Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Ahhhhajhajah nem tudom h sírjak v nevessek.
Kozben meg csak remenykedem h Anyam (aki nem díjazza a műtét) bérelt fel Teged.. 😂
Engem eskuszom semmi nem visel meg, kivéve ha ilyen marad.😂 Mert pusztán az Orrsoveny meg orr kagyló problema miatt nem vagnek bele..
Jajj:/
Na ezert is hezitaltam a forumozason.. m időponttal a kezében Már Nem szivesen bizonytalanodik el az ember lanya.
Sajnalom h nalad igy alakult.
Az en korulmenyeim a da vincinel biztos h rosszabbak lesznek, de en alapvetően utalom a magankorhazakat meg a pénzért seggnyalo orvosokat. Legutobb ket éve rohogtek ki 17 ezer forintért h nincs nekem semmi bajom, mikozben üvöltöttem h strokeom van.. aztan 5 het korhazban kötöttem ki. Na mindi, ez nem is ide tartozik, ezt csak arra mondom h a kórház nalam biztos h nem a legjobb lesz, de nem banom ha jo munkat vegez rajtam.
Azt h nehez elérni, az elmúlt x evben en is tapasztalom. Persze nem csoda, 3 munkahellyel onkologias betegeket operáló orvosként meg ezt is megertem..
Viszont te az eredménnyel sem vag megelégedve, ami nem tul
Biztato. En leginkabb persze ettol tartok, a tobbi körülmény annyira nem szamit m az csak ideiglenes, de az orrom itt marad eletem végéig.
Sajnos mivel hozott anyagból dolgoznak, senki nem tudja garantálni az eredményt. Ettol is ennyire nehez ebbe belevágni.
Sajnos nekem mind a davincivel mind pedig az orvossal negativ tapasztalatom van. Lehet en vagyok unszimpatikus az doktor urnak, nem tudom. A kapcsolat tartas mind emailen mind szemelyesen nagyon nehezkesen ment. Nekem is kombinalt mutetem volt orrsoveny ferdülessel.A tervhez amit emailban atküldött hasonlo sem lett az orrom. A mutet elönye, most jobban kapok levegot es az orrcsucsom valamivel szebb, vagy szebbnek akarom latni. A mutet utan ram sem nezett!!! es a varrat kiszedesenel azt mondta kontroll vizsgalatra sincs szükseg (itt azert megallt mar az agyam).
Kivanom szivemböl nalad minden maskepp legyen mind a banasmod, mind az eredmeny!
Szemelyes tapasztalatom eddig ami van, az csakis pozitív. 9honapos korom ota része az életemnek a fül-, orr- gégészet..🙈 De igy mint o, meg senki nem nyúlt a fulemhez. 34 éve osszerandulok ha a fulemre néz az orvos, m annyira faj mindog amit művelnek vele, de amikor a dr ur csinalta, konkretan megkerdeztem a vegen h kesz is van, m nem h nem fajt, se szinte alig ereztem.
A pajzsmirigyemben is van egy gob, amit ki kell majd idővel operálni, 99% h azt is vele fogom megcsinaltatni.
Nagyon max 3 hetet terveznek kihagyni. Mar egy héttel nagyon érezhető a visszaesés sajna.
Ha csak annyi lenne a baj h faj v nyom v iLyesmi, azt elviselnem, de gondolom nem tesz jot neki ha beduzzad. A fajdalomtol meg a látványtól nem felek, csak rosszat azert persze nem azeretnek neki tenni es hat gondolom az erőlködés okozta vernyomas emelkedés nem a legjobb dolog, amire egy orr vagyhat.😂😂
Nem irtad h neked milyen lett.. kezdek aggodni..😂
Nekem alapból orrsovenyferdulest csinal, meg az egyik orrkagylom bele v nőve a masikba v mi.. a plasztika reszet meg nem egyeztettük h pontosan mi lesz, de lesz.
Csinalok kepeket majd.
En nagyon régóta probalok mar bejutni hozza, csak soha nem ertem el telefonon.
Az egesz műtét dolog meg 19 evesen jott, amikor a Tizedes dr a pécsi honvéd korhazban levett ket anya jegyet az arcomrol, a varratszedesnel bent volt K.T. es o mar akkor mondta h megcsinalna az orraovenyferdulesem m latja h van es akkor mar finomitana is rajta. Da vinci akkor meg nem is volt, igy tudtak elérhetobb áron dolgozni m a kórháztól béreltek a mutot..
Ha azt mondta az asszisztens,hogy ne használjad,akkor ne.Tüsszögés nem csak az allergiától lehet,irritálhatja az orrot a sok varrat,legalább ilyenkor távozik jó adag trutyi,ennyi előnye van.Orrfolyás:ilyenkor jó az orrszívó-porszívó.
De most már úgyis jön a gipszlevételed,addig már kibírod allergiára való orrspray nélkül.
Egyébként nálam lehetett használni,én egész évben használom és szedem az allergiagyógyszert.Amikor engem operált KT,még nem volt használatban az orrszívó-porszívó /sajnos/ és nekem folyamatosan folyt az allergiás nátha miatt.
Ket éve megrepedt a nyaki arteriam, azota biztos h nem engednek olyan szinten erőlködni, mint egy szülés..ezert mondta az orvos h innentől már csak császár.
Majd irok en is naplót, aztan beszamolok hogy sikerul visszatérni az edzeshez.
Sok sikert neked! :)
Szia! Szerintem pécsi, de igen Ő. :)
"K.T." (Ahogy itt hivjak :)) nezte az orromat kb 15 evvel ezelott, akkor meg is csinalta volna meg 150 ezer forintból, de egyetemistaként nem volt erre keret. Aztan hallottam rola hideget is, kozben ajánlottak Járait, aki azota rengeteg ismerősömet műtött, igy vegul nala kötöttem ki.
ezekszerint Teged is o műt? V mar tul vagy rajta?
Szia Januska!
Teged is a szekszardi dr. Jarai Tamas fog muteni?
Köszönöm! :)
A Coldastop-ot most fogom először kipróbálni,majd meglátjuk.
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?