Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Úristen! Ne ilyet még nem csináltam.Eddig 3 műtétem volt.(ebből egy gyerekkorban) és nem mondták,hogy bármi gázosat is csináltam volna(ettől még persze én is szerelmet valhattam Alejandronak vagy mittudomén:D)Nagyon pipa lehettél valamiért.
:-D Jaj ne mondd:-) :-)))) Mondjuk valószínüleg én is ezt fogom kérni,hogy ne legyen ott,de mondjuk jó lenne ha elkíséren és utána hazazavarnám.
En pont ugyanigy vagyok :) amint meglesz a terv,rakok fel kepet.
Nekem sincs se fotom, se naplom... Mivel meg nem voltam konzultacion, igy tok feleslegesnek erzek barmit is feltenni. Viszont nagyon orulok h ket kivetellel szinte mindenki beengedett es maximalisan segitokesz volt. Sokat jelentett es segitett eldonteni h kihez fogok menni. Szoval nem mindenki rossz szandekkal jelentkezik :-) de mondjuk azt meg mindig nem ertem h ki -mivel tudna visszaelni?
en 5. hetben mentem csak .
Sziasztok! 24-én volt a műtétem Rezeknél, akit érdekel holnap elkezdem összerakni a naplót a tapasztalatokról:) Eddig sajnos nem volt túl sok energiám hozzá, engem nagyon legyengített a műtét, még mindig úgy mozgok, mint egy nyugdíjas :D
Letakarva szerintem is lehet, nekem most volt fél éves kontroll, és még most is azt mondta a doki, hogy figyeljek, ne égjen le.
Bár két hónapja voltam csak egyszer, meg is kapott rendesen, de szerencsére nem lett semmi. Nem vagyok nagy szolis évente 4-5x megyek de néha befigyel egy kis pirulás :D
A szolárium kérdésre én is kíváncsi vagyok :)
Szolárium kérdés: 2 hetes múltam, az orvos aztmondta ha a fejem letakarom úgy lehet.. Szerintetek?
Sziasztok!
A gipszlevétel illetve a varratszedés mennyire fájdalmas,kellemetlen?
Sok videót néztem illetve olvastam,de inkább itteni tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Illetve,akit K.T. műtött,ő veszi le a gipszet,varratokat vagy az asszisztense?
Én nagyon ritkán nézem a saját naplom . Sajnos nem küld értesítést , ha valaki jelentkezik . Én sem vitázni akarok , csak ilyen esetben egyszerűbb írni a másiknak :)
5 hetes az orrom ,de még mindig nem vettem észre változást (kivéve hogy a cimpáim már nem kő kemények hanem elpuhultak ,gondolom lement a duzzanat )
fejben kezdem hozzászoktatni magam a gondolathoz hogy nálam nem lesz változás ez van. néha viszont nagyonnn reménykedek.
ja és még mindig nem apad duzzad este-reggel sem
pedig elég rég jelentkeztem és fél órája igazoltad vissza. de nem vitát szerettem volna ezzel szitani. részemröl a téma lezárva. :) és ha gondolod szivesen látlak, most már fear a dolog.
Szia! Látom engem kiraktál, egyébként én nem láttam , hogy te jelentkeztél! 😂
persze igazad van végülis, mindenki maga tudja. Én is beengedtem, csak nálam kiborult a bili, mikor olyanok nem igazoltak vissza akiknek szintén van naplójuk, és ök az enyémet olvassák. nem vagyunk egyformák, ez az én döntésem volt, nem követentő példa. Csupán vélemény. :)
Mikor regisztráltam az oldalra,se naplóm,se fotóm nem volt. Mégis beengedett szinte mindenki a naplójába,akihez jelentkeztem. Köszönöm ezúton is a bizalmat!
Ha nincs képed,se fotód,az nem jelenti azt,hogy rossz valaki. De IGAZAD VAN,meg kell gondolni,hogy kit engedünk be,mert sajnos soha nem lehet tudni.
