NuvaRing hüvelygyűrű (fogamzásgátló) (beszélgetés)
Szia,
a trombózis-hajlam minden hormonállis fogamzásgátlónál probléma lehet...mindenképp kérd ki a nőgyógyászod véleményét. Szerintem.
Sziasztok,
van esetleg olyan, aki használja ezt a gyűrűt, és tudomása van róla, hogy enyhe trombózis-hajlama lenne?
Honka, ha szereted amúgy a gyűrűt és más gondod nincs, szerintem tartsd majd meg rendesen a gyűrűmentes időszakok, aztán kezd el a következő gyűrűt. Reménykedjünk, hogy beáll hozzá a szervezeted =)
aidaaida!
Szerintem a kevésbé nedvesedés a kisebb libidó miatt lehet, hiszen valószínűleg kevésbé vagy izgalomban is =\
A libidóm sajnos nekem is csökkent egy kicsit, de kezdem megszokni/rájönni, mivel lehet rajta javítani, ha érted =P
Esetleg fordítsatok a pettingre több időt =)
Sziasztok!
Én a negyedik gyűrűt használom most. Eleinte erőteljes folyásom volt, most már csökken, olvastam másnál is 2-3. hónapban múlt el. Viszont úgy vettem észre, hogy csökkent a libidóm és az együttlét során nem vagyok annyira nedves, síkosítót kell használnunk, a gyűrű előtt viszont nem volt ilyen. Esetleg más is tapasztalt hasonlót, ez múlhet-e később?
Köszönettel!
wqwq!
Minden mosás után veszít a hatékonyságából egy picit, szóval én nem ajánlom a mindenesti lemosást. Viszont nincsne megszabva a tájékoztatóban, hogy ha x-szer megmostad, akkor máshogy is kell védekezned, szóval valószínűleg véd. De én lehet, hogy a 2. gyűrű felhelyezése után még védekeznék 7 napig máshogy is a biztonság kedvéért =)
Honka!
Nekem ilyesmi problémám nem volt, de kellhet idő, amíg hozzászokik a szervezeted =) A menzeszed hányadik napján tetted fel? =)
Én annak idején az első nap tettem fel és 5 napig menstruáltam!!!!
Nem volt közti vérezgetés sem!!!!
Sziasztok!
Regebbiektol szeretnek kerdezni...lassan 1 eve hasznalom a gyurut ,minden ok! ,csak alig van verzesem ..par csepp az egessz es gorcsom sincs!!
Valaki jart mar igy!? ez normalis??
Sziasztok!
Most kezdem el használni a gyűrűt és azóta minden nap barnás folyásom van, akkor ez normálisnak mondható az első hónapban?
Én a menstruációm első napján tettem fel az első gyűrűt és folyamatoosan vérezgettem 1 hónapig. Utána beállt normálisra, de az az első hónap katasztrófa volt. :-S
Ha most kezdeném használni biztos, hogy nem tenném így, hanem a menstruációm 2-3.napján kezdeném el.
Oké, mindenki mást mond sajnos... Nekem nem vált be. Pedig jó lett volna, de 4 hétig menstruáltam, így kilőve...
Sok sikert! :)
szia, nekem a nőgyógyász azt mondta, a menses első napján kell felrakni a gyűrűt, az 1. használatnál.
De te tudod.
:)
Sziasztok!
Még lenne két kérdésem. És köszi az eddigi válaszokat!
Szóval. A gyűrűlevétel és a menzesz között hány nap szokott nektek eltelni? Úgy értem, ha leveszed a gyűrűt, rá hány napra jön meg? Úgy döntöttem az alapján amit írtatok, hogy a 3. napon teszem majd fel a NuvaRinget.
A másik kérdés. Ha már 3 gyűrűt elhasználtam, és akkor csinálom meg azt, hogy a 3. és 4 gyűrű között nem tartok szünetet, akkor is lehet pecsételés vagy valami más? Sajna nekem nem jó, ha csak egy héttel tudom eltolni, mert nyaralás előtt 2 nappal kéne neki megjönni, és 10 napra megyünk.
Ja, még azt is szerettem volna megtudni tőletek, hogy a vérzésetek mennyiségét, idejét nem csökkentette? Előre is köszi a válaszokat!
Sziasztok!
Lenne kérdésem, hátha valaki tud rá választ adni :)
Most használom először a NuvaRinget.... ezt a férfiak nem érzik? Vagy nem rántják ki? Nem akarok kellemetlenséget majd a páromnak...
Nekem azt mondták, hogy addig kell nyomni amíg bírom... hát benyomtam, kényelmes is, de félek h a tampon kirántja, mert kb. ott van, ahol annak kell lenni! Szerintetek? Aggódom....
Köszönöm előre is!
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Belara nevű fogamzásgátlóról?
- Szed valaki Yasminelle fogamzásgátlót? Mik a tapasztalatok?
- Mi a véleményetek a yadine fogamzásgátlóról?
- Ha a fogamzásgátló, az óvszer, és a hüvelygyűrű sem jött be mivel védekezzünk?!
- Milyen tapasztalatok vannak a hüvelygyűrűt tekintve? (hüvelyi fogamzásgátló)
- A Nuvaring hüvelygyűrű használat közben nem mozdul el a helyéről?