NuvaRing hüvelygyűrű (fogamzásgátló) (beszélgetés)
engem is gyógyszereztek
Borzasztó volt...
mindig más tiszta kísérleti egérnek éreztem magam.
érdekes tünetekkel járt együtt!
Nem szeretném mégegyszer!
Kicsit más téma, mert én 1 hónapja vettem 3 havi adagot, úgyhogy engem még nem érint, h lehet- e kapni, de ma megyek gyógyszertárba és rákérdezek, h van- e és meg fogom írni nektek!
Az én kérdésem az lenne, hogy tegnap este vettem le az elsőt, mikorra várható vérzés? Az első volt, ezt a hónapot végigvérezgettem, csak az utóbbi pár napban múlt el, de itt írták ezt mások is.
Én nem akarok senkit sem meg ijeszteni de arra gondoltatok már hogy miért akarják meg szüntetni?
Amúgy én is már egy csomó helyen kerestem és eddig sehol sem volt.
bárhová mennék vagy megpróbálnék rendelni postai úton is...
csak végre legyen
Én szívesen vásárolnék ha valaki tudja hogy hol lehet kapni
van receptem is.
örülök:( végre van valami jó, erre megszüntetik!!!
dühös vagyok nagyon, mert gyűlölöm a tablettát
Pécsett is hiánycikk. Nekem azt mondták hogy országos hiány. Budapesten sem lehet kapni én is felhívtam pár patikát.
Sőt még azt is mondták, hogy a gyártó nem fogja gyártani.
hát... még Békéscsabai patikával is beszéltem, mert ott van házhozszállítás, de MÁR OTT SINCS!!!
én azt az infót kaptam, hogy a gyártó maga nem nyilatkozik, és hogy ha valami ennyire eltűnik a polcokról, akkor az nem pár hetes történet.....
:((((((((((((((
Ajánlottak hogy akkor addig tabi
Sajnos én sem kaptam. Nem is tudták megmondani, hogy mikorra várható. :-(
Nincs valakinek felesleges? Nagy segítség lenne! Egy hónap múlva meg már majdcsak lesz.
Csak hűtőben szabad tartani, gyógyszerész barátnőm mondta, nekik is ott kell.
Én már egy hete használom és nem érzem. Abszolút. Párom először fucsállotta, de nincs vele baja. Eddig bevált nekem.
Sziasztok,
olvastam korábbi hozzászólásokat a gyűrű felhelyezéséről..sokan ajánlottátok a youtube-os videó megnézését..na most Én a gyűrű tájékoztatójában lévő képek,utasítások alapján hajtottam végre a műveletet:) a kérdésem az lenne,hogy a videóban mutatott két kis gyűrűvé alakítás helyett baj e,ha egyszerűen 2 oldaláról benyomtam a gyűrűt(8-assá alakítottam)és úgy helyeztem fel?? a Párom nem érzett semmit,Én sem..sok lánynak az a problémája,h pár centire tudja csak feltenni..nekem teljesen felment-lehet,nem jó így??
válaszotokat előre is köszönöm!!
Elírtam!!! "De akkor úgyis el kell mennem nőgyógyászhoz aki felírja..."
HELYESEN: úgyis menned kell nőgyógyászhoz aki felírja a tabit.
De szerintem nézz utána valamelyik szomszédos városban, hátha...
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Belara nevű fogamzásgátlóról?
- Szed valaki Yasminelle fogamzásgátlót? Mik a tapasztalatok?
- Mi a véleményetek a yadine fogamzásgátlóról?
- Ha a fogamzásgátló, az óvszer, és a hüvelygyűrű sem jött be mivel védekezzünk?!
- Milyen tapasztalatok vannak a hüvelygyűrűt tekintve? (hüvelyi fogamzásgátló)
- A Nuvaring hüvelygyűrű használat közben nem mozdul el a helyéről?