Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
Par honap mulva szeretnem megmüttetni magam dr. Karasz Tamassal.
Kombinalt mütetre fogok bejelentkezni, mell+orr.
Erdekelne, aki mar tulesett rajta (hacsak az orrmüteten is), milyen tapasztalatokat szereztetek, jo lett-e a vegeredmeny, es ha vagytok olyan kedvesek, egy hozzavetöleges ar is erdekelne (tudom, mindenkinel mas az ar a mütettöl függöen)
Szia Eszter!
En is Rezek dokihoz fogok menni, megnezhetem a naplodat? :) nagyon koszonom!
Sziasztok!
En is szeretnek becsatlakozni a beszelgetesbe, ha megengeditek! :)
Osszel/telen szeretnem megmutetni az orromat Rezek dokinal, egyreszt orrsovenyferdulesem van, masreszt egy kis korrekcio sem artana neki. Mar jartam is a dokinal konzultacion, ahol nagyon kedves volt es rogton ertette, hogy mit szeretnek, viszont sajnos nem csinalt tervet rola :( ugy izgultam, hogy elfelejtettem megkerni...
Nagyon szuper ez a forum, hatalmas segítseg! A Nl cafes forumot is vegig olvastam, hihetetlen vagy Keki!
Akik rezekesek voltak esetleg megengedik, hogy megnezzem az orrocskajukat? :)
Nagyon koszonom!
Koszi Gaboo :) imadom is :)
Hat lett egy kis szinem igen :)
Sziasztok!
Három éve volt műtétem, nagyon elégedett vagyok az eredménnyel.
Azonban ez idő alatt lassan, de biztosan megduzzadt az orrom belső fala, így a légzés eléggé megromlott, jóformán nincsen. A jobb oldali rosszabb. Váltakozva, hol az egyik, hol a másik duzzad meg annyira, hogy könnyem, taknyom folyik, ha tudna. Allergia vizsgálatot is végeztem, továbbra sem vagyok az, előtte sem voltam.
Keskeny és kicsi volt előtte is az orrom, orrsövény korrekcióra is sor került egyúttal. Visszamentem a műtétet végző orvoshoz, azt mondta, hogy alsó orrkagyló műtétre lenne szükségem, hogy a légzést valamelyest javítani lehessen.
Előrejegyeztem magam szeptemberre, a kérdésem az lenne, hogy volt-e valakinek hasonló problémája műtét után, és egy ilyen műtéttel javult-e a légzése?
Köszönöm.
Ps. Ne haragudjatok, nem olvastam vissza a hozzászólásokban, hirtelen felindulásból teszem fel a kérdést, ha több időm lesz, majd keresgélek.
Kijelentés és kérdés között van különbség.... És ezek szerint nem csak én értelmeztem kijelentésnek kérdőjelek hiányában.
Mindenesetre köszönöm, ha segítő szándékkal szántad volna. További szép napot mindenkinek!
Hat bocsi de ehhez most en is hozzaszolok...nem..nem akarok vitazni es belefolyni de..😂
Vasarnap2...ezt en sem ertem igazan mire alapozod :D vagy h mi a lenyege...
szerintem Adri szimplan nem ertette hogy miert irod h 3-4. het korul lett neki. 1- honnan veszed h akkor? 2- talan neked is ez volt a szitu? 3 - miert lenyeges h mikor alakult ki? 4- esetleg van osszefugges az elozo kommented es ez kozott hogy varni kell es elmulik? nem ertem...ha jobban kifejtened mire celzol, vagy mit akarsz vele mondani talan megertik...nem bantasbol irom :)
Ok 😂
Nem ismersz, sőt még képeket se láttál de azért diagnosztizálsz 🤷♀️
Ezt nem értem. Nincs is fent annyi képem. Honnan tudnád, hogy nekem mikor lett puklim?
Vagy ezt arra érted, hogy neked lett 3 hetesen dudor?
Már kész csokifagyi vagy😊
Szép,akárcsak az,aki kapta😍
Jo reg nem posztoltam uj kepet. Most raktam fel milten 2es fel even tul :) imadom 😍
Meg annyi hogy epp nyaralunk es bizony a nagy melegre meg mindig neha bezsiborog a csontos resznel:) ugyhogy senki ne csodalkozzon ha egy ev utan meg erez némi reakciot az orraban. :)
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?