Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Ez tényleg megnyugtató,hogy nem vagyok egyedül! :)
Neked hány hetes az orrod?
Szia!
Ha ez megnyugtat, nálam ugyanez van. Még mindig szarul kapok levegöt. Este elalvás elött jó egyedül, érdekes módon, aztán reggel, ahogy kikelek az ágyból újra szar. Mondjuk nàlam kívülröl nem mondaná meg senki, hogy ne van dagadva, de belül érzek bazinagy duzzanatokat, amik totál elzárják a levegö útját. Valamelyest mondjuk örülök neben, mert ez azt jelenti, ha belül lemegy a duzzanat, az orrom kicsit kisebb lesz.
Sziasztok!
Mindenkinél szedtek ki varratokat? Mikor? Nekem nem szedtek kis semmit.
Szívesen :-)
Igen,az a fehér,amit látsz,teljesen normális.Nekem is volt a varratok mentén,idővel felszívódik.
Köszönöm!
A Coldastopot használom, a Stérimar nekem szárította a nyálkahártyát. Éjszaka az orromon veszem a levegőt (párom elmondása szerint). De úgy alszom el, hogy a számon veszem. Illetve az is normális, hogy az egyik orrlyukban egy fehér valamit látok (mint ha egy hólyag lenne,vagy nem is tudom)? Próbáltam utána olvasni,de sehol nem találtam róla infót.
Igen,normális.Még duzzadt az orrnyálkahártya,az orr tele varratokkal,seb is lehet benne,főleg az orr mélyén,ezek akadályozzák a levegő útját.
Próbáljad használni a Sterimart vagy a Coldastopot-az utóbbi szerintem jobb.És idővel,fokozatosan jönnie kell a levegőnek.
Nincs mit :-)
Inkább arra kell vigyázni,hogy a picid játékból nehogy megüsse az orrodat.
Hajat nyugodtan mossál,szerintem szinte mindenki megmossa gipszlevételre.
Szemöldökszedés:négy hét,de majd meglátod,hogy bírod-e.Én fél éven át nem tudtam szedni,mert olyan érzés volt,mintha húznám az egész orromat a szemöldökkel együtt.
Fodrászat:mehet már gipszlevétel napján is akár :-)
Emelés:nyugodtan emelheted,én is emelgettem a kisfiamat,pedig ő négy éves volt akkor.Az igazság,hogy lekerült a gipsz és ott folytattam az életemet,ahol abbahagytam.Amit nem bírt az orrom,ott jelzett,szóval a főnök jó ideig Ő volt :-)
Nekem a vegen lett pont es ahogy megnyomkodtam, jol beduzzadt az amugy sem kicsi orrom.😂
Meg van harom hetem, megprobalom nem piszkálni..
De milyen Murphy ez mar..
várom a üzit, kiváncsi vagyok nagyon
:D
lehet hogy úgy fog járni mint Michael Jackson :)
Reméljük Te ezzel a másodikkal rendben leszel :D
én úgy vagyok vele, nekem ez volt az első, és a lehető legpozitívabb élményeim vannak de ennyi elég volt. :)
Óóó a két hét még nagyon az eleje, fel kell készülni, hogy fog még meglepetéseket okozni az orr :D
A műtétnél az első hozzányúlás az ideális, minden további már egyre nehezebb. Akkor már nincs honnan porcot venni meg ott vannak az előző műtét hegei is.
Azért ahogy itt láttam a második általában még nem mission impossible :D de azért már komolyabb beavatkozás.
Reméljük neked ilyenre nem lesz szükség.
:)
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?