Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Orrplasztika tapasztalatok fórum

Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)

19499. Xy1234xy (válaszként erre: 19496. - J.Hajni)
2017. jún. 1. 19:37
Van ilyen feltöltés is?Aztaaa😎😂 Én is olyan karikás vagyok /rengeteget melózom/ ahogy èn szoktam mondani:úgy nézek ki mint egy bernáthegyi,arcom közepéig ér lassan a karika...🙄🙃🙈😁
19498. Xy1234xy (válaszként erre: 19483. - Bitterend)
2017. jún. 1. 19:35

Szia!

Én most voltam 9 hónapos..dagad-feszül még mindig-én is szipogok /ha vígasztal/😂 Hát..én így is azt mondom plasztikáztasson akinek van pénze-ideje/majd elmúlik/...Èn is "nyavajogtam " itt annó...de még mennyit!Csomó dolgot itt kérdeztem..mit-hogy-normàlis stb...Tehát ne aggódj😉

19497. Xy1234xy (válaszként erre: 19495. - J.Hajni)
2017. jún. 1. 19:27

Szia!

Fél év után..ki tudja..én felhívnàm K.T a helyedben...

19496. J.Hajni (válaszként erre: 19461. - Vanillabbaba)
2017. jún. 1. 18:17

Szia!

Ahogy keki is írta nekem sokat segített a golyós szemkörnyékápoló, de ha friss vagy még, akkor az nem fog segíteni. Nekem volt kb két hónap, mikor non-stop katasztrófálisan néztem ki, minden túlzás nélkül.

Mint aki sírt és mellé nem aludt egy hete. Tényleg szörnyű volt.

Most kicsit javult a helyzet de még mindig nem állt vissza teljesen.

Kérdeztem kt-t hogy ez mitől van, ő a műtét utáni szem alatti duzzanatot okolja plusz alkat kérdés, de azt mondta idővel el tűnik. (eléggé idővel :D)

Nekem őszintén szólva már minden önbizalmam lerombolta ez a szörnyen karikás szem, így nem tudok boldog lenni az új orrommal mert a szemem teljesen elrontja az arcom. Ezért úgy döntöttem hogy szeptemberben feltöltetem.

Kitartást.

(ja és nekem még mellé szörnyen érzékeny is volt a szemem, folyamatosan könnyezett, se a fényt se a monitort nem bírta, szemcsepp nem csinált semmit)

19495. J.Hajni
2017. jún. 1. 18:10

Sziasztok!

Megfáztam a napokban, és most az orrom belseje nagyon be van dagadva és ki se tudom fújni az orrom, mikor fülpiszkálóval próbálom tisztítani rendesen fáj, ilyen még nem volt velem pedig fél éves az orrom. Szerintetek ez normális?

19494. Kismacsek82 (válaszként erre: 19493. - Jankuska)
2017. jún. 1. 16:05
Ne aggódj előre feleslegesen. Pl en is egyik ismommel akivel reg nem taliztam kiderult hogy elottem 2honapoal mutotte KT. Olyan szep az orra....tehat kar idegeskedni...vannak akiknek nem ugy sikerul vannak akiknek tok szepre sikerul....de ez a kockazat minden dokinal megvan.
19493. Jankuska (válaszként erre: 19477. - Bitterend)
2017. jún. 1. 15:26
En meg nem sajat tapasztalatból mondom persze, de ket het meg annyira keves. Van aki rogton latja h jo lett de sztem meg ket het utan mindnekinek alakul majd. En pont attol is tartok h mi van ha gipsz levétel utan rogton tetszik... m akkor az azt jelenti h par het mulva nem fog hiszen meg alakul...
19492. Jankuska (válaszként erre: 19476. - Lettim)
2017. jún. 1. 15:22

Úgy besz@rtam hirtelen h az osszes ismerosom re rairtam akit o műtött es mindenki elégedett. Van köztük orros, de meg fül műtött is.

Nagyon bizom benne h neked is meg fog alakulni. Mast ugyse lehet tenni, csak drukkolni.:)

19491. Szandríta (válaszként erre: 19482. - Bitterend)
2017. jún. 1. 15:22

Én pedig azt láttam,hogy rajtam kívül tudtok nevetni,én pedig nem tudok...Nekem nagyon húzódik,kellemetlen,ha nagyobbra nyitom a számat! 😂

Ez az amit nehezen viselek,hogy nem tudok nevetni,a többi csak pici kellemetlenség,idővel jobb lesz,illetve a vágyam már teljesült,nincs soha többé puklis orr! 😊

