Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Nincs jelentősége,az a fontos,hogy rendes vérzés ne legyen.
Az egyik lyuk már tisztultabb lehet,mint a másik.
Bizsergő?Zsibbadó?Húzódó?Mert ez még egy ideig el fog tartani...
De ha "csikis" az érzés,az attól van,hogy a gipsz alatt nem levegőzik a bőr.Gipszlevétel előtti két nap már alig bírtam,annyira viszkedett.Most meg még meleg is van,akkor legalább hideg volt.
Fajni szerintem mindig faj mutet ide vagy oda!
Orrszivo porszívó jobban rángat mint egy szemöldökcsipesz és attól sem lett semmi bajom 😊
Szia!
Nagyon jó, hogy túl vagy rajta. Most már csak türelem és kitartás szükségeltetik! :)
Köszi keki70!
Na azért ezt jobb lenne kihagyni, remélem nem kell, úgyhogy most erőteljesebben masszírozom és napjában többször is. Nagyon érdekes, ha úgy isten igazából átmasszírozom nem húzza az orrcsúcsot balra. Visszaáll normál állapotban. Nem gondoltam, hogy ennyire erőteljesen is lehet már masszírozni. De most nekem kötelező.
Szia.
Köszönöm a választ! Ilyet tuti beszerzek, ez nagyon jó lesz a táskába.
Szia.
Akkor fényvédő kell és kész. Ez van. Csak jó legyen a vége. Hogy még most is érzékeny a kozmetikai kezelésre nem semmi.
😂😂
Oké,köszönöm! 😁
Szteroidos injekció:gyulladásra van,de azért utána néztem,és ezt írta egy plasztikai sebész az orra vonatkozólag:"Azoknak a pácienseknek akik lassabban gyógyulnak, vagy a duzzanatok lassaban szívódnak fel, be szoktam fecskendezni a duzzadt területekre egy kis mennyiségű szteroidot (10mg/ml Kenalog-ot) hogy elősegítsem a duzzanatok gyorsabb felszívódását. Gyakorta a páciensek az injekció beadását követő néhány napon belül látják a különbséget."
Három hónapig kell védeni a naptól.
Hát a 12 nap szerintem még korai. Ha szeded lehet úgy húzza a bőrt hogy sérül a frissen varrt szövet és szerintem érzésre sem túl jó...
Van ilyen trimmelő cucc lehet addig azt kéne használni amíg érzékeny, vagy valami szőrtelenítő krémet. Aztán ha már nem érzékeny lehet újra szedni rendesen.
Lehet,hogy buta kérdés,de szemöldököt mikor szabad szedni? 😂
Nekem középen összenő és már nagyon látszik,12 napos az orrom. 😊
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?