vagyok.
De egyébként bátorítónak szuper a Dormicum,úgy,ahogy írod.
😂😂😂 ez jó.
Én is lebasztam a nővérkét hogy "most komolyan felébresztenek?" 😂
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?