Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia!
Várjál még ezzel,nagyon frissen műtött az orrod,valószínűleg nem egyformán duzzad,azért látod ilyennek.Még hónapokig ilyen lehet,szóval sok türelemre lesz szükség.
Utána már rendeződnie kell.Ne izguljál fölöslegesen,nem kell.
Szia!
Én a barátnőmet kértem meg ...de mire lepakoltam Anyukàm is ott volt /direkt mondtam hogy maradjon otthon!/.Azt mondta hogy inkább ne látott volna..soha nem felejti el azt a "képet" amikor tehetetlenül elernyedve csak úgy voltam...Anyaként gondolom máshogy éli meg az ember...De ahogy fölkeltem elmentek haza...
Szia!
Az enyém még mindig dagad...lassan 9 hónapos...kitartás!
Szia!
Igen.
Ha nem bírja az orrod,jelezni fog,húzódik,zsibbad.Én 8 hónapig-nem írtam el az időt-nem tudtam futni,olyan érzés volt,mintha le akarna szakadni az orrom.Aztán egyik napról a másikra elmúlt ez az érzés,és akkor kezdtem futni.
Előbb szerettem volna már,de úgy még sem lehetett,hogy "tartom" a kezemmel az orromat :-)
De ez a ritkábbik,a többségnek bírja az orra.
Jó kocogást!
Szia!
Jó konzit!
Szia! Gondolom császár utan nem konnyu visszatérni a mozgashoz.. reményeim szerint egyszer majd ezt is megtudom milyen. Csak császárral szulhetek, de meg nincs poronty a láthatáron..
Az orrnal annyiból mas egy kicsit h itt nem is annyira a hegre kell figyelni, hanem arra h nagy nyomás ne keletkezzen a fejben.. ami sulyzos edzesnel szinte elképzelhetetlen..
Koszi a válaszod, es jo edzest ha mar megy. 💪🏽 :)
Versenyfelkeszulesbe ugy terveztem h ket het, de persze sejtettem h ez meg akkor is bukta, ha minden siman megy a műtét során.🙈
A legtöbb infom eddig az volt h harom het utan el lehet kezdeni kardio mozgásokat, de en pont egyaltalan nem kardiozom, sajnos alig varom h súlyt emelhessek.😂
De persze nem örültem meg teljesen, nem szeretnek barmit is a műtét rovására csinalni, meg az egészségem rovására sem. Koszonom a válaszod! :)
Bárcsak mar ott tartanék h ezen hezitaljak a gyakorlatban.. de meg csak elmelkedem rola..:)
Szia :-)
Négy hét,először valami könnyebbel kezdjél,szóval ne ilyen súlyzós edzéssel.Ha bírja az orrod,nem húzódik,zsibbad,nem érzed azt,hogy le akar szakadni,akkor mehet.Maximum bedagad.
Ha nagyon nem bírja az orr,akkor jelezni fog.
Sziasztok! :)
Évek ota rendszeresen visszatérek ide a fórumra, mert dédelgetett almom volt egy orr műtét.., ami június 26-an Járai drurnak hala valósággá is válik.
Van köztetek olyan, aki sportolo v keményen edz? NagYon szeretnem tudni mik a valós tapasztalatok arrol h mennyi Iso utan lehet visszatérni az edzeshez. Olavast mar olyat is h ket het, de olyat is h harom honap...:/
Koszonom az eddig leírtakat is, be vagyok azert sz@rva egy kicsit, ugyh jo itt olvasgatni Titeket! ❤
Szep napot mindenkinek!
J
Számomra a legfontosabb az volt, hogy teljesen természetes legyen, ahogy írtam "én" maradhassak.
Valóban a technika nem mindegy, mert igaz,hogy így is volt/van sárgaság, de ahhoz képest hogy szétszedte, mennyit kellett dolgoznia az orrommal....szerintem ennyi belefér! :)
Ez a fontos,hogy hatalmas a változás,de mégis annyira maradt a természetességnél,hogy attól még "te" maradtál.
Gondolom,hogy volt vele elég munka,nem mindegy,hogy milyen a kiindulási alap.És ahogy néztelek,egy kissé vagy sárga,ennyit számít,hogy a technikájával,amit használ,megkíméli a pácienst,a műtéti folyamat,beavatkozás kíméletes.
Nagyon köszönöm! 💓
Egyszerűen hatalmas a változás,mégis "én"maradtam!
K.T. kiváló munkát végzett,pedig elmondása szerint megdolgoztatta az orrom,mert nehéz műtét volt.
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?