Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » NuvaRing hüvelygyűrű (fogamzásgátló) fórum

NuvaRing hüvelygyűrű (fogamzásgátló) (beszélgetés)

❮❮ ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... ❯❯
1714. Ephemerid (válaszként erre: 1713. - Kristanna)
2011. júl. 1. 10:40

Szia,

a trombózis-hajlam minden hormonállis fogamzásgátlónál probléma lehet...mindenképp kérd ki a nőgyógyászod véleményét. Szerintem.

1713. kristanna
2011. jún. 30. 21:05

Sziasztok,

van esetleg olyan, aki használja ezt a gyűrűt, és tudomása van róla, hogy enyhe trombózis-hajlama lenne?

1712. Ephemerid (válaszként erre: 1711. - Hannuci)
2011. jún. 30. 10:34
Hát a felhelyezés tényleg nem könnyű menet... :) Akkor van rendesen a helyén ha ülő helyzetben ill. mozgás közben nem zavar, nem érzed. Mint a tampon. Attól nem kell tartanod, hogy esetleg "kiesik" . Amennyire tudod, fel kell helyezni. :) Neked kell érezned, hogy mikor nem zavar.
1711. Hannuci
2011. jún. 30. 10:28
Sziasztok, én most használom először a nuvaringet de a felhelyezésnél problémám volt, azt hiszem nincs a helyén. Mikor van rendesen a helyén? Hogyan kell szakszerűen fölhelyezni? Sürgős lenne a hozzászólásotok!!!
1710. Gdori (válaszként erre: 1709. - 06718ca650)
2011. jún. 29. 20:26
Ezek szerint csak én vagyok olyan elvetemült, hogy azelőtt olvasom el a tájékoztatót, mielőtt használni kezdeném, nem közben vagy utána.... Amúgy igaz, néha jól jön a megerősítés !
1709. 06718ca650 (válaszként erre: 1709. - Gdori)
2011. jún. 29. 17:55
a kérdések nagy része szerintem azért van feltéve, hogy jól értette-e az illető, megerősítésképpen. mikor én kezdtem használni nekem nem volt agyam olvasgatni, én olyan ideges voltam tőle hogy bennem van egy műanyag izé hogy borzalom, hogy akármilyen egyértelműen le volt írva nekem nem volt az. :D
1708. Honka
2011. jún. 27. 21:24
Köszi a választ Lisana! Igazából mérges vagyok, mert 2 napja már rendesen megjött, pedig csak szerdán kell levennem a gyűrűt. Akkor most hetekig vérezni fogok? Ráadásul jönnek az arcomra kemény dudorok is. De van még két gyűrűm, nem akarom kidobni... És mi van akkor, ha a másodikkal is ez lesz? Ha hamarabb leveszem, akkor egy hónapban kétszer jön meg, vagy módosul a menzesz időpontja? Két hét múlva megyünk nyaralni, remélem nem rontja el a nyaralásomat!
1707. Lisana
2011. jún. 27. 11:47

Honka, ha szereted amúgy a gyűrűt és más gondod nincs, szerintem tartsd majd meg rendesen a gyűrűmentes időszakok, aztán kezd el a következő gyűrűt. Reménykedjünk, hogy beáll hozzá a szervezeted =)

aidaaida!

Szerintem a kevésbé nedvesedés a kisebb libidó miatt lehet, hiszen valószínűleg kevésbé vagy izgalomban is =\

A libidóm sajnos nekem is csökkent egy kicsit, de kezdem megszokni/rájönni, mivel lehet rajta javítani, ha érted =P

Esetleg fordítsatok a pettingre több időt =)

1706. aidaaida
2011. jún. 27. 10:17

Sziasztok!

Én a negyedik gyűrűt használom most. Eleinte erőteljes folyásom volt, most már csökken, olvastam másnál is 2-3. hónapban múlt el. Viszont úgy vettem észre, hogy csökkent a libidóm és az együttlét során nem vagyok annyira nedves, síkosítót kell használnunk, a gyűrű előtt viszont nem volt ilyen. Esetleg más is tapasztalt hasonlót, ez múlhet-e később?

