Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Nekem most volt fél éves kontroll és még most is mondta, hogy figyeljek rá. 😀
Én egyébként vettem rá ilyen gyerekeknek való 50 faktoros stiftet. Novemberben volt a műtétem és másfél hónaposan nagyon napos helyre mentem hosszú időre. Szóval nagyjából úgy voltam mint te most a nyárral. A stift kényelmes mert bármikor elő tudod venni és nem folyik szét a táskában se. 😃 Nemsoká megyek megint de viszem magammal a fényvédelmet 😂
Köszönöm!
Valóban szerencsés vagyok,hogy egy kis kék illetve apró kicsi sárga foltokkal megúsztam. :)
Igen,hatalmas változás!
Köszönöm! :)
Sziasztok!
Ígértem, hogy jelentkezem konzi után, IGAZATOK volt, ödéma. Az húzza el az orromat. Erőteljesebben kell masszíroznom, úgy gondolja a doktornő, hogy rendben lesz. De a biztonság kedvéért vissza rendelt 1 hónap múlva, még a 3 hónapos ellenőrzés előtt egy kicsivel. Még tele van varratokkal, de nincs begyulladva. Ha nem javul, kapok bele szteroidos injekciót! Az meg mi a manó és mire jó, tudtok róla valamit?
Torna mehet már bármi és bárhogyan. Szauna még nem és nem mehet bele víz. Ezt megkérdeztem. De persze azért elfelejtettem hogy hány hétig kell védeni a naptól? Egész nyáron?
Nemrég voltunk ismerősnél, akinek nyakmerevítőt kell hasznalnia néha hogy a gerincét gyógyítsa. Persze felpróbáltam, hogy milyen ès eszembe jutott ahogy felpróbáltam, hogy műtét utáni alváshoz egész jó lenne. Gyógyászati segédeszköz boltokban kapható 1-2 ezer Ft.
Keki, szerinted?
Van esetleg valakinek tapasztalata verhigitoval v aspirin protecttel a mutettel kapcsolatban?
En kb 10 nappal a mutet elott tervezem abbahagyni a szedeset, de attol tartok h ha a mutetet kovetoen visszaallok ra, akkor az orokkevalosagig lila lesz a fejem.
Bőrgyógyásszal biztos nem csináltatnék ilyet csak plasztikai sebésszel.
Profi a doktor úr szóval nem tartok ilyentől. Fél fél ampullát kapok összesen a két szemem alá, az nem sok
Arra figyelj h ne töltsenek bele egyszerre sokat.. nem egy ismerosom, köztük olyan bőrgyógyász-kozmetológus is mutatta, aki maga is vegez ilyen beavatkozásokat, hogy mozog a szeme alatt a betöltött hyaluron.
A felszivodasra meg egy evet mondanak max. Kivel csinaltatod?
Szívesen💖
Bizony,van ott még duzzadtság,nem is kicsi,úgyhogy ne ijedjél meg.
Még egy "kicsit" bírni kell tudod,de a végén majd azt mondod,hogy megérte!
Nincs mit,szívesen💖
Lesz jobb is,mindig ezt tartsd szem előtt.
Szia :-)
Hajni megfázásnál annál is duzzad az orrnyálkahártya,aki nem esett át orrplasztikán.Ezért vannak az orrcseppek,orrsprayok,hogy ilyenkor a gyulladást levigyék,az erek kitágulnak,ezért az érszűkítő hatásukkal pedig hozzásegítsék a levegőhöz az embert.
De ha még műtét is volt,ez még rosszabb.Főleg,hogy pont a választóvonalnál vagy,ha már egy éves lenne az orrod,akkor valószínűleg-nem biztos-már ezt nem tapasztalnád.Bár én még egy évesen sem éreztem,ahogy az orromat befogtam a zsepibe...
Szoktak ilyenkor infralámpát használni,nem tudom,hogy van-e neked otthon.
És a gőzölés kamillás vízzel-ez nekem mindig beválik.Lehet,hogy külsőleg duzzadtabb lesz utána az orrod,de a nyálkahártyának jót tesz.
Remélem,hogy minél előbb meggyógyulsz!
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?