Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia!
Engem is azon a napom műtöttek tavaly!😎 Az egy jó nap../Anyukám szülinapja ráadásul/.Nekem vékony a bőröm-ez biztos!K.T és a kozmetikus szerint is.Nekem azt mondta hogy az "jó" mert műtét közben lehet hogy lát egyenetlenségeket és azt azonnal lehet orvosolni!Cserébe 3 hétig voltam monoklis...😂 Orrsövényem is volt-én már levegőt sem kaptam rajta-ami viszont tökéletesen szuperál azóta.
Sziasztok!
Voltam ma konzin RÖ bácsinál. Nagyon kedves volt, engem elbűvölt a stílusával és jókat is nevettünk :) Úgy érzem, az elképzeléseink egyeznek, így augusztus 31-re kaptam műtéti időpontot, illetve szólnak, ha hamarabb tudnék menni lemondás miatt. A doktor úr nem látja olyan vészesnek az orrsövényemet, hogy panaszokat okozzon, így el kell mennem még egy melléküreg CT-re, hogy ott mélyen nincs-e valami csúnyaság.
A kérdésem az lenne, hogy van-e valaki itt, akit műtöttek, és nagyon vékony a bőre? Nekem azt mondta a doktor úr, hogy annyira vékony a bőröm, ahogy kinyújtotta a deformált orrom, hogy benne van a kockázat, hogy nem simul fel szépen az új orromra a bőr, és akkor egy második műtét is kell :S Volt valaki hasonló helyzetben?
Jajj de édes vagy 😘
Október 2. az ismételten nagy nap, nem változtazok rajta.
Hát nekem részben egyet értett, részben nem. De meg tudtunk egyezni.
Aztán majd kiderül milyen lesz...
Szia.
Azt lehet tudni, hogy mitől keletkezett a horpadás?
A korrekcióval ezt rendbe is tudja hozni, vagy még itt sem lehet teljes a garancia?
Leírni minden alkalommal?! Ez itt tudjuk, hiszen leírtad, és a gondodat is, de hát ez egy fórum.
A jó és a rossz is megy. Akkor tudunk tájékozódni.
Viszont az szerintem teljesen korrekt, hogy nem kell fizetni, az altatás tényleg nem az ő asztala. Az szerintem érthető.
Cucu én eddig itt-Magyarországon-akinek korrekciója volt /itt nem csak orra értem,hanem más plasztikai beavatkozásra is/még nem hallottam olyanról,akinek ne kellett volna kifizetnie az altatást.Olyat igen,hogy lokálban bevállalta,így csak nagyon minimális összeget kértek.
Ettől persze még lehet,hogy van-volt olyan,akinek nem kellett fizetnie,te tudsz ilyenről?
Pfff , valótlan dologgal lehet egy embert rágalmazni ... te pedig nem állítottál valótlant ! Egyébként anno amikor elkezdtem olvasgatni a fórumot , én többször azt olvastam , hogy a műtét után csak jobb lesz az orr funkciója , főleg ha orrsövény műtét is lesz. Ehhez képest itt a legtöbb embernek vannak problémái , és maradandóak...nekem 1 év után is dugul az orrom .
Fizesd ki az altatast ??? Felháborító !
Nekem is csak úgy folyik ... kb eszre sem veszem . El is csöppen , dugul is
. Biztos ez is egy veletlen egybeesés ... 😂
Es mikorra tervezed? Sok sikert hozza!!!
Ezt még nem hallottam..marmint az orrfolyast 🤔🤔🤔 hmm
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?