Köszönettel!

1705. Honka
2011. jún. 25. 15:47
A 3. napon tettem fel, eleinte nem is volt gond, csak most a 3. héten.
1704. wqwq (válaszként erre: 1703. - Lisana)
2011. jún. 25. 11:53
Rendben!Köszöntem szépen :)
1703. Lisana
2011. jún. 24. 22:31

wqwq!

Minden mosás után veszít a hatékonyságából egy picit, szóval én nem ajánlom a mindenesti lemosást. Viszont nincsne megszabva a tájékoztatóban, hogy ha x-szer megmostad, akkor máshogy is kell védekezned, szóval valószínűleg véd. De én lehet, hogy a 2. gyűrű felhelyezése után még védekeznék 7 napig máshogy is a biztonság kedvéért =)

Honka!

Nekem ilyesmi problémám nem volt, de kellhet idő, amíg hozzászokik a szervezeted =) A menzeszed hányadik napján tetted fel? =)

1702. Honka
2011. jún. 23. 14:06
Sziasztok! Két hete van fent a gyűrű, jövő szerdán kell levennem, és pár napja barnázgatok. Ez csak az első gyűrűnél van így?
1701. wqwq
2011. jún. 22. 00:42
Sziasztok!Egy olyan gondom lenne.Hogy én esténként fürdés előtt általában kivettem a gyűrűt és megmostam(hideg vízzel) és most fogom felrakni a második gyűrűmet.És így most h ilyen sokszor megmostam veszített-e a hatásából vagy az gond lehet-e hogy annyi kis ideig kint volt??Most ha felrakom a 2.at akkor már védeni fog?
1700. Vikinca (válaszként erre: 1699. - Lia1992)
2011. jún. 21. 11:27
?nem igazán értem!a legelső gyűrűnél kell csak védekezni, utána folyamatosan véd, nem kell kiegészítő védekezés!tehát, ha jól értem és a harmadik gyűrűt rakod fel (szünet nélkül) akkor a 7 napos szünet után sem kell védekezni!Bocs ha valamit rosszul értettem!
1699. lia1992
2011. jún. 20. 23:09
Sziasztok én azt szeretném megkérdezni, hogy ha már a harmadik gyűrümet rakom fel akkor hány napot kell várnom a menstruációt követően h védjen a gyűrű ?
1698. anitram001 (válaszként erre: 1697. - Rosszcsillag)
2011. jún. 19. 13:36

Én annak idején az első nap tettem fel és 5 napig menstruáltam!!!!

Nem volt közti vérezgetés sem!!!!

1697. rosszcsillag (válaszként erre: 1693. - Manci Panci)
2011. jún. 18. 08:45
Manci Panci, ITT úgy látom az a tapasztalat, hogy aki az első gyűrűt a menses első napján helyezi fel, az végigvérezgeti az első hónapot. Te hányadik napon tetted fel?
1696. genia (válaszként erre: 1695. - Ephemerid)
2011. jún. 17. 07:19
Koszonom a gyorsvalaszodat,ezek szerint normalis!
1695. Ephemerid (válaszként erre: 1694. - Genia)
2011. jún. 17. 06:57
Szia! Én lassan 3 éve használom, görcsöm nekem is ritkán van és alig észrevehető, a vérzés pedig max 3 napig tart és elég kevés. Nálam minden rendben van vele, és az orvosom is azt mondta, hogy örüljek neki. Szerinte ezzel nincs semmi gond.
1694. genia
2011. jún. 17. 06:52

Sziasztok!

Regebbiektol szeretnek kerdezni...lassan 1 eve hasznalom a gyurut ,minden ok! ,csak alig van verzesem ..par csepp az egessz es gorcsom sincs!!

Valaki jart mar igy!? ez normalis??

2011. jún. 16. 16:40

Sziasztok!

Most kezdem el használni a gyűrűt és azóta minden nap barnás folyásom van, akkor ez normálisnak mondható az első hónapban?

