Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Igen,teljesen normális.Nem egyformán dagad a két oldal,és az orvos egyik oldalról dolgozik,azt szokta jobban megviselni a műtét.
Még csak legyél türelmes,idővel rendeződni fog.Nagyon az elején vagy a gyógyulásnak.
Persze,hogy szabad volt.Gipszes időszak alatt is fürödtél,nem?
Gipszlevétel napján bent ültem a kádban és élveztem,hogy úgy moshatok hajat,hogy mehet az orromra is a víz.A tartótapaszokat nem zavarta,hihetetlenül jó érzés volt az a hajmosás :-)
Szia!
Holnap a TE nagy napod jön!Váljon valóra az álmod,szép orrot kívánok🍀
Szia!
Miért ne vállalnám föl?! Az enyém!Akinek nem tettszik az vagy "bemószeról"😂 vagy görgessen tovább...Én is boldogan raknám ki az orrom ha úgy lenne...Van akinek ez elsőre is megy-egyre többet látjuk...
Szia!
Sokáig én is így voltam vele...el fog múlnu az érzés-ne aggódj!😉
Szia!
Szép az orrod,de valóban szemből van benne aszimmetria,olyan,mintha az egyik fele duzzadtabb lenne az orrodnak,mint a másik.Ennek még alakulni kell,hogy egyforma legyen.Remélem,hogy fog is.A profil nem vészes,ezt szerintem csak mi vesszük észre,főleg,hogy felhívtad rá a figyelmet,egyébként én szépnek látom,persze mindig az számít,hogy te mennyire vagy vele kibékülve :-)
Köszönöm Ceccsillag! :) Élnék a lehetőséggel! Jelentkeztem is!
UI: A képeidet most nézem is CSODAszép lett az új orrod! :)
Sziasztok!
Köszönöm a szurkolást!
Frissítettem a naplóm,túléltem a műtétet! :)
Itt segítünk,de a döntés a TE kezedben lesz!
Szerintem az egészben ez a legnehezebb,mert utána az ember ezt csak saját magán kérheti számon.
A lényeg egyébként,hogy vannak olyan "játékfórumosok"/-tehát itt nem az orrplasztikára gondolok-akikkel napi szinten küldünk egymásnak akár 2-3-szor is jeleket.Mindenkinek azt küldöm,amit kér,egy idő után már rögzül,hogy ki melyiket szereti.De csak pár ember van,akiket annyira a szívembe zártam,hogy nekik minden nap megy az ölelős szív.Attól még a többieket is kedvelem,különben nem küldeném a jeleket nekik.
Ezt azért írtam le,hogy nehogy valaki magára vegye itt az orrplasztikán...
Küldtem ölelős szívet-ez nálam nagy szó,mert annak küldök,akit kedvelek,és még ezt is:💖💜💝
Kiengeszteltelek?
De,már nagyon is tartasz valahol,emlékszem,hogy milyen lázasan készültem az első konzira,az első találkozás az orvossal...
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?