Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Erről az orrtisztítás jut eszembe,én azt csináltam ilyen sűrűn,mert akkor még nem volt lehetőség az orrszívó-porszívóra.Most már van.Nekem nagy segítség lett volna,mert az allergiás nátha miatt is tele volt az orrom.
Coldastop nagyon jó!
Jól van,megvagy,már otthon :-)
Amit leírsz ahhoz lehet hasonlítani,sőt tulajdonképpen az is,mint amikor a tengervizes oldattal-ami szintén sós-befújunk az orrba,a felesleges vissza kifolyik,ami meg bent marad,oldja a trutyit.
És bevált nálad,kijön a trutyi ezzel a technikával?
Zart mutetem volt es ugy layszik nem sikerult leszedni tokeketesre elsore. Eleg ovatosan kezelre az orrom az en orvosom :) :-D
Ugyhogy nem a duzzanat vegett lett a pukli hanem ott maradt egy kissebb ami, ahogy apadt az orrom elotunt a pukli.
De hala Istennek mar orvosolta a dolgokat es 5 honapos multam 😊😊 egyenlore még mindig szep :-D
Nagyon köszi, hogy válaszoltál! És azt is, hogy felvállaltad a történted. Szívből kívánom, hogy oldódjon meg a horpadás dolog és sikerüljön rendezni a dolgokat KT-val. Én miattad teljesen máshogy állok hozzá az orovs választáshoz és magához a műtéthez is!!
Én depis (még) nem vagyok, de lassan nem telik el nap úgy, hogy ne jutna eszembe a műtét vagy a csúnya orrom. "Hásitennek" szemüveggel el tudom rejteni a puklimat, de ha ez nem lenne, szerintem már megőrültem volna :D
Szia!
Én rövid leszek🙄😀..utáltam az orromat amúgy-de nekem orrsövényferdülésem is volt amitől fél éve már nem kaptam levegőt az egyik oldalon.Depis nem voltam az orrom miatt azért-ez fontos!És igen...nagyon megváltozott az életem!Minden tükör és kirakat elött libegtem-az utcán mintha emelt fővel jàrtam volna /hiàba csak én tudtam hogy "szebb lettem" /😎 Elkeztem sapkákat hordani..azóta levágattam a hosszú hajam-rövidre ami még életemben nem volt-és azóta föl van csattozva a hajam az arcom miatt😀 Mindenki odáig volt meg vissza hogy milyen szép lettem de nem mű.A karakteres orromból csajos-kicsit cicàs lett..Ezen én nem agyaltam hogy mi lesz utàna-mi van ha nem tettszik stb...Èn csak + visszajelzést kaptam mindenkitől!
Igen-volt.
Bizony,sosem tudhatjuk,hogy ki van egy nicknév mögött.
Jók a képeid olyan szempontból,hogy csak annyit mutat,amennyit kell.Se többet,se kevesebbet.
Azon gondolkodom mit kezdhet valaki a fotóimmal. Párkereső oldalra nem fogja felrakni az biztos. A kórháznak felajánlom ingyen, kirakhatják a honlapra. Én leszek a reklámarc. Vagyis orr.
Volt már visszaélés ilyesmivel?
Az már viszont nekem is eszembe jutott amikor ismeretlen emberekkel leveleztem, hogy lehet épp az orvosom kérdezősködik .
Szia!
Igen-szerinte van ilyen...
Egy kis témaváltás.. :)
Azoktól kérdezném, akik 100%-ban elégedettek és imádják az "új" orrukat( bízva es sikeres műtétben, bár a mostanában olvasottak után kezdek aggódni): pszichésen mennyire volt "megterhelő" megbarátkozni a megváltozott, új külsőtökkel? Mennyire viseltétek nehezen a változást? Mennyi idő után tudtatok azonosulni a szépséges orrotokkal ? :) Lehet, hogy buta kérdéseknek tűnnek, de a pozitív stressz is stressz az ember számára, pláne egy ilyen műtét után a sok kellemetlenséggel.. Meséljetek kérlek, hogyan éltétek meg Ti, a környezetetek, a párotok (aki esetemben így lát a "legszebbnek")? Volt olyan a gyógyulási időszakban, hogy nem tetszett a végeredmény?
Nekem a tipikus eltérésem van, pukli+logó orrcsúcs. :( ami széles mosolynál válik csak igazán csúnyává...Nyugalmi állapotban szemből elfogadható. Sokszor gondolkozom rajta, hogy a szemből képem, amit nap mint nap látok a tükörben/fotókon, mennyit fog vajon változni, főleg mosolygásnál? Fog-e tetszeni? Tudom, hogy szemből tervet nem készítenek, de mégis foglalkoztat a dolog - sokkal jobban a profilnál.
Ezzel az orral nem akarom leélni az életem és tudom, hogy kb. csak jobbat tudna csinálni RÖ/KT a mostaninál :D. Eldöntöttem már, hogy szeretném a műtétet(jövő nyárra tervezem), de szeretnék rá - amennyire lehet - lélekben is felkészülni. Köszönöm Mindenkinek, aki beengedett eddig a naplójába, és megosztotta a pozitív/negatív élményét. Minden további befogadást szívesen veszek.
Ezer éve olvaslak Titeket, egy kis kihagyás után a hetekben regisztráltam és tértem vissza. Megdöbbenve tapasztaltam, hogy már nem egyöntetűen pozitívak KT-ról és a munkájáról a vélemények.
Eddig nálam csak Ő jöhetett szóba, úgy voltam vele, hogy nem is feltétlenül megyek el máshoz. Továbbra is jó orvosnak tartom, de ezek után mindenképp elmegyek RÖ-höz is, - és ahogy Keki is ajánlotta - személyes vélemyény alapján fogok dönteni.
Ha valaki elküldené Rezek doktor eléthetőségét és a konzival egybekötött tervezés árát, az szintén nagyon megköszönném.
Csak tanulságképpen írom le:múltkor kaptam egy privit,amiben arra kért egy illető,hogy annyira kiváncsi egy illető orrára,de titkos naplóban van a kép,az illető nem volt fent már napok óta.Viszont látja,hogy én bent vagyok a naplóban.Mentsem le neki a képet és küldjem át.
Ilyen még nem volt az évek alatt,úgy ledöbbentem!
Aztán válaszoltam neki,hogy majd ha az illető feljön a fórumra,akkor kérjen engedélyt a naplóhoz és ha kap,látja az eredményt,ha nem kap,nem fogja látni.Ennyi.
Ez talán három hete történt...most néztem meg,már töröltette magát!!!
Szóval óvatosak legyetek,hogy kit engedtek a naplótokba,nézzétek meg,hogy mióta van fent,ha tegyük fel már akár 2 éve,akkor megtörtént-e már a műtétje,ha nem,miért nem,mégis mindenhová jelentkezik,ha frissen regisztrált,ő adja-e cserébe a saját arcát,stb...
Nekem először nagyon sok képen fent volt,és nem véletlenül szedtem le...
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?