19490. keki70 (válaszként erre: 19474. - Jankuska)
2017. jún. 1. 15:17
Van,akinél látszik,van,akinek mindenképpen kell az egy év,sőt akinél vastag a bőr,másfél évvel számolhat.
19489. keki70 (válaszként erre: 19476. - Lettim)
2017. jún. 1. 15:15
Így van,maradjanak a pozitív gondolatok,jó hozzáállás.A másik dolog,hogy az orrcsúcs gyógyul a leglassabban,fél évet minimum számoljál.Utána látni leginkább a változást.A keménység meg elhúzódhat nagyon,nálam több,mint egy évig tartott.
19488. Szandríta (válaszként erre: 19471. - 39939c1f58)
2017. jún. 1. 15:13
Sok szerencsét kívánok holnapra! :)
19487. keki70 (válaszként erre: 19468. - Vanillabbaba)
2017. jún. 1. 15:13

Ezt Hajnika írta,próbáljad meg,ha neki bevált,neked is jó lehet :-)

"Minden nap este és reggel "átmasszíroztam" a szemem alatt", amire tökéletesen alkalmas a szinte minden márkából kapható golyós szemkörnyék ápoló. És azóta szembetűnő a változás! :)

Gondoltam hátha segít másnak is."

19486. keki70 (válaszként erre: 19477. - Bitterend)
2017. jún. 1. 15:09

Szia!

A gipsz az csak gipsz,amíg rajta van az orron nem látszik,hogy milyen forma bújik meg alatta.

A feladata,hogy összetartsa az orrot,annak minden megmozgatott darabját.

Ha te már látod,hogy a vége egy minimálisat keskenyebb,és még csak két hetes az orrod,már az is valami.

Fog még változni,adj neki időt!

19485. keki70 (válaszként erre: 19467. - Elszánt)
2017. jún. 1. 15:04

Szia!

Tényleg nem egyforma a két oldal,de ilyenkor emiatt nem kell aggódni,még hónapok után is előfordul,alakulni fog.

Profilból is látszik,hogy nagyon duzzadt az orrod,a szövetek között sok a nyirokfolyadék,felszívódik idővel és reméljük,hogy megoldódik a problémád.Csak tudod,kitartás!Azért ahogy szétcincálják az ember orrát nem csoda,ha kell neki az egy év gyógyulási folyamat.

19484. keki70 (válaszként erre: 19471. - 39939c1f58)
2017. jún. 1. 14:53
Picicica sok szerencsét neked holnapra,milyen gyorsan eljött a TE nagy napod is!Váljon valóra az álmod!🍀
19483. bitterend (válaszként erre: 19481. - Elszánt)
2017. jún. 1. 14:49

Köszi neked is!

Egy dolgot, mondjuk, hozza kell tennem, hogy a minike valtozas, amit latok nagyon szimmetrikus. Nekem egyertelmüen asszimetrikus volt az orrom es szerintem most vhogy nem latom annak. Na mindegy, kivarom a 3 honapot, aztan majd meglatjuk.

Ti egyebkent mire szamitottatok? Ugy ertem, en nem is gondoltam bele, mennyi aprosagra figyelni kell majd egy ilyen mütet utan: ne hajolj, ne emelj, nelogasd az orrod (szamomra ez a legidegesitöbb), ne üsd be, ...stb. Amiota belevagtam, esküszöm, teljesen mashogy nezek arra, aki egy csomot plasztikaztat magan. Szoval, nem egy leanyalom! Föleg akienek mondjuk 7 honapig panaszai vannak...durva!

19482. bitterend (válaszként erre: 19480. - Szandríta)
2017. jún. 1. 14:43

Köszi a biztatast! Meg azert nem adtam fel, a remeny hal meg utoljara.

Akkor te nagyon jol tartod magad, mert pont azt figyeltem, hogy akik meg rajtam kivül vartak, nem szipogtatok...kezdem elszegyellni magam, mert tuti nekem volt a legkisebb beavatkozas, aztan össze-vissza szuszogtam :D

19481. Elszánt (válaszként erre: 19477. - Bitterend)
2017. jún. 1. 14:38
Szia. Itt többen írjak a 3-4 hónapot. Biztos, hogy akkor látjuk meg igazán milyen lesz! Ki kell tartanunk! Tuti szép lesz!
19480. Szandríta (válaszként erre: 19477. - Bitterend)
2017. jún. 1. 14:33

Szia!

Nekem is múlt héten hétfőn volt a műtétem,akkor biztosan találkoztunk gipszlevételkor is.

Sajnálom,hogy nem úgy sikerült a műtét,ahogy szeretted volna. Én azt mondom,hogy ne keseredj el,mert még nagyon duzzadt (saját tapasztalat). Én imádom az új nózim ìgy is (nekem puklit operált). Türelem játék. Nekem is sokszor bedugul,javarészt a számon veszem a levegőt.

Kitartás! 😊

19479. Elszánt (válaszként erre: 19475. - Janky80)
2017. jún. 1. 14:31
Köszönöm a válaszodat! Nagyon bizom, hogy rendben lesz! Ugy kell lennie!
19478. Elszánt (válaszként erre: 19471. - 39939c1f58)
2017. jún. 1. 14:27
Szia. Akkor te leszel akit a konzi előtt műtenek! Nagyon fogok neked szorítani! 11.20 ra megyek. De szólt hogy műt tehat lehet csúszik! Kívánom hogy válljon valóra az álmod!
19477. bitterend
2017. jún. 1. 14:09

Sziasztok!

