NuvaRing hüvelygyűrű (fogamzásgátló) (beszélgetés)
Sziasztok!
Tud valaki abban segíteni, hogy gombás fertőzésben, amikor fent van a gyűrű lehet-e használni valamilyen hüvelykúpot (pl. Canesten)? Vagy csak gyűrűmentes időszakban ajánlott ilyen kezelés, mert gyengítheti a gyűrű hatását. köszönöm
Nekem nincs hányingerem sem fejfájásom...
Viszont nehezebben érem el az orgazmust, mint nuvaring nélkül :-(
sziasztok!
én nálam is bevált hogy pénteken este kellett volna levennem és helyette hétfőn este vettem le de igen így hétvégén megvolt.szóval pár nap szerintem belefér a csúszásban...
viszont az lenne kérdésem hogy nálatok van hányingerszerű vagy fejfájás esetleg?
Köszönöm a választ :-)
Természetesen 3 hetet használom és így tolnám pár nappal meg. Akkor megjátszom :-)
Köszi!
Szia!
Kb 8honapja hasznalom a gyurut ,az utobbi 3honapban nekem is nagyon keves van szinte semmi ..nem tudom ha ez igy normalis,nincs gorcsom sem ami nem baj ,de nem ertem miert van ennyire keves??
Sziasztok!
Én évek óta 4 hetet használom!!!!!
Elvileg nem kell kivárni a 7 napot hanem folyamatosan véd. HA jól emlékszem le is van írva a nuvaring tájékoztatójában.
Nekem tudna valaki segíteni: szeretném csúsztatni a menstruációmat, mert így most midnig úgy jön ki, hogy hétfőn leveszem a gyűrűt és csütörtökön megjön, de így tart egész hétvégén. A barátommal vizsont hétvégeken tudunk többet együtt lenni, ezért szeretném ha hétvégén nem véreznék. Ha tovább hagyom fent a gyűrűt mondjuk 3 nappal, tehát szerdán veszem le (mondjuk este, ugyanabban az időben ahogy szoktam), akkor működni fog? És akkor a következőt 1 hét múlva szerdán kell feltenni, ugye? Aztán attól kezdve mindig szerda lesz a forduló. Jól gondolom? Csinált már valaki ilyet?
Szia! Nem csúszott még ki konkrétan, csak egyszer WC-zésnél éreztem, hogy mintha jönne kifelé, odatettem a kezem, és tényleg ott volt már jóformán kívül (de csak a legvége, nem jött ki az egész karika).
Azóta már mindig reggetek, és minden ilyen esetnél ellenőrzöm, és mindig próbálkozik kibújni a kis dög. Más szituációban még soha nem jött ki, csak a WC-n szeretne (bocs, ha gusztustalan, de nyilván a nyomás hatására). Én egyébként soha nem érzem a gyűrűt, egyáltalán nem zavar szexnél sem.
Remélem az utolsó kérdés az érdekelne, hogy a tusfürdő vagy intim mosakodó az sem csökkenti a hatását vagy az sem tud érintkezni vele?!
Köszi a segítséget.
Még egy kérdésem lenne, lehet hogy bután hangzik de én a forró fürdőt szeretem és a tájékoztatója azt írja hogy ne érintkezzen forró vízzel. Akkor ne fürödjek forró vízbe és térjek át a zuhanyzásra vagy nyugodtan lehet venni forró fürdőt és ez nem befolyásolja a hatékonyságát.
Bocsi a buta kérdésért, de be vagyok parázva mert még nem használtam ilyet, nem szeretném, ha véletlenül nem hatna.
Előre is köszi a segítséget!!!
nem tudod elrontani, mert mindegy hol és hogyan helyezkedik el a hüvelyen belül. Ez nem fizikai akadály a spermiumok előtt, hanem ugyanúgy hormon mint a tabletták, csak máshol szívódik fel. Nyugi, nem fogod elrontani :-)
Csak tedd fel ameddig tudod és kész. Majd megtalálja a helyét ahogy jössz- mész. Semmit nem fogsz érezni :-)
Szia!
Nekem nincs ilyen gondom, de mindig félek, hogy kicsúszik. Eddig nem volt ilyen :D
Mivel mindenki más (anatómiailag), ezért lehet, h Neked rövidebb a hüvelyed és ezért nem tudod olyan mélyre felrakni, hogy ne érezd ezt.
Volt már, h kicsúszott?
Sziasztok!
Nekem hétfőn kell felraknom az elsőt, még soha nem használtam ilyet. Azt szeretném kérdezni, hogy eltudom e rontani a felrakást hogy rossz helyre rakom, vagy nem addig ameddig kell, vagy hogy nem úgy fog állni ott ahogy kell???
Nagyon félek tőle!
Én most a 3. gyűrűt használom, egyre jobbak a tapasztalataim, de egy valami nagyon aggaszt:
a WC-n állandóan azt érzem, hogy ki akar jönni a gyűrű. Ez annyira idegesítő, senki másnak nincs ilyen problémája?????
köszi szépen a válaszokat!
pár napig még szarul voltam de azóta már nincs fejfájásom,hányingerem sem csak nem vagyok annyira éhes mint előtte...ami mondjuk nem is baj:D
most a héten kell levennem.eddig minden oké :)
Sziasztok!
Ismét itt!Már nagyon régen írtam ide nem volt problémám 1,5 éve azóta használom a h.gyűrűt!Menszesz terén mi a tapasztalatotok?Nekem jóval kevesebb lett viszont a legutóbbinál csak alig alig?Görcsölés lényegesen enyhült, de aggaszt hogy nagyon kevés van.Ti hogy vagytok vele?
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Belara nevű fogamzásgátlóról?
- Szed valaki Yasminelle fogamzásgátlót? Mik a tapasztalatok?
- Mi a véleményetek a yadine fogamzásgátlóról?
- Ha a fogamzásgátló, az óvszer, és a hüvelygyűrű sem jött be mivel védekezzünk?!
- Milyen tapasztalatok vannak a hüvelygyűrűt tekintve? (hüvelyi fogamzásgátló)
- A Nuvaring hüvelygyűrű használat közben nem mozdul el a helyéről?