Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Ház azt Neked kell tudni, milyen a vérmérsékleted :D
Nekem személy szerint nem okozott gondot, mert eleve úgy indultam neki, hogy a gipszlevételnél biztos be lesz duzzadva. Mondta is a doki. Levette a gipszet kiszedte a varratot és azzal a lendülettel már nyomta a kezembe a tükröt mert azt mondta ilyenkor még a másodperc is számít a látványnál olyan gyorsan be tud dagadni. Nekem még szöszölt ahogy kivette a varratot, na utána hiába rakta rá a hideg vattakorongot már be is duzzadt. Aztán 3-4 hónap környékén vettem észre, hogy elkezd rendesen apadni.
Most 7 hónaposan nagy változás alapvetően nincs, annyi, hogy kisebb a különbség a reggeli és az esti állapot között, mint pl. 3 hónaposan.
Nem is tudom mi a jobb, ha tetszik es azon imadkozom h ne változzon meg, v ha nem tetszik, es azert drukkolok h bárcsak változna meg..😂
Csak jussak mar el odaig.. (türelem tudom..tudom..:))
A legujabb bajom h mióta elolvastam h vkinek pattanás miatt halasztottak el a műtétjét, azota kinőtt rajta ket kis fájó pötty is, amit persze ma szetszadiztam..🙈😂 34 ev alatt nem emlekszem h lett volna pattanás az orromon, erre pont most..:)
Szerintem az akkor is duzzadt volt, csak a gipsz alatt nem érezted, ott nem feszült.
Nekem az elején olyan szűk volt az orrluk, hogy csak a kisujjam vége fért bele, most már befér a mutató is :D
Jó azért nem dugdosom olyan sokszor, de néha megszondáztam, mekkora a luk :D
Szerintem bármelyik verzió előfordulhat egyik miatt sem kell kétségbe esni.
Nekem pont az volt, hogy gipszlevételkor az orrnyereg vastagabb volt,mint amit vártam. Aztán hetek alatt lett egyre jobb.
Ha jól indul és utána dagad akkor sincs szerintem világ vége, a türelmetlenség így is úgy is játszani fog...
Gipszleszedés után nekem sokkal kisebb volt és az orr lyukak is máshogy álltak, kerekebbek voltak mind most!
Gipszleszedes után kezd csak el igazán dagadni, ott akkor nem igazán éreztem dagadtnak,úgy tudom akkor a gipsz ugye nyomta és nem dagi ezáltal :/
Sziasztok!
Az erőteljes masszírozás használ az ödémára és az elferdült orrcsúcsra, amit javasolt a doktornő. Még mindig duzzadt, de kezd visszaállni az orrcsúcs, amit a jobb oldalon, lévő ödéma okozott.
4 napja csinálom, amikor csak van egy kis időm.
Hátha valaki másnak is van ilyen gondja és segíthetek. : )
Raktam fel "elferdült" és "visszajövő" orrcsúcsról.
Közben megjegyezte V.K., hogy nálam a két porcnak, ahogy kinézett még halvány köze sem volt egymáshoz. Egyáltalán nem is hasonlítottak egymásra. De megcsinálta. :)
Mennyi idő után ter vissza a GIPSZLESZEDÉS utáni állapot?
Vajon visszatér valaha? K.T.-s lányokhoz szól a kérdés első körben, errol kep a naplomba
Kitti nemsokára mész konzira,lehet,hogy valaki nem tudja mégsem vállalni a műtétet és megüresedik egy hely.De olyan is szokott lenni,hogy azért ha nagyon akar,akkor betud még rakni...úgyhogy még ne szomorodjál el,lehet,hogy összejön úgy,ahogy szeretnéd.
Majd konzin eldől.
Szia!
Szép és nagyon csinos vagy! <3
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?