1692. Honka
2011. jún. 9. 13:38
Köszi szépen a válaszokat! Tegnap feltettem én is gyűrűt, a menzesz 3. napján. Reggel kicsit fájt a fejem, és kicsit furcsán érzem magam, de biztos kell egy kis idő a szervezetnek, amíg megszokja. Én előtte sosem szedtem fogamzásgátlót. Remélem beválik . Szép napot mindenkinek!
2011. jún. 9. 12:50

Én a menstruációm első napján tettem fel az első gyűrűt és folyamatoosan vérezgettem 1 hónapig. Utána beállt normálisra, de az az első hónap katasztrófa volt. :-S

Ha most kezdeném használni biztos, hogy nem tenném így, hanem a menstruációm 2-3.napján kezdeném el.

1690. Ephemerid (válaszként erre: 1686. - Honka)
2011. jún. 9. 07:35
Szia! Mint azt láthatod a válaszokból is, mindenki kicsit másképp reagál a gyűrűre. A Menzesznek a gyűrűmentes héten kell meglennie, de hogy mennyi napig és milyen erősen az változó. Én 2 éve használom és teljesen elégedett vagyok vele. A régi tablettás fogamzásgátlómtól ekcémás lettem és 30 kg-ot híztam. A gyűrű használata óta a súlyom megint normális (-25kg) nincs ekcémám,és a menzeszem sem visel meg - csak 2-3 napig tart és egyáltalán nem erős. Ha nem tartasz szünetet, pecsételés előfordulhat, de az is lehet hogy nem jelentkezik nálad. Ezt nem tudom megmondani, nem reagálunk egyformán a gyűrűre. Remélem tudtam némi segítséget, támaszt nyújtani.
1689. kismakika (válaszként erre: 1688. - Honka)
2011. jún. 8. 08:05

Oké, mindenki mást mond sajnos... Nekem nem vált be. Pedig jó lett volna, de 4 hétig menstruáltam, így kilőve...

Sok sikert! :)

1688. Honka (válaszként erre: 1687. - Kismakika)
2011. jún. 7. 21:26
Nekem a doki is azt mondta, hogy 3. napon tegyem fel. Viszont az utasításban az első, és a 2-5. napon is javasolt. A használók közül sokan szintén nem javasolják az első napot.
1687. kismakika (válaszként erre: 1686. - Honka)
2011. jún. 7. 17:46

szia, nekem a nőgyógyász azt mondta, a menses első napján kell felrakni a gyűrűt, az 1. használatnál.

De te tudod.

:)

1686. Honka
2011. jún. 6. 13:41

Sziasztok!

Még lenne két kérdésem. És köszi az eddigi válaszokat!

Szóval. A gyűrűlevétel és a menzesz között hány nap szokott nektek eltelni? Úgy értem, ha leveszed a gyűrűt, rá hány napra jön meg? Úgy döntöttem az alapján amit írtatok, hogy a 3. napon teszem majd fel a NuvaRinget.

A másik kérdés. Ha már 3 gyűrűt elhasználtam, és akkor csinálom meg azt, hogy a 3. és 4 gyűrű között nem tartok szünetet, akkor is lehet pecsételés vagy valami más? Sajna nekem nem jó, ha csak egy héttel tudom eltolni, mert nyaralás előtt 2 nappal kéne neki megjönni, és 10 napra megyünk.

Ja, még azt is szerettem volna megtudni tőletek, hogy a vérzésetek mennyiségét, idejét nem csökkentette? Előre is köszi a válaszokat!

1685. VicaMaci
2011. jún. 5. 23:09

Sziasztok!

Lenne kérdésem, hátha valaki tud rá választ adni :)

Most használom először a NuvaRinget.... ezt a férfiak nem érzik? Vagy nem rántják ki? Nem akarok kellemetlenséget majd a páromnak...

Nekem azt mondták, hogy addig kell nyomni amíg bírom... hát benyomtam, kényelmes is, de félek h a tampon kirántja, mert kb. ott van, ahol annak kell lenni! Szerintetek? Aggódom....

Köszönöm előre is!

❮❮ ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook