Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
Én is voltam először V.K.-nál, aztán R.Ö.-nél. Mind a kettő nagyon kedves, aranyos volt, de tény hogy V.K. konzultáció sokkal tartalmasabb és rögtön látod a tervet nemcsak profilból, hanem szemből és 45°-os szögből is. Rezeknél szinte csak egy gyors beszélgetés van és a tervet megígéri, hogy küldi 2-3 napon belül, de még a mai napig várok rá én is, pedig már többször szóltam miatta. (Május elején voltam konzultación)
Mindezek ellenére R.Ö.-t választottam, mert nekem korrekció lenne és V.K. annyira nem volt biztos benne, hogy ki tudja azt hozni belőle, amit szeretnék. Még mondta is, hogy esetleg menjek el máshoz. R.Ö. meg tök magabiztosan állt hozzá és tudta mit kell tenni. Korrekcióban a szakmai tapasztalata is nagyobb szerintem.
Köszönöm mindenkinek, aki beengedett a naplójába.
csajok ezt érdemes végig nézni azoknak,akiknek van kisebb nagyobb horpadásuk,esetleg pukli vagy hasonló kis elégtelenségek.
Szia.
Nekem is V.K. esett a választásom, 6 hete műtött. Ha keresnék sem tudnék rá mondani semmi rosszat, az orrom jobb, mint a terven. Még persze dagadt, de imádom. Kívánom, hogy neked is teljesüljön az álmod! :)
Szia!
Nem baj,ha hosszúra sikerült,de nagyon hasznos.
Persze,már küldöm is,amit kértél és nagyon szívesen :-)
Szia,
elnézést, de nem értem miért nem lehet névvel írni? Akikről gyakran van szó, azokat mindenki rövidíti, de akiről még nem hallottunk? Ki az az S.M.? :) Nagyon titokzatoss....
Sziasztok! Már nagyon régóta tervezem a műtétet, de csak márciusban regisztráltam ide a hoxára és ezúton is nagyon szépen köszönöm Xy1234xy-nak, hogy beengedett a naplójába! És köszönöm mindenkinek a sok megosztott infót! Keki70, megkérhetlek, hogy privátban küldd el nekem is a -szerintem kincset érő- jegyzeteidet? :0) köszönöm!
Szerintem amúgy az én orrom tökéletes alany egy plasztikára, mert van elég nagy hibája ahhoz, hogy az eredmény látványos legyen, de nem túl nagy semmilyen irányba, hogy ne lehessen ideálisra korrigálni, mert a bőröm sem vastag.
Ami az én eddigi tapasztalatom:
Jártam konzultáción K.T.-nál:
Vittem könyvet, hogy biztos sokat kell rá várni, de nem kellett :0) Kedves volt, figyelmes volt és sok időt szánt rám, mindent nagyon kedvesen megmutatott és elmagyarázott, de nekem nem tetszett a terve, mert túl hosszúnak találtam azon is az orrom és azt mondta, hogy ennél nem tud kisebbet.
Jártam konzultáción R.Ö.-nél:
Óriási csalódás volt. Nem a doki maga, hanem a konzultáció. Mint személy kedves volt, de a konzultáció igazából semmit nem ért. Mivel a helyszínen nem tervezett sem gépen, sem rajzolva, így igazából az egész számomra nem ért semmit. Jelezte, hogy ha van kérdésem, akkor tegyem fel, de mivel nem láttam, hogy mit szeretne/tud megvalósítani az orromból, így nem tudtam miről kérdezni. Én elmondtam, hogy min szeretnék változtatni és Ő meg jelezte, hogy majd küldi a tervet. Csakhogy hiába kérte el Ő bent a szobában az e-mail címem és hiába adtam meg kint a recepción is, a mai napig nem érkezett semmi. (Április elején voltam nála.) Úgyhogy igazából 5 perc "konzultációért" (azért, hogy lefotózott jobbról-balról) fizettem 15.000 Ft-ot. :0( Megkérdezhetném, hogy véletlenül nem keveredett-e el a tervem, de úgy gondolom, hogy nem Ő az én emberem.
Aztán jártam S.M.-nél:
Róla itt a fórumon még nem olvastam, egy ismerősöm ajánlotta. Nagyon figyelmes volt, sok időt szánt rám, mindent átbeszéltük, mindent elmagyarázott, kérdezés nélkül is felvetett és elmondott egy csomó apróságot a műtétről. Látszott, hogy ért hozzá. Meggyőző volt. És drága. :0) De ez nem riasztott volna vissza, mert úgy gondolom, hogy ha már belevág az ember, akkor ne a pénz miatt válasszon orvost. De valahogy nála sem láttam a terven, hogy "ez az, pont ilyen nózit szeretnék".
És végül elmentem V.K.-hoz:
És milyen jó, hogy hozzá is elmentem, mert úgy jöttem ki, hogy tudtam, Ő az én emberem! :0) K.T.-hez és S.M.-hez hasonlóan Ő is kedves volt, szimpatikus volt. És Ő is elmondta, hogy mit-hogy-miért csinálna. És Ő olyan orrot tervezett, ami nekem nagyon tetszene. K.T. tervén nekem hosszú volt az orrom, S.M. pedig szereti az íveket. És nem szeretnék szög egyenes orrot, mert az nagyon szigorú, de V.K. volt, aki számomra a legszebbet tervezte. Aztán persze meglátjuk, hogy mi lesz a végeredmény, de az Ő fejében ugyanaz az orr passzol az arcomhoz, mint ami nekem is a legjobban tetszett.
Hát, jó hosszúra sikerült. Bocs :0)
Örülök, hogy Rátok találtam!
Szép estét mindenkinek!
Igen, megnyugtat.... 😃
Gondolom egyéntől függő is, hogy meddig marad ez az állapot, de azt hittem ekkorra már valamilyen szinten "összetöpörödik", de nem. Sajnos még nagynak látom.
Szia!
Enyém lassan 9 hónapos és még mindig duzzadt és kemény is szokott lenni.../ha ez megnyugtat/🤔😀
Sziasztok!
7 hónapja volt a műtétem, de még mindig duzzatnak, sőt krumplinak látom az orrcsúcsomat. Akinek már eltelt hosszabb idő a műtét óta, azoktól kérdezem, hogy ez normális??? Amikor 1 hét után levették a gipszet, szebb volt mint most! 😳 Eddig türelmesen vártam, hogy majd alakul, de most már kicsit aggaszt ez a forma...
Ma jogan fejen alltunk az 5 es fel honapos orrommal. Eddog kerultem ezeket a forditott pozokat..de ugy gondoltam most mar megtehetem.
Hat azert reagalt még mindig az orrom.🤔
Sziasztok!
2 napja volt a műtétem. Folyamatosan tüsszentenem kell,amit nyitott szájjal teszek. Nem fog elmozdulni az orrom?
Szia!
Most néztelek...Milyen szép volt a 3 hetes nózi😎..
Szia!
Nekem jó pár hétig dagibb volt a műtött oldal...lassan megy-ne aggódj!
Szia!
Átküldve:-)
Üzeneteidet pedig megtalálod a régebbiek között,sokan azt hiszik,hogy eltűnik,de nem,csak a rendszer áthelyezi.
Sziasztok!
Ismét egy kicsit visszanézek, mert lassan úgy érzem el kéne már mennem a konzira... Remélem ott mindent elmondanak, de azért érdekelne még több vélemény innen. Leginkább VK és Rezek. VK-t tudom hogyan kell elérni, de Rezeket nem. Neki csak e-mail címe van?
Illetve akit nem olyan rég műtöttek náluk, tudna kb. árat írni?
Sajnos az összes üzenetem eltűnt amit eddig kaptam, nem tudom miért...így pár jó info is.
Szívesen megnézném Rezek munkáját..Teljesen megértem, hogy csak úgy senki nem enged be a naplójába, ezért én is indítottam egyet, hogy a bizalom meglegyen :). Bár eléggé rosszul vagyok tőle, hogy képet töltsek fel magamról.
Köszönöm a segítséget előre is!
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?