Engem mult hetfön mütött KT. Az asszisztensnö orrat is ö csinalta, aki felkiseri a pacienseket a szobakhoz. Amikor mondta, hogy az övet is ö csinalta, nagyon megnyugodtam, mert szerintem marha szep orra volt - ilyet is csak egy orrforumon olvas az ember :D -. A mütet napjan megdöbbenöten kedves volt a doki, de mondanom se kell, hogy gipszlevetelkor hozta a regi formajat.

Nekem igazabol kicsit krumpli orrom volt es abbol akartam szepet/szebbet. Mütet utam azt mondta szep vekony lett. Hat amikor gipszlevetelkor kijöttem, az öcsem, aki elkisert köpni-nyelni nem tudott, mert kb. semmi különbseg nem latszik a regi es uj orrom között. En ugyan latom, hogy a vege egy minimalisat kesekenyebb, de ha komolyan ennyi valtozasert fizettem 800 rugot es azert a szabadsag meg a többi velejaro entyempentyem, ami rohadt kellemetlen, föleg, hogy nekem semmi bajom nem volt a levegövetellel, most meg kb. megfulladok...akkor felvagom az ereimet. Probalom ugyan nem mutatni senkinek, hogy banom, hogy belevagtam, mert a környezetemben mindenki le akart beszelni rola, de azert mindenesetre elkeseritö.

Tudom, hogy meg nincs egeszen 2 hetes, de en nagyon el vagyok keseredve :(

Arra kivanyi lennek, hogy a gipsz formaja mennyire adja vissza a mütet soran kialakitott orrot, mert a gipsz alakja vmivel jobban nezett ki,mint az orrom, de mindenestre örülök, hogy nem mondtam el szinte senkinek a mütetem, mert most mindenki rajtam röhögne - mint altalanos emberi reakcio-, hogy sok hüho semmiert :(

19476. lettim
2017. jún. 1. 12:53
Igen aggodtam, mert amikor meg rajta volt a gipsz, akkor is lathato volt az orrcsucs egy resze es nem tetszett. Kesobbiekben sem sokat valtozott, igaz kicsit apadt. Annak ellenere, hogy ö nem tartotta szüksegesnek a kontroll vizsgaltot egy honapja voltam nala, azt mondta meg kemeny az orrom es meg valtozni fog. Most minden pozitiv gondolatommal ebben remenykedek.
19475. Janky80 (válaszként erre: 19467. - Elszánt)
2017. jún. 1. 12:45

A 7 hét meg nagyon az eleje :) én azt figyeltem meg, hogy a fénykép egyébként is nagyon felnagyítja ezeket a szimmetria dolgokat. Nekem is volt az elején olyan, hogy a tükörben én nem is láttam, aztán a fotón meg igen. Még van egy kis idő, hogy az igazi nagy változás jöjjön. Nekem 3-4 hónap volt a választó.

Lehet az orrodat lehet nagyon finoman valami könnyebb radírral átsimogatni, hátha jobb lesz.

Én most voltam kozmetikusnál, és valami enyhe gyümölcssavas cuccal kent át és mindenféle nyomkodás nélkül sokkal simább meg puhább lett a bőr. 7 hónapos az orrom, de inkább még mondtam neki, hogy ne nyomkodja :D

19474. Jankuska (válaszként erre: 19472. - Lettim)
2017. jún. 1. 12:40

Olvastam a mutet utani hozzaszolasaidat es latom h mar ott is aggodtal, de akkor meg betudtad annak h normalis h buci egy darabig.

Elvileg akar egy evig is valtozhat, de en is azt gondolom h azert 3-4 honap alatt mar nagyjabol latszik az eredmeny.

Azota nem is latta a doki?

19473. Jankuska (válaszként erre: 19472. - Lettim)
2017. jún. 1. 12:36

Detto.

Annyira a formaja se veszes, de azert eleg hosszu es a vege krumpli. Csak ahogy erosodnek mas szarsagok az idovel, pl nasobialis ranc.. egyre markansabb az amugy is karakteres fejem...

19472. lettim (válaszként erre: 19466. - Jankuska)
2017. jún. 1. 12:25
Kicsit hasonlo cipoben jarunk/tunk, en sem vagtam volna bele csak az orrsoveny ferdules miatt, legalabb volt mire fogni :) 39 evig eleltem kevebb levegövel is
19471. 39939c1f58 (válaszként erre: 19467. - Elszánt)
2017. jún. 1. 11:58
Hányra mész?Engem holnap műt V.K.Reggel 7-re kell mennem(mondjuk a gyerekek most is fél hatkor keltettek:-P)
19470. 39939c1f58 (válaszként erre: 19461. - Vanillabbaba)
2017. jún. 1. 11:56
Humorkodnék,hogy alvással.De tényleg,hogy megy 12 naposan az alvás?Még mindig ülve kell-lehet?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook