Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Hahó, én is ma voltam ám konzultáción 😀
Velem kedves volt a Dr. Úr, október első felében megyek korrekcióra.
Jajj, de nem várom 😖
Sziasztok!
Igen hosszúra sikeredett...Többször hallatta hogy én rágalmazom Őt-mert szerinte 100-szor leírtam hogy "szar orvos ès ember"-addig azt hogy szép az orrom csak 2-szer.🤔🤗Meg korrekciózza amikor akarom az altatást kell fizetnem...Hát...lenne mit írnom...de hagyjuk..Emberileg továbbra sem szeretem ès valószìnű nem is fogom.De ez az én problémám😉 TEHÀT:A FORMÁJA ÉS A MÉRETE TÖKÉLETES LETT!!!!!!!!!Ezt mostantól "le kell írnom minden alkalommal?!"-szerinte így korrekt...-de ugye behorpadt-ami nem szép.Továbbá számomra új infó amit vagy egyik orvos sem mond el vagy csak nekem új hogy folyik az orrom-ami lehet sosem múlik el.Ez az orrplasztikával járhat.Erről Ti hallottatok?
Jooó Reggelt!
Ma megyek K.T. 9,5 hónap kontroll...gondoljatok rám!😎😂 Bocsi hogy nem válaszoltam senkinek-beteg volt a gyerek és dolgozok mint a "gép"...
Ha nagyon vérzik és nem áll el,akkor hívjad az orvosodat!Ha nem éred el,akkor ügyelet.
Lehet,hogy egy ér pattant el és eláll,akkor semmi baj-de ha rövid időn belül nem áll el,akkor komolyan kell venni.
Par nap híjan fel eves :)
Tettem fel uj kepet az eddigi allapotrol :) még mindig imadom 😍😍😍
Igen,nagyon tud fájni,ha odakapsz.Én csak egy papír lappal legyintettem meg,az is fájt.
Fura szag:az orr mélyéből jövő gennyszag,el fog múlni.
Szem alatti karikák:egyél sok olyan dolgot,amiben vitamin van-vagy akár vitamint is szedhetsz-aztán sok folyadék és amennyire tudod,aludjad ki magadat.
Szia!
Négy hetes kortól,ha nem bírja az orrod,akkor még várni kell.Jelez neked,nyomja az orrodat,ott marad a helye a szemüvegnek.
Orrnyeregnél a fájdalom,húzódó bőr teljesen normális,én még fél évesen is javában éreztem,a zsibbadó érzés még tovább elhúzódott.
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?