Nagyon gondoljátok meg kit engedtek be a naplótokba. pl. én beengedtem olyat is akinek se fotója se naplója. Na őket töröltem. De! Vannak a rosszabb fajták is, akik olvasták az én naplóm de nekem az övékhez jogot nem adtak, azzal már nem tisztelnek meg. Na őket is töröltem.
Kozmetikushoz nyomkodni hány hónap után lehet menni?
Engem kitett a férjem a klinikán és hazaküldtem.Én jobb szeretek ilyen helyzetekben egyedül lenni.Elsőből második lettem-egy nénit magam elé engedtem,problémás volt nála az altatás az eredményei miatt-de kértem Dormicumot és átaludtam a műtétjét.Pont akkor ébredtem fel,amikor jöttek értem☺
Nekem mindenképp ott kellett lennie a paromnak, mert volt már egy műtétem, ahol
Ébredés után elküldtem minden orvost és nővért melegebb éghajlatra 😄 Az egyik nővért meg is akartam verni Félkómasan ( hozzáteszem egy nagyon nyugodt lelek vagyok ) Bár ezt egyébként jeleztem az altatóorvosnak , mondta , hog gyakran előforduló dolog az agresszív magatartás ébredés után ... most viszont műtét után énekeltem az "arrivedercsi amoret" 😂
Engem a párom kísért,várt rám,míg műtenek,majd este 8-ig ott maradt velem (délután 4-kor hoztak ki a műtőből).
Nekem jó volt,hogy ott volt,többször tudott inni adni,beszélt hozzám. Az ápoló is megtette volna,de a saját hozzátartozó teljesen más.
Attól függ mikor kerülsz sorra. Meg ha úgy érzed, jó ha van ott valaki amíg várakozol akkor biztos lehet. A műtét közben meg után, lehet kicsit unalmas lenne a kísérőnek.
Én sem vittem senkit :) Délben kitettek a ház előtt másnap jöttek értem :)
Vittem magammal könyvet meg zenét, meg volt TV a szobában azzal el lehet lenni amíg nem kerül rád a sor. Sőt én miután kaptam két bogyót szépen be is aludtam :)
A műtét nekem későn kezdődött majdnem este 10 volt mire kijöttem, szóval értelme sem lett volna, hogy maradjon velem valaki. utólag észleltem, hogy 10:30kkor küldtem a páromnak egy üzenetet. (Nem sok értelmes volt benne) Reggel meg ébredtem fél 8körül. Reggeliztem, jött a vizit, utána még az otthoni teendőket ismertették, 10körül meg mentem is haza.
Én inkább azt kértem, hogy otthonról szurkoljanak! Egyrészt mert hosszú, másrészt meg mert az ébredéses állapotomban esetleg feleslegesen sokat kotyogtam volna el Russel Crowe iránt érzett gondolataimról... ;)
Lehet,hogy hülye kérdés,de felteszem:a műtétkor nektek ottvolt családtag/barát stb.Vagy tök értelmetlen ott várnia mert nem tudni milyen hosszú a műtét.
Huuuu nagyon szépen köszönjük ezt a részletes beszámolót. Nagyon sokat segítettél az orvos választás előtt állóknak. :)
Ez tök jó hogy így elmentél mindenkihez és segítesz ezzel másokat!Ha újra kezdeném én sem csinálnám máshogy!🤗
Furcsa-igen..bekeményedik az orrcsúcs még mindig.Vége lehetne már ennek...😂
Írjál neki. Áprilisban felnézett, hátha kap az emailjeire értesítést :)
A régebbi "motorosokat" kérdezem, hogy tud-e valaki valamit Kolika nevű fórumozóról? Tavaly júliusban volt a műtéte R.Ö.-nél. Vastag bőrrel ugyanazt mondta neki K.T., mint nekem. Rezek mondott rá megoldást, ahogy itt olvasható a tavalyi írásából, ezért őt választotta. A műtét után közvetlenül írt még ide, de utána eltünt. Az eredményről nem számolt be. Valaki tudja esetleg, hogy hogy sikerült neki? Esetleg volt naplója tavaly? Szépen megoldotta vajon a doktor úr a vastag bőrrel a műtétet? Azt írta itt, hogy a bőrből is kivág egy kicsit...
További ajánlott fórumok: