Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Kicsit magamra vettem, mert én mindig csak kérdezősködöm meg nézelődöm, de nem tartok még sehol :(
De: 06.13.: RÖ konzi :) és ígérem én is rakok fel képeket majd!
Megérkeztem a klinikára,most már nagyon izgulok!
Szurkoljatok! :)
Sziasztok!
Kérlek írjatok Rezek doktorúrral kapcsolatos tapasztalatokat,szívesen bekukkantanék naplókba is😊
Az orr formája is változik. Nekem pl. kicsit máshogy állnak a régi napszemüvegeim, mert az orrnyereg formája is változott.
Van olyan szemüvegem, amit meg sem érzek, ha rajtam van, de van ami még most majdnem 7 hónaposan is nyomot hagy.
Még hónapokig duzzadt lehet, még ha nem is látszik nagyon.
Köszönöm Keki!
Szívesen fogodok bármit :)
szép estét!
Szia,üdv a fórumon!
Szívesen átküldöm neked a fontosabb dolgokat,hogy tudjál készülni a műtétre,priviben megy.
Sziasztok! Először is köszönöm, hogy van ez a fórum és Ti is, hisz nagyon sokat segítettetek már eddig nekem azzal, hogy soraitokat olvashattam. :)
Nekem most szerdán lesz a műtétem, és szeretném kérdezni, hogy van-e valamelyikőtöknek egy olyan naplója/blogja, ahol napról-napra dokumentálta a műtét utáni időszakot? Esetleg kérhetnék hozzáférést!
Nagyon köszönöm segítségeteket!! :)
Ez megnyugtató!
Nagyon köszönöm! Örülök,hogy jól vagy,Neked is gyors gyógyulást kívánok! :)
Nagyon-nagyon köszönöm! ❤❤❤
Izgulok már,de igazából még fel sem fogtam,hogy holnap lesz a NAGY NAP! :)
Sziasztok!
Én eddig csak megfigyelő voltam a csoportban mivel jövő nyárra tervezem a műtétet csak még kicsit fèlek.:) Eddig nagyon R.Ö. felé húzok, akit ő műtött tudna nekem írni,h mennyire elégedett vele,vagy esetleg megosztanátok tapasztalatokat vele kapcsolatban? :)
Nem fogok mindenkit beengedni a naplómba,nem hiába titkos .Azért mert írtál egy üzenetet ,HOgy nem lehet csatlakozni a naplódhoz? Ezért nem foglak beengedni.
És nem nem csak téged nem engedtelek be.Csak az marad a naplómban aki ugyanúgy beengedett a nózis naplójába engem is.
Van aki nem titkos naplós,van aki igen.
Ez személyes döntés.
Semmi más kérdést nem tettél fel,hogy mégis miert szeretnel csatlakozni.
Sok szerencsét a holnapi napra🍀Legyen olyan az orrod,amilyenre vágysz!
És ne izguljál,jó kezekben leszel :-)
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?